- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
"most már jó volna kicsit élvezni is a gépet.." -ez az. Nem is gép kellen, tesztlabor
Nálunk a 2 törpe ráül a gépre, stb.. Ha hozzám kerül, kb semmit se tudok csinálni, mert kapásból jön a teszt. Prájmolás közben olvasom a priviket, maileket mert nincs idő, -ezért is dobott már el határesetnél-, s azt veszem észre, hogy van p45-ös lap a boltokban, én meg még a 965-nél tartok, mert nem olvastam utána
Viszont..Tudom, sokszor írtam/tuk, s nem lehet általánosítani de: ma reggel 3/48 tól ezt csinálom.több mint 6 órája és nem szégyellem, hogy szarakodom. Azt hiszem a lapomat elég jól ismerem, s mégis. Ilyenkor jut eszembe (meg az amit este írt akoska), hogy bejön a srác a topikba, kérdez, fix beállításokat kér, s reklamár.. Van egy szűkebb réteg, pl a ez a topik, ahol nem szégyen ha elhasalsz x feszen prájmolásnál, s kicsi kezed hajlandó boot-nál a "del"-re nyomni, ott ügyködni...
-enni kéne valamit, elfelejtettem...-
(#7656) hackeeeee: 2 év gari van még (több is) a lapomra, de már csak nevében hasonlít az UD3R-re. Viszont: A hővezető lapkákat szépen le lehet szedni, s eltenni, u.úgy mint a kék csicsás csigabiga feliratu kütyüt. Gondolom, Nálad is meg lehet oldani. Ha meg baja lenne, visszaállítod az eredeti állapotot és mehet gariba. Szedd csak le, nézd meg, gond nélkül meg lehet oldani. Persze ha a legkisebb kétség is felmerül benned, ne tedd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged