Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
No-kia
üzenetére
A lap sw-je alapnak 1.9V-ot ír, van 1.8V de azt csak sw-sen lehet beállítani, mondjuk úgy beállítva is 1040 cl5-öt mennek a kis vörösök
Nincs sw mint cpura a cpuz hogy meg tudjam nézni?hackeeeee: Minek menjenek nagyobb feszen ha alacsonnyal is tudják, jó ez így is nagyon
beelőzték a 667-es corsair valuekat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lipi67
nagyúr
ha raid nem érdekel, IP35-E! 560 feletti FSB-t kicsikartam belőle!!

(#7580) akoska07 : Így jár az, akinek folyton eladósorba kerülnek a cuccai

(#7583) bzs73 : Már akkor az volt amikor nem is láttam. Nem látni és megszeretni

Hát..Ha pl az első pár feleségem ilyen impozánz hatással lett volna rám, lehet nem nősülök annyit
S főleg, alacsony kötségvetésü...
Az biztos: Bár még nem ismerem (bár azokat se ismertem volna
), de jobban kötődöm hozzá mint azokhoz a feleségeimhez

-
lipi67
nagyúr
Nem, nem tesztre. Megvettem (volna). Ilyen az én szerencsém..Nincs lap, s még csak nem is mi (eladó -vevő) tehetünk róla.
Pedig..nagyon beleéltem már magam.
#6475) krammerka: Azt hiszem, félreérthetó voltam. Árában BŐVEN OK!! Arra céloztam csupán, hogy a nagy MHz-ek miatt, más kategóriába sorolja majd x-y, legenda és csalódás lesz. Pl ilyen a TX2. Kiváló hűtő, veri a mezőnyt, de abban (s talán picit feljebbi ) ársávban. Elterjedt a híre, s mikor "pistike" megvette, azt hitte , hogy vízhűtése van, s mikor forrt alatta a jól túlfeszelt proci, állt és nem értette.
-Lényeg: Kva jó, hogy magadra találtál végre, üdv az élők között!!!kulerr: alapon, vagy húzva???
-
lipi67
nagyúr
Ezért kérdeztem!
(#6457) tom_tol: Hát..az csak úgy hasraütésre született opció volt, még a C R10 se volt biztos. De maradjon, nekem mind1. Azért én most megcsinálom a 8*400-at 800-as ramokkal, pill.
akoska: Nagyon is jó eredmény!!! Majd nézz meg egy most kis best buy cerkát . Ezért kértem, hogy csináljon már vele valaki 1 tesztet.
MHz és MHz között..van különbség. Én egy 2180 , 4300, vs 3200-re lennék kíváncsi. Bár a 4300-as alázna sztem.s a cerka lenne az utolsó. Sőt, a 4300-as 3,6-on már lazán verne minden cerka 3200-est, hioába a 4300 feletti órajel. -
lipi67
nagyúr
Valóban szép eredmény, grat! Mivel hűtöd? Nekem kicsit melegnek tűnik. (vagy már elszoktam 2xxx-től). Ja! S mennyiért akarod-tudod eladni?
tom_tol: Szia!!!!!!!!!
Rendes Tőled! Tudod mit? Csináljunk uazon a beállításon. 8*400? és...
akoska! Egyből beugrott valami! Minden 1es teszt arra megy, hogy kinek jobb a rendszere. (mert ugye nem csak proci játszik, stb..) Nem lehetne olyan, hogy a cinebench R10-nél egy olyan beállítás lenne (vagy: is lenne) amit Minden proci tud? Pl. 7*333-on .
Vélemények? -
teljesen jó az az eredmény.

Brumi˘ : én ugy láttam nála van több 0.26MHz-el.
(4380.04 vs 4380.3)
a fesz nem számit a besorolásnál sztem.
és az abc sorrend is csak akkor számithat,ha teljesen ugyanaz az órajel.
ebben az esetben eléd kellett volna rakni.
nem mintha a világ jobb lenne tőle,de ha már lista akkor.... -
lipi67
nagyúr
Alakul rendesen!

(#6407) CHIPman : Ha így történt, bocsi! Lehet akkor tájt volt sok zűr itt is és Krammerkáéknál is, s ezért lehetett, hogy én nem vettem észre,s hogy Ő meg nem tette fel. (vagy: figyelmetlen voltam, s Ő meg azért nem tette fel mert valami hiányzott. Akár így, akár úgy...még1x bocsi!
-ja! azért elárulhatnád az eredményt!!!!-(#6406) lizakattila : Nagyon tetszik! Szuper quadod van!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Formula-1
- Vicces képek
- Arc Raiders
- Óvodások homokozója
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nincs sw mint cpura a cpuz hogy meg tudjam nézni?
beelőzték a 667-es corsair valuekat ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), de jobban kötődöm hozzá mint azokhoz a feleségeimhez
(aláirás)
Pedig..nagyon beleéltem már magam.