Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi !
Próbálkoztam. Azért ilyen szinten nem vagyok annyira hozzáértő, csak azért mégis tudom, hogy mit hol keressek.
Nagyjából De az a baj, hogy játékok alatt nem stabil ilyen alacsony fesszel, ilyen órajelen, pedig milyen jó lenne. De úgy tűnik, hogy 1,120V-n stabil játékok alatt is, nem tapasztaltam fagyást, még.
Szal ez miatt gondolom, hogy a fesz volt az oka, vagy nem is tudom. Teszt erejéig lehet menne lejjebb is. Ahogy írtam, 1,077V-n is elindítottam a prime-ot, nem dobta el, de viszont MSN-re már nem tudtam bejelentkezni.
Holnap lehet megnézem, hogy 3ghz-n meddig tudok lemenni vele, ha már most 3825mhz-n sikerült eddig lemenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest