- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krammerka #5411 üzenetére
P5Q és P5Q-Pro azok gyengébb lapok ahoz ne hasonlítsd az UD3.at, Asus ból ha tuningolni akarsz min. P5Q-E kell de inkább Deluxe (16.fázis) és ezeknél sem mindegy ahogy az UD3R.nél se volt mindegy melyik bios-al teszteled szóval ha nem zongoráztad végig a bios variációkat, ne írd le a lapot én végig néztem és másik bios jó Wolfi procihoz és másik York hoz és nem a legújabb a legjobb!
azt meg már mondtam énis hogy Gigában jobban megy a proci mint ASUS.ban ezt nem tagadom az UD3R ben a Q9550.esem nek kellett 1,264 a Deluxe.ba meg 1,280. de aza plusz : 0,016.v amivel több kell az Asus.-ban engem nem izgat viszont az sokkal jobban hogy a gigában a valós 1,264.hez biosban kellett adnom neki 1,325.öt (bekapcsolt LLC.mellett, mivel ha kikapcsoltam az LLC.t HASZNÁLHATATLAN lett benne a Q9550.es ) az Asus.ban meg adok biosban 1,280.at és az Blend alatt is annyi lessz, no eza nem mindegy! de nemakarok most ezen vitatkozni! és mégegyszer mondom hogy gigában picivel kevesebb fesz kell a procinak ugyan ahoz az órajelhez viszont az MCH , VTT , PLL.nek meg gigában kell több kakaó ugyan ahoz az órajelhez szóval lenne min vitatkozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest