Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
"most már jó volna kicsit élvezni is a gépet.." -ez az. Nem is gép kellen, tesztlabor
Nálunk a 2 törpe ráül a gépre, stb.. Ha hozzám kerül, kb semmit se tudok csinálni, mert kapásból jön a teszt. Prájmolás közben olvasom a priviket, maileket mert nincs idő, -ezért is dobott már el határesetnél-, s azt veszem észre, hogy van p45-ös lap a boltokban, én meg még a 965-nél tartok, mert nem olvastam utána
Viszont..Tudom, sokszor írtam/tuk, s nem lehet általánosítani de: ma reggel 3/48 tól ezt csinálom.több mint 6 órája és nem szégyellem, hogy szarakodom. Azt hiszem a lapomat elég jól ismerem, s mégis. Ilyenkor jut eszembe (meg az amit este írt akoska), hogy bejön a srác a topikba, kérdez, fix beállításokat kér, s reklamár.. Van egy szűkebb réteg, pl a ez a topik, ahol nem szégyen ha elhasalsz x feszen prájmolásnál, s kicsi kezed hajlandó boot-nál a "del"-re nyomni, ott ügyködni...
-enni kéne valamit, elfelejtettem...-
(#7656) hackeeeee: 2 év gari van még (több is) a lapomra, de már csak nevében hasonlít az UD3R-re. Viszont: A hővezető lapkákat szépen le lehet szedni, s eltenni, u.úgy mint a kék csicsás csigabiga feliratu kütyüt. Gondolom, Nálad is meg lehet oldani. Ha meg baja lenne, visszaállítod az eredeti állapotot és mehet gariba. Szedd csak le, nézd meg, gond nélkül meg lehet oldani. Persze ha a legkisebb kétség is felmerül benned, ne tedd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Warships
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest