Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iOS alkalmazások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
"annyival nem ér többet az a pár mhz" - Jogos és ésszerü.
Nem nagyon akartam belemenni, mert rossz hírét keltem, s ha a fülébe jut..Szóval: A kutyákat-macskáat idegeneket..gyilkolja. Ami fura volt, kutyát nem 1x "megkezdett"-kinyírta és beleevett..
A tfont meg..bosszúból tette. Ha anyámat akarja idegesíteni..a konyhaablakból lekap egy cserepes virágot, és odaviszi neki -kicsit más állapotban-. Velem is azért tette, mert tudta jól, ideges leszek, s majd kergetem, hogy megverjem. S ezt ő nagyon élvezi, szinte kiröhög. Viszont..Ha otthagyjuk és elmegyünk. 3-4 óra 1edül és lelkibeteg, sír. 1edül a magánnyal nevelhető, de csak nem költözünk el pár napra azért, hogy ő megjavuljon..

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A tfont meg..bosszúból tette. Ha anyámat akarja idegesíteni..a konyhaablakból lekap egy cserepes virágot, és odaviszi neki -kicsit más állapotban-. Velem is azért tette, mert tudta jól, ideges leszek, s majd kergetem, hogy megverjem. S ezt ő nagyon élvezi, szinte kiröhög. Viszont..Ha otthagyjuk és elmegyünk. 3-4 óra 1edül és lelkibeteg, sír. 1edül a magánnyal nevelhető, de csak nem költözünk el pár napra azért, hogy ő megjavuljon..