Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
"A kriptopénz nem pénz, fizetheted vele az adódat?"
-
Vigilante
őstag
Észak-Korea szart bele a paliba, hogy a Consesnsus ideje alatt is vergődnek csak a kriptók? :/
-
csaba951
veterán
Nemrég kaptam Poloniex-es phising e-mail-t. Figyeljetek ti is oda, és persze aranyszabály, hogy e-mail-es linkekre nem kattintgatunk ész nélkül!

-
Yutani
nagyúr
-
mepet
addikt
válasz
CoDWaW07
üzenetére
Szerintem ez nagy semmi. Bitpay teljesebb körű szolgáltatást nyújt első ránézésre is olcsóbb megoldásokkal. (Nem kell egy ilyen terminál, elég egy olcsó tabletet odacsavarozni a pultra.)
Ráadásul ez már bevált, kiforrott: Bitpay: Accept bitcoin anywhere you take payments.Persze ha mások nem így látják, lehet még nagy durranás!

-
mepet
addikt
válasz
vizimento
üzenetére
Számtalanszor temették már az LTC-t, de mindig feltámadt.
Legutóbbi feltámadásakor az volt a feltámadás oka (a pumpon kívül természetesen), hogy a BTC-hez fejlesztett technológiát (SegWit) az LTC-n aktiválták előbb.Charlie Lee csiripeit érdemes elolvasni a témában.
Sokat emlegetett tweetje:

Hogy azóta változott-e a véleménye (ehhez még az LTC-nek dupláznia kéne a BCH-hoz képest), azt nem tudom. Ha utánajársz, kíváncsian várjuk! Sajnos fogja a proxym a twittert.

-
CoDWaW07
őstag
Pundi X-ről hallottatok már? Vélemények?
Eléggé ígéretesnek tűnik, most kezdik bevezetni a gépeiket is, bár az kicsit furcsa hogy nincs még saját walletje magának a coinnak, remélem lesz.
-
Yutani
nagyúr
Elhinnétek, ha azt mondanám, hogy a hónapok óta hodlolt kedvenc coinomat pénteken lecseréltem egy másikra, és a kedvenc coinom azóta csinált egy 40%-os rallyt?

-
vizimento
senior tag
LTC-ről mi a véleményetek?
Régebben 3. volt maketcap-en, már a 6. és lassan Cardano is beelőzi...Erőt gyűjet egy nagy kilövéshez, vagy szépen lassan lecsúszik a létrán a top kioinok közül az "ők is futottak" kategóriába?
-
WarCow
csendes tag
Hol lesz az alja?

-
Yutani
nagyúr
Kapcsolódó hír 4 órával ezelőttről, ami eső után köpönyeg, de legalább infó, hogy mi lehet többek között a mostani korrekció oka.
-
CoDWaW07
őstag
A listán látszik jobb oldalt piros számmal, jellemzően -2000 BTC-nként, ha rá nyomsz a BTC címre akkor lehet is látni hogy május 10 2:29-kor lett egy "kevés" mozgósítva( konkrétan 5 címről ment ki BTC).
Árpi001: a listán látszik, jelenleg 137891 BTC és még ugyanennyi BCH-ja van
-
mepet
addikt
ICX: még nem reagálta le a piac a samsung ügyet. Ez a megállapodás önmagában több, mint pl. a nucleus vision alapötlete a megvalósult coinnal együtt mindenestül. Ezáltal azon túl, hogy az ICONnak lesz saját DEX-e mindenféle automatán váltogatós cuccal úgy, hogy az bővíthető és ellenőrizhető, azon túl még simán lenyomta a teljes konkurenciát az identifikáló coinok között. Az egyetlen gond, hogy már top19.
-
-
Dexar007
veterán
Na.. Kicsit megmondtam az ajjat.

-
golya87
őstag
Szerintetek az Electroneum ára fel fog menni fork után? XMR-nél ez történt, de azok a srácok egy picit profibban szokták intézni a dolgokat.

-
-
Árpi001
őstag
Lefelé játszik lassan napok óta...
-
mepet
addikt
Hogy ez már megint nem nekem jutott eszembe! A blockchain eddigi legkézenfekvőbb szög-egyszerű felhasználási módja: kilóméteróra állás rögzítés!

BMW Test Drives Blockchain for Car Mileage Tracking -
Huha81
tag
Volt, aki reszt vett februarban a Hydrogen aidrop-ban? Heti egyszer nezem a jatszos ETH cimem es volt meglepetes ma reggel. 222222 HYDRO-t osztottak ki minimalisan es az elso heten 0.002024$-on all. Nem annyira rossz egy laza 400$-os airdrop

Volr mar ilyen regebben is? Nekem csak ilyen max 15$-ig jutottak... -
mepet
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Akkor ennyi, mindent értünk. Csak, hogy megnyugtassalak, ha közvetlenül kéred, mindössze 8-9 Ft-ot buksz eurónként, (ha a revolut ingyenes és ha ugyanolyan bankszámla típusod lenne ugyanannál a banknál és ha az ingyenes deviza érkeztetés határa alatti összegről lenne szó).
Arra leszek kíváncsi, hogy megkerül-e a meg nem érkezett pénz.
-
r3dsnake
nagyúr
Tiltja már a Krakent a Revolut, szóval a részletek már kb. nem lényegesek.
Hibátlanul működött, május 1-től viszont nem, és feltehetőleg nem is fog. Más váltók is mentek a levesbe, a coinbase pont nem. (De oda nem megyek át.)
Persze kikérhetném magyar számlára, de elég vacak árfolyamon vált a bank egy revoluthoz képest. Meg jobb volt külön kezelni a "cryptos pénzem".
-
mepet
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
(3hsz-el feljebb, de valóban nem ezt kérdezted.) Annyiban vagyok biztos, hogy a Krakennél nincs hiba, ilyen kis összeget 9 eurócent költségért tuduok simán SEPA utalni közvetlenül a magyar forint folyószámlára, ami biztonsággal és időben megérkezik.
Miért és hogyan használod a revolutot? EUR->HUF váltóként használod? Tehát milyen pénz megy be a revolutra és milyennek kéne onnan tovább mennie?
-
Árpi001
őstag
Nem sajnos...
-
Árpi001
őstag
Kicsit lefelé játszik tegnap este óta.
Remélem ez csak kis oda vissza hullámzás,és nem megyünk lefelé hosszabban...
Vagy volt valami negatív hír? -
sparks
senior tag
válasz
YASKATIR
üzenetére
Azért az milyen paradox helyzet a Revolutnál most, hogy crypto váltóról nem utalhatsz rá eurót, de a saját rendszerükben vehetsz/eladhatsz (ugyan csak házon belül) crypto-t.
Így persze vicces is lenne, ha még lenne mondjuk igazi bitcoin tárcájuk, úgyhogy arra is várhatunk még nem kicsit... -
r3dsnake
nagyúr
Közben kiderült, hogy a Revolut elkezdte tiltani a crypto oldalakról a SEPA kifizetést, úgyhogy innentől az kuka.
Esetleg más online banking alternatíva, fizikai kártyával, alacsony díj mellett? -
r3dsnake
nagyúr
Ti SEPA utalással szoktátok váltóról kivenni a pénzt? Eddig nekem működött tök jól revolutra krakenről, de ma két tranzakcióm is visszadobta a revolut. Egyéb ötlet? Nem nagy összegről van szó, 40-50 eur környéke. Mindig kivettem egy picit eddig, ha kellett, és eddig nem volt vele gond.

-
AAntii
őstag
Ha minden a topikba érkező előrejelzés alapján forgatná az ember a pénzét, akkor kb. 100-szor nullázódott volna le teljesen és talán 10 alkalommal szert tehetett volna 20-50%-os haszonra. Én bevallottan hülye vagyok a dologhoz, sokan tartoznak még maguknak egy efféle vallomással.

-
mepet
addikt
válasz
techie_guy
üzenetére
Nekem nincs androidos készülékem, de akiket ismerek, ők mind a Binance hivatalos appját küldik.
-
techie_guy
tag
Milyen alkalmazást használtok kereskedésre telefonon (Android)?
-
mepet
addikt
ICX: nincs infó, hogy hogyan állunk a valós inter-chain operationök indításának ütemzésével, de az ICON ICO indító platformja bizony már működik és 9 nap múlva publikus lesz!
Introduction of ICONest: ICON’s Token Launch Platform
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- ASUS RTX 2060 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nyugodjon békében!