- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
echterion #15889 üzenetére
Minek szenvedjek bios frissítéssel, amivel akár szét is lőhetem a kártyát?
Mellesleg, ha már belelövöd az órajelet, akkor minek CCC?
Lényegében ATT-vel mindent meg tudsz csinálni, amit CCC-vel, sőt sokkal bővebb a beállítás rész...
@darál0w: 5k-s radeon-okra ez igaz, 4k-sokra nem..
-
helkis
veterán
válasz
echterion #15869 üzenetére
én is azzal kezdtem anno, de aztán visszatértem, nálam pl voltak olyanok, hogy 64biten becsomagolt file.t nem lehetett megnyitni 32-bites rendszeren, vagy pl notimat a NHC-vel vezérlem, ami nem kompatibilis a x64-el, ahogy pl csomó régebbi nyomtatóhoz sem csinálnak már drivert.. aztán pl 3rd party programokat nem lehet befogni, hogy automatikusan elinduljanak, mivel x64-en, nem lehet kikapcsolni a digitális aláírást a driverekhez..
egyébként sebességbeli vagy stabilítási gondom nekem sem volt a win7x64-el.. -
válasz
echterion #15854 üzenetére
Igen volt nekem is P35 giga lapom csak DS4 az is Droop-olt mint az állat, de ez nem is meglepő még mai napig sem tudta a Gigabyte megoldani ezt a problémát még a csúcskategóriás P55, X58 lapjaik is ejtik a feszt elég rendesen! lenne még mit tanulnia a konkurenciától
kop8: ha villogni akarnák nem a 2.éves Maximus II. lapommal villognék! hanem ezzel ni!
-
Arkar
aktív tag
válasz
echterion #15848 üzenetére
Értem ! Én pl 24/7-re vid-en használom a procikat, de egy két teszt erejére amennyit bir!
(#15849) Benhill: Elvileg nem sok, de az alacsony videsek produkálnak hőt rendesen az én e7200-am 1.35v kb olyan 10 fokos levegővel 80fok környékét produkálta !
De lehet más is hiba! Én egy picit visszavanném az órajelet 3800-ra pld.(próbáld meg kizárni a lehetőségeket(alaplap beállitás, ram fesz stb.))
-
válasz
echterion #15628 üzenetére
erre azt a választ is adhatnám: majd ha megfelel mindennek ami itt a topicban és a honlapon le van irva. azt nem tudom hogy olvasod is a topicot vagy csak hsz-t irsz.
fentebb olvasható az is amikor azt irtam a levél tárgyában legyen benne a PH-s név (is)egyébként az everestben pont nem látszik a proci fesz értéke.
hamarosan felkerül,ma hamarabb végeztem melóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core i9 12900- 3 hó gari - hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged