- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
No úgy fest, valamelyik ram modul lehet a ludas, tras-t 28-ra emelve vígan fut 3,8 ghz-en 1,104v vcore és 1,275v qpi (ezt megnézem alacsonyabban is) mellett, 19*200-on. Kíváncsi vagyok, megy-e 1,1v alatt is a mutatvány...
-
vhunor
őstag
válasz
akoska07 #11539 üzenetére
FPO-hoz le kéne szerelnem a Megahalemset, attól meg borsódzik a hátam, így is örülök, hogy asszony kedvesen tűrte, hogy szombaton és vasárnap is rászánjam a délelőttöket tesztelésre
.
De vannak számomra rejtélyes jelenségek még itt
. Ez például.
QPI tekintetében nem volt még időm külön foglalkozni vele, egyelőre csak adtam neki annyit, amennyi a közvélekedés szerint nagy általánosságban kellhet 200-as bclk körül.
szerk: természetesen használom is
. 24/7-be vagy 2,8GHz@0,888v, vagy 3,4GHz@1.012v, de ezeket mind linx stabilak és mindennnapi használat stabilak is. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy eddig ami linx stabil volt, az használat során is stabil.
-
vhunor
őstag
Megkérdem itt is, hátha nem i7 függő a hibajelenség
.
Milyen hibára utalhat, ha pl. egy 50 körös linx teljes memós terheléssel hibátlanul végigmegy, még netezgetek is közben, a teszt után pedig egy kép elmentésénél kifagy?
Például 3 óra linx 3,8 GHz-en. QPI 1,35, ram 1.65@1600@cl8, bclk 200.
Nem vcore függőnek tűnik, magasabb feszen is előjön. -
vhunor
őstag
Off, de eszembe juttott
. Én azóta nem foglalkozok komolyabban géppel éjjel, amióta hullafáradtan nekiálltam helyrepofozni egy haver masináját valamikor fél 2 körül, és hajnali ötkor még mindig nem tudtam, mi a fenéért nem tudok másolni az újan berakott vinyóra. Persze amikor dél körül felkeltem, egyből leesett, hogy partíció is kéne rá...
Mindenesetre azóta nem nyúlok hozzá érdemben éjjel, magamon láttam, mire képes a fáradtság
. Ez is volt vagy 10 éve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest