Hirdetés
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ugye van a kis fehér pöcök, rajta meg egy szar rugó. Ha a pöcökre ráhútol valamit, utána a rugót, már jobban feszít. Én azon agyalok, az MX3-as pasztát milyen csalafintasággal kenhetbém fel. Nem véletlen az alulfeszes kezdés. Én ..én Wr-t akarok ezzel a procioval, ez volt a cél. Viszont látom (s az alacsony Vid is erre utal), itt már 1,4v körül nagyon kell majd hűteni. Most..Most értelmetlen. Mert bár nagyon szeretnám,s félénk se vagyok, de ezt 1,4-gyel megküldeni kb olyan mint a q9400-est 1,6v-tal. Ott játszott majd 1,8v is, itt..Itt ha kva higed lesz, akkor kap majd 1,6v-ot. A paszta meg fos ám rendesen. Ez fémre nem tapad, hiába melegítem fel a pasztát-procit-hűtőt.. Fenébe.
Akoska: Az jó lenne! Mi is..hazaértünk s 5 percen belül jött Bogim, a kutya őrjöngött stb.. Majd megoldjuk. Semmi baj vele, csak tudjam előre 1 nappal.

kipróbálom már Mire is jó ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 3 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest