Hirdetés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akoska07 #13279 üzenetére
akoska07 én ezen a Q9550s en semmiféle különlegességet nem veszek észre hogy az S.verzióra jellemző lenne az én teljesen átlagos mezei Q9550.en még ennyit se eszik ugyan ezeken a beállításokon és órajeleken!
tessék ugyan annyi vCore picit magasabb FSB és mégis több mint 10.W al kevesebbet fogyaszt az én procim! Pedig még a tesztet is ugyan annyi ideig futtattam mert ugye változik a terhelés blend alatt is! de majd most mindjárt le rohannak a NAGY okosok hogy szarul mér az everest vagy a lapom szarul számolja!
pedig jól jelzi ki csak megsúgom halkan! szóval én semmi Extrát nem látok abban a Q9550S ben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest