- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Főcske
tag
Üdv! Beszéltünk annó hogy az 1200-as hyperx ramjaim az istenért nem stabilak 1200-on semmilyen beállítással , hát kiderült hogy az egyik modul kuka, amig gariba van kaptam 2pár 800-as ramot a Geil suta de a Csx egész türhető rádobtam +19Mhz-et a vid/biosos opcióra hamár teszteltem
[link]
-
vannak érdekes esetek az biztos
az ilyen nem indulós eseteknél mindig átnézek minden kábelt.
lehuzom és vissza.
sajna vannak lapok amikben már nem olyan szoros a csatlakozás.
(mint egy kiöregedett kva)
nálunk is van feszingadozás. sajnos.
azzal nem sokat mindent lehet csinálni.Jóéjt!
-
a csavarok és a lap közé alátét.... na az meg minek ?
még amikor házat használtam időszakomból..
sosem raktam közé alátétet. mert minek.
elég sok féle lap megfordult nálam.
amikor vmi ujraindulgatott az nem az áthuzástól volt
az is kérdés milyen anyagból készült az az alátét
ha már alárakta vagy rakta volna.
vhogy ez most magas nekem,hogy minek oda alátét.
vagy csak nagyon korán van -
tom_tol
addikt
egyforma powercolor vga-k van
látom elkezdted adni a feszültséget
lassan de biztosan majd csak oda kerülsz
hát én elcseréltem de többet vártam
van nekem ilyenem , nem vártam 1/2 órát mert nem érdekelt igazán de ált. ha 5-6 lit. lement utána nem hibázott
dime27 be fog következni az is rövidesen -
yolan
őstag
igyekeztem, pár napja kicsit neki estem, mondom ha már jön a m2f, legalább kicsit nyúzzam már az extrémet, aztán a friss ramom is möst jött meg nemrég, természetes volt, hogy egyből azoknak esek neki, persze egy 500-as fsb kellet a procinál is, de az "már könnyen" ment, kíváncsi voltam 1.8v alatt mit tud a ram, erre biosban fixálom 1.8-ra, és nézem hogy valmai nemstimmel, az 1.824 az közel sem 1.8.. alulfeszelni pedig ennél jobban nem tudom, drága jó p35, hiányzol!
Szerk.: érdekel még mx-2?
-
2 féle képpen pontoznak.
van a global pont,ahol sokan lennének előtted
és van a hardver pont ahol nem sokan lennének előtted.
pl. superpi-t ha futtatsz,akkor be kerül a Q9550 procik közé
és bekerül a global superpi eremények közé is
de csak a saját kategóriájában kapsz rá pontot,ha elég jó az eredmény.a global pont.. azt nehezebb összeszedni.
pl ha nyomsz 3dmark05-t tri sli 5870-l
ahhoz,hogy global pontot kapj érte ahhoz nagyon jó eredményt kell produkálni.
lehet hogy global pontot nem kapsz érte,
de a 05 teszt 5870 multiple opcióban jó pontot kaphatsz érte.
szóval a global pont megszerzése nem könnyü,
viszont ha megvan akkor már jó eredménynek számit.kb ugy kell elképzelni,mint a PH-s 3dmark toplistát.
vannak kategóriák és azon belül tudsz eredményt produkálni.
a toplistában van még a 05 06 alap-és tuning Top10
ahol csak a legjobb 10 kerül be,
az összes teszt közül amit publikáltal a listára. -
yolan
őstag
Az extreme kevésbé melegszik, és talán kevesebbet droop-ol, nincs ebben sem llc, de ahogy nézegettem biosban beállított feszültség és terhelt állapotban "mért" fesz között átlagolva olyan 0.06-0.07v volt a különbség, de van hogy alig 0.04v, viszont az mch mintha tényleg többet kérne, ja és a ram fesz is érdekes egy darab, nem tudom hogy ez ram függő-e de szerintem lap-é, mert a crucial járt a dq6-ban is. szóval ha beállítok bios-ban egy 2.060v-ot akkor abból 2.080 lesz, beton stabilan, ha 2.080-at állítok be akkor hopp 2.112 lesz belőle, biosban 1.800v a ramoknak az bármivel mérve 1.824v, 1.82v biosban az 1.84v, 1.84 biosban az 1.856v lesz, 1.86v biosban az 1.8880v lesz, 1.88v biovban az 1.9040v, 1.9v biosban, 1.92v, 1.92v biosban az 1.936 és 1.952v között ugrál, 1.94v az 1.968v lesz, 1.96v biosban 1.984v, 1.98v biosban az kereken 2.0v lesz, 2.0v biosban az 2.016, stb. az fsb-t szépen bírja a lap, eddig csak 520ig próbáltam, de nem volt idő kicentizni a feszeket, így 1.26v-ot kapott tlaán biosban, és alig volt 30 fokos a chipset, 1 8centis venti fújja 500-800as fordulaton, tehát éppen hogy szellőt kap.
terhelt és nyugalni proci feszben az eltérés áltagot nézve olyan 0.02-0.03v körül van
eddig ennyi tapasztalatom van róla, de szerintem nem is lesz sokkal több, tegnap (éjfél múlt) megvettem az asus maximus 2 formulát, toyonénál vna pesten, megigértem neki hogy tesztelhet vele, sajnos neki nem jött össze az ilyen lap, pedig mind a ketten néztük, ha már még este elmászott érte, ez a legkevesebb
ep45-extreme-t nem szeretnéd összevetni az ud3r-el és a dq6-os méréseiddel?Szerk.: igazából a dq6-al nem foglalkoztam annyit, csodáltam pár napig, utána azon törtem a fejem, hogyan tudnám lehűteni, aztán egy barbár egyből fsb 500-ra, proci 7-es szorzóra, ramoknak 2.1v, cl5, 1000mhz 1:1-ben, strap 400-ra, trd standardra, pci-e freki 100-ra, feszeket kiteszteltem és ennyi volt a nagy tuning a dq6-ban
-
yolan
őstag
Hát meglátjuk. 15 az alja a procinak ami szerintem korrekt ár érte, és még én sem tudom, hogy mit ment jéggel, de a 3.5ghz léggel nálam megvolt, többször, beton stabilan, az nem a procitól fog függni.
holnap 8-tól 12-ig vagyok egyetemen, utána elérhető vagyok végig. netán jössz erre?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szép.
De fura, mert biosban most ugyan akkora fesz van beállítva (1,18125V), és amikor teszteltem, ugye, ez volt 1,120V, most ugyanígy van beállítva, most ez 1,104V. Szal nem értem, de ment a prime közel 2 órát, nem volt hiba.
Játéknál jelentkezett a hiba, vissza raktam a GPU-t 800 mhz-re, játszottam bő 1 órát, nem volt hiba, előtte 2szer egymás után, szal lehet az volt a baj, hogy sok volt, bár előtte meg nem fagyott, szal a fene se érti ezt.
Majd most tesztelgetem így, aztán kiderül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, köfi.
VGA-hoz egy javaslat, igaz ATT, de hátha még nem olvastad katt777 írását. Hátha segít kicsit állítgatni.
Bár asszem már említette Ő a neved, szal sztem biztos olvastad.
Nekem az Ő profija tökéletesen műxik, állít mindent, ahogy kell.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi !
Próbálkoztam. Azért ilyen szinten nem vagyok annyira hozzáértő, csak azért mégis tudom, hogy mit hol keressek.
Nagyjából De az a baj, hogy játékok alatt nem stabil ilyen alacsony fesszel, ilyen órajelen, pedig milyen jó lenne. De úgy tűnik, hogy 1,120V-n stabil játékok alatt is, nem tapasztaltam fagyást, még.
Szal ez miatt gondolom, hogy a fesz volt az oka, vagy nem is tudom. Teszt erejéig lehet menne lejjebb is. Ahogy írtam, 1,077V-n is elindítottam a prime-ot, nem dobta el, de viszont MSN-re már nem tudtam bejelentkezni.
Holnap lehet megnézem, hogy 3ghz-n meddig tudok lemenni vele, ha már most 3825mhz-n sikerült eddig lemenni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na baz.
Hát nem semmi jószág. Akkor úgymond Ő szeret kib@szni veletek, és ahogy olvasom elég sűrűn meg is teszi a kis hamis. A macskám se egyszerű mondjuk... Mostanság rászokott, hogy a gépemről ugrik a szekrény tetejére....
Most megy 1,120-1,136V között a teszt, kíváncsi vagyok, hogy hibázni fog-e, ha nem akkor sztem így is fog maradni.
Nem semmi mennyit droppol a ep35-ds3...
Ilyenkor jövök rá, biosban 1,2V van beállítva...
-
tom, biostarban hajtotta,amivel nem lehet annyira finomitani a feszt.
viszont a biostar nem is arra készült.
azt tuningra találták ki. nem alulfeszelésre.
mondjuk nálam azért elég szépen ment vele az alulfeszelés is.
tom-ot lehet nem érdekelte annyira.
mondjuk engem se nagyon
biztos hogy erősebb lap a biostar. lehet abban vmi,hogy a lap a "hunyó".egyébként a WR listán is sokkal több a P-s lap mint az R-es.
szám szerint 4db, az R-es -
-
subaruwrc
félisten
szombaton jegezünk ez már egészen biztos. a cél természetesen a wr lenne de ha reálisan gondolkozunk, ennyi nincs a prociba, bár lehet hidegbe megindul mint az állat, de ekkora javulást azért nem várok. ennél fontosabb hogy megpróbálunk majd vele superpi 1m wr-t dönteni a kategóriában amihez 5ghz felett kéne mennie picivel...
ha belefér akkor még pifast és superpi 32m is -
hackeeeee
Jómunkásember
Hajrá.
Eddig szép !
Nekem úgy néz ki, hogy ez a 4ghz lesz a határ a C0-val.
Bár nem kap túl sok feszt, bár lehet kitesztelgetem vid-del is, hogy meddig megy, aztán ha az is elég lesz, akkor marad az az órajel.
Mint írtam régebben, nekem megint az van, hogy több fesz kell neki, mint másnál, bár ez lehet a p35 sara, nem tom. :\
Lehet mégis majd kezdeni kell vmit az alaplapi bordával, mert így kicsit meleg. Mondjuk elvileg még 50 fok környéke még nem olyan gáz. -
hackeeeee
Jómunkásember
Jóreggelt Nektek !
Hehe.
Köszi. Értem mire gondolsz amúgy. De kipróbáltuk, hogy összenyomtuk, tehát ugye ráraktuk, utána meg megnéztük, hogy hogy néz ki a borda alja, és szétnyomta a pasztát. Meg átlátni nem lehet a borda alatt. Úgymond nem lötyög rajta. Lényegében melegebb nem lett pasztázás után, mint előtte volt. Csak egyszer csinált olyat, h 50-60 fok volt a lap, úgy h előtte meg 40 körül volt.
Jam, akkor azt mondod, hogy szedjem ki a pöcköt, húzzak rá valami alátétet, olyasmit ami ott belefér az alaplapi borda lyukjába, és úgy tegyem vissza? Az a gáz h ami van alátétem, az elég vékony, meg sztem nem is fér ott el rendesen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ami nekem van, az elektrotechnikai bótból vanik. Nem tűnt rossznak, nem kötött be mint a beton, az E5200on.
Hát nem tom, meglátom, bár most kéne, ha már ki van szedve, de az alaplapot nem akarom bántani. Nincs olyan cuccom, amit rá tudnék tenni alúl, ha le is nyomom. Mind2 híd kapott friss kenést pár hónapja. A ház szellős, kap levegőt rendesen előröl, oldalról.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pöcköket nem kéne bántani, jobb az ha megvan.
Épségben. Az a gáz h sztem nincs alátétem, csavar még talán lenne is, de alátétem tuti nincs. Mondjuk lehet hosszban sincs olyan csavarom, ami hosszban jó lenne.
Nem tom, ilyenbe nem mernék belevágni, bár nem túl bonyolult dolog.
Csatlakozom, az oldal remek.
Üzleti félnek is.
-
-
bzs73
őstag
Na látod még enni is elfelejtessz.
Azért ebbe a topikba nem sok olyat olvasni hogy küldj már egy tuti beállítást.Előfordul néha,de ilyenektől mentes még ez a topik,mert akik ide járnak tudják hogy nincs ilyen beállítás.Tehát valamilyen szinten értik a lényegét a tuningnak.A killódás meg mindenkinél meg van,ez ezzel jár.Megy a prime 1 órája és eldob,és kezdődik előröl az egész.Ez ilyen sajna,de a végén csak megéri,és ezt mi tudjuk pontosan.Nekünk ez öröm,másnak meg hülyeség.Ez van.Mindenki killódik valamivel,és utána örül ha összejön amit szeretett volna. -
bzs73
őstag
Persze hogy megérte.
Holnap ha minden igaz itt az msi 5770 nekem is,és tesztelek én is tovább,bár most már jó volna kicsit élvezni is a gépet,mert áll csak cserélgetek meg tesztelek.Lehet kicsit leállok,és majd ha megjön a hideg,akkor tesztelek tovább,addig meg jáccok,meg élvezkedek már kicsit.Rám férne.Csak hát kibirom-e.Vagy 2 nap után automatikusan indítom a prime-t.
és az aprót lesem.
-
bzs73
őstag
Hát akkor jól bevásároltál vele.Nem megy 1.12v-on se 4ghz-t.Szerintem átverés áldozata lettél te is.Én is jártam már így sokszor.Nem ment úgy ahogy szerettem volna,de bele kell törődni.
Én is azért cserélgetek állandóan,hogy hátha jobban megindul,de nem akar.
Sírd ki magad nyugodtan,jót tesz. -
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe.
Ja, kíváncsi vagyok, hogy mi van a prociban.
Ezért is várom az E8400-at, kíváncsi vagyok.
Általában szétszedem, ha van kedvem. Most nem nagyon akartam, csak úgy voltam vele, hogy ne akkor kezdjem már el szétszedni, amikor megjön a proci, így csak össze kell rakni.Pasztát kértem havertól, elég jó minőség, most ahogy szétszedtem, kivettem az E5200-at, nem volt megszilárdulva a paszta. Elektrotechnikai boltban lett véve a lötty, elég jó minőség.
-
vhunor
őstag
Off, de eszembe juttott
. Én azóta nem foglalkozok komolyabban géppel éjjel, amióta hullafáradtan nekiálltam helyrepofozni egy haver masináját valamikor fél 2 körül, és hajnali ötkor még mindig nem tudtam, mi a fenéért nem tudok másolni az újan berakott vinyóra. Persze amikor dél körül felkeltem, egyből leesett, hogy partíció is kéne rá...
Mindenesetre azóta nem nyúlok hozzá érdemben éjjel, magamon láttam, mire képes a fáradtság
. Ez is volt vagy 10 éve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Internet problémák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged