Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Hasonló problémával találkoztam Zcash kapcsán a Crypto Trader Hungary facebook csoportban. Ott is ugyan ez volt a probléma, de ma reggelre megoldódott.
-
Árpi001
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Közben megint gyengült btc.
Ha még tovább esik ,és esti jelentés pofon lesz, (félek az lesz) az eléggé nagy érvágás lesz...Más, a conibase frissítette ma a felhasználó feltételeket .
-
htc07
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
szerintem csak a ledger szervere vacakol, ha a block exploreren látod, akkor az ott van.
-
fireman123
őstag
Sziasztok,...reggel 7óra 20-kor a Krakenről küldtem ki Zcash-t a Ledger nanora és még nem érkezett meg, ....a zcash.blockexplorer.com-on megtaláltam a tranzakciót is és Ledger Zcash addresst is, már 2018 confirmation van
, .....többször is küldtem már erre az addressre, korábban kb. 1 órán belül megérkezett a Ledgerre, de most már fél nap eltelt és semmi...... a zcash.blockexplorer.com-on az addressben a teljes mennyiségben is benne van a ma kiküldött db is, de a Ledgeren nem jelent még meg, pedig már nagyon meg kellett volna 
Van még esély, hogy egyszer csak megérkezik, vagy erre már keresztet lehet vetni, eltűnt a bináris űrben? -
mepet
addikt
Bejelentették a Binance Chaint, ami nem más, mint egy olyan DEX és CEX keverék, ami abban újszerű a meglátásom alapján, hogy technológiai alapra helyezi a hibrid megoldást, nem egy DEX, aminek olyan a felülete, mint egy CEX, mert abban nem lenne semmi újdonság. A DEX alapja maga a BNB lesz, aminek így most bejelentésre került a mainnete. BNB +30% másfél órán belül... köszi, hogy munkaidőben... Tanulság: A Binance Announcements telegram channel soha ne legyen muteolva!
-
Árpi001
őstag
Ez szerintetek merre fogja vinni az árfolyamot?
-
Yutani
nagyúr
Á gyerekek, innen már nem fog visszamászni az árfolyam, sosem lesz már lambo meg holrdaszállunk. Adjatok el mindent a csába, szálljatok ki ebből a humbukból!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Möhe
addikt
NCASH-ba beleszagolt valaki? persze 300körül dobtam a dolgot, és így most vígan hasít 500felé

-
Árpi001
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Aha,köszi.
Usery: köszi,ezt láttam,de nem gondoltam hogy komolyan kell foglalkozni vele.
Krix: Igen,ez a volatilitás amit amúgy szeretünk.
Amúgy tudom hogy benéztem ,köszi.
-
KilgoreTrout
senior tag
Egy érdekes elemzés a wash-tradingről:
https://medium.com/@sylvainartplayribes/chasing-fake-volume-a-crypto-plague-ea1a3c1e0b5e
-
Árpi001
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Akkor bocsi. Ezt ma találtam,pont ez esés kezdetekor.
Akkor mitől esik? -
Madwe
nagyúr
válasz
Pioneer
üzenetére
Milyen hatásmechanizmusról
? Mi határozza meg szerinted egy coin értékét ha nem a kereslet kinálat, illetve milyen egyéb hatása lenne a bányászatnak a coin értékére azon túl, h a kínálati oldalt befolyásolja? Ok, vegyük bele a keresetit is, tegyük fel, h pos-t jobban akarnak venni emberek mint powot. Vagy akár limitált powot, mint bárki által elérhetőt. De ez megint marginális különbség...
Az egyszerű válasz h te sötét vagy hülyeségeket beszélsz nekem van igazam mert csak de nem írom le. Csakh semmit nem írtál le az égegyadta világon, csak egy prognózist egy múltbeli esemény alapján, nulla indokkal, s senki nem érti miről beszélsz rajtad kívül, de biztos velem van a gond... -
Árpi001
őstag
Elloptak egy kis NEM-et.
[link]
Megint vajon hol lesz az alja... -
golya87
őstag
Coinbase verifikációra 5 perc az mennyire rekordidő?

-
Pioneer
őstag
LOL ennyi sületlenséget össze írni, amit te itt összehordasz...
Fogalmad se nincs a hatásmechanizmusról!
A butaságaidat próbálod most kimosni, de nem az én dolgom, hogy kitágítsam a beszűkült világnézeted!
Részemről lezárom a témát, mert nem akarok lesüllyedni a te szintedre. A fene se akar meggyőzni egy vak embert, hogy az ég kék, mikor a vak csak feketének lát mindent.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Pioneer
üzenetére
LOL. Te meg nem tényeket közölsz, hanem feltételezel
Nem én vagyok szűk látókörű, hanem te nem fogtad fel, hogy amit leírtam, az ugyanazt jelenti, amit te írtál 
Semmi köze nincs a bányászatnak az árhoz, nem így működik a piac. Az, hogy a múltban felfedezhető kapcsolat a kettő között, az csakis keresleti és kínálati okokból következik. Keresleti oldal egyrészt nem fix, uh az is torzítja az értéket. Kínálati oldalon pedig feltételezhető, hogy a már szűkebb bányászó réteg kevesebbet árul (ami mellett a kínálati piacot ugye a sima userek is befolyásolják, nem csak a bányászok árulnak) ami befolyásolta az értékét.
Azaz megint ott vagyunk, hogy amit leírtam, az 100% igaz, csak te biztosra veszed, h a kínálati piac droasztikusan csökkenni fog, ha kevesebb ember kap rewardot. Aminek az ellenkezőjét én sem állítottam sehol, csak én ok-okozatot írok, te pedig egy egyszeri megfigyelésből vonsz le logikai lépések nélkül egy következtetést.
Mert szerinted mi a piaci alapja az állításodnak?
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
válasz
Pioneer
üzenetére
Így van. Kiegészíteném, hogy a versenyző itt eladót jelent. Azonos kereslet mellett csökken a kínálat. Innentől pedig Marshall bácsi kb 120 éve tudja mi jön.
-
-
Tocso76
tag
Coinomira valaki megkapta már a BTCP-t?
Mert én nem és már kezdek aggódni. -
htc07
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
(#4651) Möhe
ezeket a 9-11k hullámokat például, de persze simán lehet, hogy a következő teteje 15k lesz, az alja meg 4.
ha nem lambora gyűjt az ember és nem remeg a keze ha 3000 dollárral lejjebb van az árfolyam mint amikor vette, akkor szerintem nem lehet nagyon mellényúlni.
annyira már nem ölök bele sok időt, hogy elemezzem, hodl van.
-
Pioneer
őstag
Bár nem engem kérdeztél, viszont én meg előre utaztam az időben és utána jártam a dolgoknak.

Nyár végére már nem lesz semennyire sem nyereséges a VGA kártyával való ETH bányászás. Ezért nyár elején az ETH eléri a 2000 USD-t. Őszre ez már egészen 5000 USD-ig fel fog szökni.
És ez még mind semmi, mert a BTC ez év decemberre már 100.000 USD álomhatárt is megdönti.
-
tom120514
őstag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Ja, hülyeség

-
tom120514
őstag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
14 hónap nem rövidtáv szerintem. Nyomd meg "Calculate" gombot

-
htc07
addikt
válasz
tom120514
üzenetére

Remélem azt tudod, hogy nagyrészt botok tradelnek, és ők mind hasonló módon értékelik a piacot, mint ez a kép, akkor mind eladásba kezd, és tényleg megindul lefele az árfolyam.
Öngerjesztő folyamat ez.
De persze a "higyjél bennem és jó lesz neked" mentalitás is jól megy az emberiségnek.

-
syberia
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Árpi001
üzenetére
Dehogynem. Egy lambó árát minden nap megtermeli.

-
Árpi001
őstag
Ebből ma sem lesz lambo...
-
szabi80sz
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Idézet:
"Jelenleg a Bitcoin forgalombaindítójának egy japán név van megadva, csak soha senki nem látta még őt, mint "Kolombusz" feleségét."
Nagyon vicces akart lenni, de beégett.. Valószínűleg még Columbo-t sem látott soha..
Valahonnan hallotta és alig várta, hogy bevethesse.. Csak mivel Columbo-t nem ismerte, kénytelen volt egy általa ismert névre cserélni. 
Brutális a színvonal.. Valószínűleg hülyéknek csinálták a műsort.
Honnan szedték össze ezeket az idiótákat? -
Dexar007
veterán
Na most mar holdazas van gyerekek. Az alja mar megvot.
-
KilgoreTrout
senior tag
Mióta van bitcoin, nem volt válság, a tőzsde is kb. töretlenül szárnyal 2009 óta. Nagyon esetlegesen, de akár a kereskedelmi háború is elindíthat egy kisebb válságot, Trump már említette, hogy az EU-ban gyártott autókra is kivetne vámot (ami Mo.-nak különösen kellemetlen lenne, mert a fél ipar autóipari beszállító), ha elég sokat izmoznak, akkor megszűnhet annyi munkahely, ami már fáj a bankoknak is (a hitelek miatt), az ingatlaniparnak, stb. Ilyenkor a nagybefektetők is menekülnek a kockázatos befektetésekből - egyrészt mert az ügyfelek is inkább stabil instrumentumokba fektetnek, másrészt a kisbefektetőknek kell a készpénz a megélhetéshez, ami lenyomja az árfolyamot, és arra játszanak, hogy majd visszaveszik az alján olcsóbban. Én arra számítok, hogy válságban esni fog a BTC (és minden kripto) is. Ha max. párszáz dollár lenne az árfolyama, akkor nem félnék, de jelenleg csak a spekuláció miatt van ennyire értékelve és pont attól válság a válság, hogy kevesebb pénzük van az embereknek spekulálni...
-
Madwe
nagyúr
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Általában amikor a tőzsde szarul szerepel, akkor szárnyal a kripto. Habár amióta a btc is tőzsdén van, azóta minden máshogy megy, leginkább szarul

-
KilgoreTrout
senior tag
Tegnap kb. mindenki tiltakozása ellenére elrendelte az amerikai elnök az acél- és aluminium-ot érintő védővámokat, amire a legtöbb ország válaszcsapással felel majd, ami mindenkinek rossz lesz és - attól függően, meddig tart majd - az egész világgazdaságra hatással lesz.
Szerintem ez is benne lehet a mostani árfolyamban, az intézményi befektetők nem szeretik a bizonytalanságot és egy gazdasági válság során az embereknek készpénzre van szükségük, ezért a spekulatív befektetések árfolyama mind esik.
-
Árpi001
őstag
[link]
Ez úgy néz ki közre játszott a február 6 i nagy esésben,és most is... -
Dr. Romano
veterán
válasz
butch3r
üzenetére
Ezt akarta mondani.
-
bbarna
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Tovább gondolásra linkeltem be,,,
Véleményem szerint a blockchain, mint technológia eléggé kiforrott az elterjedt használatra, azonban a coin, mint csere eszköz útelágazáshoz ért. Ha játékszer marad, eltűnik... -
butch3r
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
-
KilgoreTrout
senior tag
Mi a véleményed róla, ha már te linkelted be ide?
Az elég nyilvánvaló, hogy lövésük sincs a dologról.
"Gépi pénzisten", "Senki által nem ismert kód alapján hozza létre a pénzt" - Ez nem tudom máshogy értelmezni, mint hogy a szakállas fazon azt hiszi, Isten írta a bitcoin forráskódját...
-
bbarna
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
aha, értem....
-
KilgoreTrout
senior tag
Pár idézet, csak hogy lássuk a színvonalat:
"Mit jelent a kriptó? A kriptó titkosírás."
"Egymásnak átutalunk 10 bitcoint, akkor az az információ (...) ebbe' az elkódolt üzenettartalomba' úgy el van kódolva, hogy abba nem lehet belekukucskálni"
"Történelmileg csalások sorozata a pénz."
"Sokmillió vagy mostmár lehet, hogy sokmilliárd adásvételi szerződés, tranzakció jön létre a világon."
"Formálisan minden államnak van jegybankja, formálisan ő hozza forgalomba a pénzt, de hát ma már mindenki tudja, hogy minden állam jegybankja valójában ennek a globális láthatatlan hatalmi erőnek (...) engedelmeskedik."Gondoltam belenézek, hogy mi most a "hivatalos nemzeti" álláspont. Hát teljes retardáció. Nem néztem végig, ha esetleg valaki vállalkozik rá, összefoglalhatná. Nyilván valahogy a kriptopénzeknek is köze van Soroshoz illetve a menekültekhez, bár nem tudom milyen előjellel...
-
syberia
veterán
Nem csak az, az USA szövetségi pénzügyi bizottsága is akcióba lépett.
Dexar007: Bár nem hegy, de sornak elég jó.

-
bbarna
tag
Bányászoknak,hodl-oknak, tradereknek, fiatalnak,öregnek tovább gondolásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Autós topik
- Ubuntu Linux
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, .....többször is küldtem már erre az addressre, korábban kb. 1 órán belül megérkezett a Ledgerre, de most már fél nap eltelt és semmi...... a zcash.blockexplorer.com-on az addressben a teljes mennyiségben is benne van a ma kiküldött db is, de a Ledgeren nem jelent még meg, pedig már nagyon meg kellett volna