Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
"annyival nem ér többet az a pár mhz" - Jogos és ésszerü.
Nem nagyon akartam belemenni, mert rossz hírét keltem, s ha a fülébe jut..Szóval: A kutyákat-macskáat idegeneket..gyilkolja. Ami fura volt, kutyát nem 1x "megkezdett"-kinyírta és beleevett..
A tfont meg..bosszúból tette. Ha anyámat akarja idegesíteni..a konyhaablakból lekap egy cserepes virágot, és odaviszi neki -kicsit más állapotban-. Velem is azért tette, mert tudta jól, ideges leszek, s majd kergetem, hogy megverjem. S ezt ő nagyon élvezi, szinte kiröhög. Viszont..Ha otthagyjuk és elmegyünk. 3-4 óra 1edül és lelkibeteg, sír. 1edül a magánnyal nevelhető, de csak nem költözünk el pár napra azért, hogy ő megjavuljon..

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Proxmox VE
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A tfont meg..bosszúból tette. Ha anyámat akarja idegesíteni..a konyhaablakból lekap egy cserepes virágot, és odaviszi neki -kicsit más állapotban-. Velem is azért tette, mert tudta jól, ideges leszek, s majd kergetem, hogy megverjem. S ezt ő nagyon élvezi, szinte kiröhög. Viszont..Ha otthagyjuk és elmegyünk. 3-4 óra 1edül és lelkibeteg, sír. 1edül a magánnyal nevelhető, de csak nem költözünk el pár napra azért, hogy ő megjavuljon..