- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakroland
tag
a chieftec az jó márka, nem?
Csakmert egyik odalon azt olvastam, hogy tesztelték, és egy fsp 350w táppal hibátlanul bírta 100%-os terhelés alatt is!Amúgy szerintem egy 768mb-os 384bit-es kártya jóval erősebb, mint egy 512mb-os 256bit-es kártya...nem?
-
zakroland
tag
Na most egy hatalmas off jön, de légyszi segítsetek...!!!!
[link] Szerintetek ez a kártya elmenne egy 400w-os chieftec táppal, az én procim mellett?(e6300). Csakmert egy ilyenre tudnám holnap elcserélni 1:1ben a 256bit-es 9800gt galaxytech green power videokarimat! teljesítményben jobb ez a 8800gtx, ugye?xfx márka, úgy tudom az jó...
Bocsi az off-ért, remélem jó sokan írtok véleményt!!!!
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #10838 üzenetére
a micron ramokon samsung chip-ek vannak!
és fesz-t nem adtam neki, nem akarom megölni őket eladás előtt
jelentkezhetne már valaki, hogy megveszi...Aggregátor: mennyit kérnél az e8400-ért? e6300 beszámítás nem érdekelne, gondolom.... dobj egy árat e8400-ról, és meglátom, hátha....
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #10832 üzenetére
1* 2gb 800mhz
1* 512mb 800mhz
2*512mb 667mhz
Az a baj, hogy a 800mhz-es ramok is csak 3.0ghz-ig engedik a procit, hiába tekergetem a ramok sebességét 2.0-ra, már akkoris 900fölött vannak
minimum 1066mhz-es ram kellene, de annál erősebb is jöhet
amúgy egy ilyen összejövős-tuningolgatós-borozgatós dologban én is bennelennék, perszecsak ha meghívtokÉs egy kis hideg, az új chooky féle hűtővel, nyitott szobaablakkal:
A gyári intel hűtővel reggel még hidegebbre is lement, mert volt a gépházoldalon ilyen légbeömlő műanyag cucc
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #10827 üzenetére
hát most lett volna ez az 1333-as ddr3 cl9 1gb-os ram, de aggregátor azt mondta, hogy az gyenguszka lenne, meghát akkor a mostani !!!3.5gb!!!! ddr2 helyett 1gb ddr3 nem lenne túlnagy előrelépés, max annyiban hogy tudnám tuningolni a procimat...
Pedig ha azon múlna, odaadnám 3.5gb ddr2-t 2gb ddr3-ért.... -
zakroland
tag
Na, megjött az új procihűtő.
Első tapasztalatra úgy 5-6c-vel jobb mint a gyári intel, de ugyebár extreme tuning kizárva ezekkel a ramokkal...majd ha lesz gyorsabb ramom, akkor tudom rendesen meghajtani.
Valakinek nem kellenek ddr2 ramok? -
zakroland
tag
válasz
lipi67 #10754 üzenetére
Ha kifizeted, akkor meg tudom venni
Csak nehogy rajtammaradjon, mert akkor totálcsőd
De ha szeretnéd elintézek neked itt Pesten bizniszt(énse Pesti vagyok, de XI.ker-be járok be minden nap) és utána elpostázom neked, alaposan becsomagolva.
egyébként ma reggel is szórakoztam, szobám ablaka kinyit, everest elindít, és most terhelés nélkül néztem a procihőmérsékletet, 2c volt a gyári intel hűtővel....igaz ilyen kis műanyag csőbizbasz van a gépház oldalára csavarozva..). És a gép kb. 4-5m-re van az ablaktól, szerintem ez durvaszerintetek mennyit pörög egy gyári intel hűtő?(megsúgom: nekem pörgött 4600-at is, a d915 tunningolása közben, auto-ra beállítva) ezt azért most írom le, mert nem tudtam hogy ilyen "nagy" szám, most mindenki mondja hogy max 2500....jóval többet forgott...azthittem elrepül a gépem, csakúgy süvített.Ma megjön a chooky féle tuninhűtőm ha minden jól megy! kíváncsi leszek rá
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #10669 üzenetére
a 667-es ramokkal 1.13v-on megy 2.66ghz-t
a 800-as ramokkal 1.24v-on megy 3.0ghz-t
az 1333-as ramokkal 1.33v-on megy 3.7ghz-t.És mint mondtam, kb. 5percet voltak nálam ezek a ramok, kikönyörögtem havertól, Ő meg gyorsan átszaladt vele...nem tudom mennyire stabil, nekem simán ment vele
Egyébként most nagyon durva dolgot tapasztaltam...tettem a gép oldalára ideiglenesen ilyen cpu hűtő légbeömlőt, kinyitottam a szobám ablakát, és 60c magőmérsékletről terhelés közben lement 36-38ra -
zakroland
tag
válasz
hackeeeee #10666 üzenetére
amikor én kipróbáltam e6300-at haver 1333-as ddr3 ramjaival, akkor ment 3700mhz-et, kb. 5perc erejéig, mivel annyi időre volt nálam a ram.
És nem emeltem semminek + fesz.-t, proci is alapfeszen volt, szóval szerintem lényegtelen ez a feszemelgetés, maximum végső esetben, ha agyon vagy vízhűtve és már nem tudod hova tolni a feszültséget
mellesleg szerintem ha adsz neki +0.2v-ot összesen, nem lesz semmi baja, főleg nem teszt erejéigSzerk.: és mint tudjuk, e6300 alapból csak 1.86ghz-es...
-
zakroland
tag
válasz
barnam_ #10658 üzenetére
köszi a gyors választ!
Egyébként tuningolnám én még tovább is, de azt majd csak akkor ha lesznek normális ramjaim...most találtam még egy 512mb 800mhz ramot, de ha bennvan a 2gb 800 meg a 512 800 akkoris csak 3.1ghz megy, fölötte már össze-vissza fagy, ha 667-es ramok is bennvannak akkormeg 2.66ghz a maxEzzel az easy tune-val elvileg lehet proci, ram stb teljesítményt is állítani.
Azt inkább hanyagoljam, ugye? -
zakroland
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez nem kicsit túl jó eredmény, egy gyári intel hűtőtől? (igaz a legnagyobb fajta intel rézmagos hűtő)Egy kérdés: nem létezik olyan program, amivel tudom szabályozni a procihűtőm sebességét?(pwm-es természetesen, és a bios ban csak annyi van hogy smart, tehát auto, meg hogy max fordulaton menjen)??
Mégegy kérdés:
http://hardverapro.hu/apro/tuning_hocsoves_processzor_cpu_hutesek_felaron_int/hsz_1-200.html
szerintetek ezzel jobb eredményt fogok elérni? (csakmert rendeltem egyet, a csavaros felfogatással, mástól, 2500ft-ért postával)
köszi előre is!
-
zakroland
tag
üdv. mindenkinek!
Egy gyors kérdésem lenne, tudom hogy nem ide vág de nagyon sürgős:
Mi különbség van egy 9800gt és egy 9800gt low profile közt? a low profile sokkal gyengébb?egyáltalában erősebb ez a hd3650-em nél?(512mb ddr3 oc)
csakmert egy ilyen 9800gt low profilét vennék ma 19k-ért -
zakroland
tag
Jó reggelt mindenkinek!
Sikerült kihoznom belőle 3.0ghz-et(alapfeszen, 1.325v-on, és nem kell semminek +fesz), igaz volt, kivettem a 667-es ramot, és így viszi ezt a tempót is, bár nem értem miért, hisz bios-ban lehet állítani a ramok sebességét is!(előbb-utóbb ddr3-ra szeretnék váltani...)
Viszont azt sem értem, hogy miért van az hogy beállítom pl. 3.0ghz-re a procimat, és 1.35v-ra (ez csak mint példa), akkor az biztos hogy kisebb feszültség jön a procira, tehát 1.325v-ot kap kb. bios szerint kiírva, everest és cpu-u szerint pedig 1.25v kb. és 2.6ghz, csak terhelés mellett kapok 1.32 körüli értéket, és 3.0ghz-et.
Nincs beállítva semmi "automatára" , minden manuálison van, kézi beállításon.Aggregátor: 9e ér megy használtan a hd3650 ddr2-es memóriával, az enyém pedig HD3650 512mb ddr3 oc (mint kiderült nem 3670, csak gpu caps viewer hibásan írta ki...)lényeg hogy 9e-nél biztosan többet ér, mert nem 1000mhz-es órajelen dolgozik, hanem 1600-on, + core órajel 750mhz
Ez a proci kihajtaná a ddr3 ramokat, + valami erősebb fajta videokártyát? (8800gts, HD3670 ddr4 oc...)??Amúgy alaplapom is max. 1333mhz-es ddr3-at támogat, tehát max. azt vennék bele!
-
zakroland
tag
válasz
barnam_ #10387 üzenetére
2.7ghz ok, az eddig is jó volt
3.0ghz-en "köhög"
az előbb be akartam lépni 3.0ghz-en a bios-ba, és becsíkozott+megfagyott
Meg xp boot-nál sötét képernyőbe befagy...3.0 ez nem ennek a procinak való, vagy nem tudom!
És amúgy 3dmark-ban 200ponttal tud többet, mint D915Váhh szerintem inkább veszek egy E8200 vagy E8400...az normálisabb...
Szerintetek egy HD3670 512mb ddr3 oc karit megéri lecserélni egy HD3870 ddr4 512mb oc karira, úgy hogy 10k-t ráfizetek? -
zakroland
tag
e6400-nál már kiírja everest, hogy mennyi 1.mag és 2.mag hőmérséklete(D915-nél nem írta)
Külön cpu 50c körül van, de közben maghőmérsékletek 60-80c közt mozognak, főleg ha tuningolom a procit! Ez egészséges? meddig mehetnek fel ezek a hőmérsékletek? (a cpu 70-80 azt tudom, nade külön a maghőmérsékletek?)
a másik:
3.0ghz-re állítom a procit, és egészen 1.45v-ot is próbáltam, akkorse indult el!
2.7ghz-> 1.2v
3.0ghz-> 1.45v se???
Mégis mennyit adjak neki? Így már el se indul a gép, bios reset kell. -
zakroland
tag
sziasztok!
Ma vettem egy E6300-at, nem egy nagy szám proci, de remélem a D915-nél többet tud, erősebb.
Érdekelnek tesztek vele kapcsolatban valakit?
D915 esetleg valakinek megvételre? -
zakroland
tag
ejha....azért vannak súlyos egyének itt a ph-n is...
Van egy hírdetés, írja a srác hogy p4 dualcore procit keres...ráírok hogy D915-ér mennyit adnál?
kb. a 15. üzenet óta azon veszekszük hogy a d915 dualcore, de nem hiszi el..hackeeee: Xp-t felraktam és gyönyörűen szól audigy hangkari-val.
Mondjuk nekem nem 5.1-es fülesem van hanem 5.1-es házimozi szett van rákötve -
zakroland
tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Visszaraktam az xp-t, mert ugyebár win7...pff....
És most mégjobban mennek a játékok
Hát igen, látszik hogy az én gépem -
zakroland
tag
Érdekes...1v-on is elmegy a procim alapórajelen, és 24c-n!
Ha érdekel valakit linkelem, csak nem akarok tovább "szemetelni"!
Amúgy alulfeszeléssel nem lehet kinyírni egy procit, ugye? -
zakroland
tag
Viszont azóta is játszok, terhelem a gépet ezen az órajelen, 120mhz-re állítva bios-ban a vga-t, és stabil, egyszersem fagyott, nem indult újra, és be sem lassul!
-
zakroland
tag
Felhúztam 4.0ghz-re a procit, valami 1.4v-on megy, a windows hibátlanul, de a 3dmark a 2 videokari teszt után " a program hibát észlelt, ezért leállt" win 7 alatt...
nincs valakinek valami ötlete? -
zakroland
tag
-
zakroland
tag
Nah, leszedtem mindent auto-ról, valószínüleg azért dobálta a kékhalált mert a kisebbik ramom csak 667mhz-es, és nem akart 900mhz körül futni
Most fixre belőve minden, egyenlőre ennyit sikerült elérnem:Megpróbáltam utána 1.35v-on a 4ghz-et, de nem indult el a windows.
Tovább nem merem feszelni, a képen látható beállításnál is terhelés nélkül 55-56c-n volt a proci!Szerintetek mehetne neki 1.4-1.45v? -
zakroland
tag
üdv mindenkinek, újra itt
Ezt írják egy oldalon a procimra:VID Voltage Range:1.225V-1.325V
Szerintetek tönkremehetne, ha 1.4v-on, vagy 1.5-ön járatnám?
autofeszen egyszer már ment 3.8ghz-et 1.520v-on, 68c alaphóvel, de úgydöntöttem hogy azt nem csinálom inkább -
zakroland
tag
-
zakroland
tag
válasz
dangerzone #9761 üzenetére
kb. 5perce "feldolgozás..." a data.hu-n..remélem nem kéri hogy töltsem fel újra
Ma már nem töltöm fel mégegyszer, holnap délután leszek gépnél legközelebb, addig próbáljátok meg leszedni rapid-ról ,vagy elkérni valakitől akinek megvan!
vagy kérjétek darál0w-tól, neki elküldtem msn-en, Ő töltötte fel rapid-ra is!
-
zakroland
tag
válasz
dangerzone #9753 üzenetére
Vegyen fel msn-re akinek kell a videó, de ma már nem leszek fennt sokat, ezért csak 1embernek tudom ma átküldeni!
Amúgy van egy játék, amiről sejtem hogy nem fog maxon menni, de kedden veszek hdd-t, és akkor meglátom hogy mit sikerül kipréselni a gépből!Szerk:Kimi02: gigabyte ep35c-ds3r rev 2.1+pentium d915+2,5gb ddr2 ram + hd3670 ddr3 512mb
-
-
-
zakroland
tag
válasz
hackeeeee #9739 üzenetére
Minden beállítás "magas" -on van, anti akármi 8xx 1280x1024 felbontás, stb...
17"-os lcd-m van egyébként!
írjátok be a google-ba: rapidshare downloader...nem egy bonyolult megtalánikrammerka: tudom, kösz, részben ezis volt a cél, bár még mindíg azt állítom hogy nekem van igazam
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #9735 üzenetére
Nem fogok tovább bizonygatni, nekem semmit nem jelent az, hogy elhiszitek-e vagy sem.
A videón látszik minden beállítás, nem csak a felbontás!
Eddig is túl sokat foglalkoztam azzal, hogy hisztek-e nekem, a továbbiakban is vissza fogok jönni ide,és olvasni, írni fogok a fúrumba, de bizonygatni nem akarom tovább az igazam! -
zakroland
tag
Sehol nem szaggat, egyedül a legelején, a rajt előtt! De ha akár 200mhz-cel feljebbtolom a procit, már meg se nyikkan.
A szaggatás amit láttok az a teló hibája, a játék stabilan nem szaggat!
Vélemény...? -
zakroland
tag
válasz
hackeeeee #9724 üzenetére
Nyugi, látszik minden beállítás, direkt arra törekedtem
Mellesleg bocsánat ezért a megnyilvánulásért, de szerintem jogtalanul kételkedtek a szavaimban, hisz nem ismertek.
Én tudom magamról, hogy nem hazudozok!
Ezért akár meg is sértődhettem volna, és elhagyhattam volna a fórumot, de igaz, én vagyok a hülye hogy bizonyítgatok...kb. 2perc és átmegy a videó -
zakroland
tag
jaja, darál0w-ot felvettem msn-re, és éppen most küldöm neki a videót, amit kb. 5perce csináltam.
Ja és ezen a videón tök alap minden, minden alapfeszen, semmi sincs tunningolva/húzva! -
zakroland
tag
válasz
darál0w #9710 üzenetére
Csináljak videót shift-ről, + grid-ről??
Sajnálom, de mostmár nem hagyok "lógva" senkit, ameddig be nem bizonyítom az igazam!!!!!!Szerk.:egyébként elindítottam everest stress test-et, 5perc után beállt pirosba minden, kiléptem, kékhalál, újraindításnál meg mindent alapra vettem, nem akarom kinyírni!
-
zakroland
tag
Várom a jelentkezőt, aki eljön hozzám...jöhettek többen is
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #9706 üzenetére
Melyikötök lakik Pesten, vagy Pestközelben?
Nem fogom hagyni, hogy egy taknyos hazudozós kölyöknek nézzetek.!
Valaki, aki a környékemen lakik (És hiteles szava van itt a fórumon) jöjjön el, és nézze meg az eredményem!
Aggregátor: bocsi, kikapcsolom.
Hát lehet állítani, hogy cpu overclocking: standard-turbo-extreme
amúgy gigabyte GA-EP35C-DS3R rev 2.1 lapom van -
zakroland
tag
válasz
darál0w #9700 üzenetére
Hát ez a konfig, csak 1magos 3.0ghz-cel gta 4 futott, és nemis a legkisebb grafikán!
Egyébként nem értem...
Beállítom a bios-ban, hogy cpu órajele 3402mhz legyen, lekapcsolom overclock-ot, + cia 2-t, indul a windows, és alapból 2400mhz-en fut everest szerint a proci, terhelés altt meg 2800mhz...nagyon-de nagyon nem értem hogy miért van ez így!! -
-
zakroland
tag
Nos..hát az eredmény szerintem elszomorító, de nem tudom mi a Ti véleményetek!?
Win7 alatt, összes látványelem bekapcsolva, és csak a 2gb-os ramot hagytam benne, mert a másik modulon lassabb(667mhz) és szerintem csak lehúzza a 800mhz-est teljesítményben!A result details-t kicsit lehúztam véletlenül, tehát abban semmi lényeges nem látszik, mivel az alsó 2 tesztet nem futtattam le!Szóval:
szerk: Mondjuk ahogy most nézem, a vírusírtom brutálisan visszafogja a gépem...50-60mb-ramot megeszik
-
zakroland
tag
Milyen ötleteitek vannak, hogyan tudjuk összehasonlítani a konfigomat a Tiétekkel?Milyen progi, vagy műveletek kellenek hozzá?
-
zakroland
tag
Ezeken a beállításokon elindítottam a 3dmark-ot, lementem ebédelni, és mire visszajöttem újraindult a gép, win7 kidobta hogy kékhalál volt.
Valami nem bírja a tuningot!
pci-e + votlage:0,1v
fsb + voltage: 0.1v
pcie-turbo: extreme
overclocking:extreme (3.00ghz-re húzás mellett)
C.i.a.2: sports -
zakroland
tag
üdv. mindenkinek!
Azért beírok egy "teszt" eredményt, egyenlőre ennyit sikerült elérnem, "tunningolnom" a procin gyári max. fesz. közelében!Mindjárt futtatok egy 3dmark06-ot, és beírom a teljes konfigom végeredményét, kíváncsi leszek, a Tietekéhez képest mennyivel kevesebb!
Hajlandó vagyok további, általatok ajánlott teszteket is végrehajtani, az összehasonlítás végett!
üdv! -
zakroland
tag
Bárhogy próbálgatom, nem sikerül elindítanom 3.6ghz-en, csak autofesz.-en de akkor kékhalál.
Fsb-re mikor érdemes feszültséget adni?Vagy pl. pci-e csatolóra +0.1v?
Meg van ez a videokártya sebesség hogy 100mhz alapból, bios-ba.Ezt érdemes emelni? -
zakroland
tag
Picit érdekes dolgot tapasztaltam az imént.
Colin dirt 2-t feltelepítettem, elindítom, a menü akadozik, mondom áhh...ilyen nincs
3-adjára indítom újra a gépet, még mindíg istentelenül akad menü, de mondom mostmár kicsit továbblépek a menü-ben. Elérve a menü egy pontját a játék meggördült, és hirtelen folyamatossá vált minden, játék közben hibátlan, szép grafika és teljesen akadozásmentes minden!
Nem értem miért van ez...!!?? -
zakroland
tag
3.5ghz-en kékhalált dobál win7, de csak autofesz-en ment, mert kézzel beállítottam 1.4v-ra, és win boot-nál újraindult, na mondom autofesz, de az 1.510v-ot adott neki mint észrevettem, szóval le is kapcsoltam
-
zakroland
tag
3dmark06-ban elért CSAK cpu score eredmény: 1465pont, 1280x1024-es beállításban, nektek mennyit ér el a proci?
Most ott tartok, hogy adnék a procinak fsb-re fesz.-t, + simán a procinak fesz.-t, és ezek után az órajelét is húznám felfelé, csak az a baj, hogy nem tudom mik a határok, mi az a szint amivel kinyírhatom a procimat, mert nem szeretném tönkretenni.
Valaki megdobna 1-2 tanáccsal? -
zakroland
tag
válasz
hackeeeee #9627 üzenetére
Én itt most nem csak a fesz.-ről beszélek. Több cache van, nagyobb fesz. és azthittem hogy ez a kettő összességében elég lesz, de mindegy. Egyenlőre még mindíg nem jutottam el a játék tesztelésig, de mostmár közelállok hozzá. Majd írok, hogy milyen eredmények születtek.
Sikerült elindítani a 3dmark-ot, mégpedig úgy, hogy telepítésnél mindíg telepíteni akarta a dx. 9-et, de nem sikerült neki, átállítottam a telepítést rendszergazda módba, most felrakta a dx 9-et, és mostmár megy -
zakroland
tag
válasz
hackeeeee #9613 üzenetére
Ezeken a "hibákon" kívül meg vagyok elégedve vele, most jön nemsokára a játéktelepítés
Alapból, ha nem használom 30-32c a proci, és 25perc terhelés alatt 3.3ghz-re húzva is csak a kerek 50c-t érte el! Gyári rézmagos hűtőm van.
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ez a proci szerinte egy e5xxx szériás procival egyenlő teljesítményt nyújt. -
zakroland
tag
sziasztok!
Na, végül vettem egy procit, mert elegem lett a sokféle ígérgetésből
Pentium d915-öt vettem, 2.8/4/800. Szerintetek ez elég teljesítmény a mai játékokhoz?
Azért kérdezem, mert most raktam fel win7-et, és egyenlőre még nem jutottam el a játékig.
Off: Miért van az, hogy a win7 a 2,5gb ddr2 ramból alapból kihasznál 35-40%-ot???
a másik, hogyha felhúzom bios-ba a procit 2.8-ról mondjuk 3.4ghz-re, a win7 akkor is azt írja: intel pentium D 2.80ghz @ 2.80ghz (everest kiírja a bios-ban beállított órajelet)UP: Everest ugyan kiírja hogy 3304mhz-en van, de csak néha...ugrál 2804-2832-3304...ez normális?Ki van kapcsolva minden overclock meg ehhez hasonló hülyeség.
Meg azt sem tartom normálisnak, hogy a cpu fesz. ugrál, pedig be van állítva fixen!
Igaz hogy valami ott sem stimmel, mertha bios-ban beállítok cpu fesz.-nek mondjuk 1.25v-ot, akkor hétszentség hogy 1.20-22 lesz az érték, mindíg kevesebb mint amit beállítokBUÉK
-
zakroland
tag
üdv. mindenkinek, újra ittvagyok, rátok utalva
Kérdésem a következő lenne:
E5200procit készülök venni, szerintetek az jó cucc?
És egy ilyen hűtéssel: AC Freezer 7 Pro rev2
Szerintetek megéri +5k-ér ez a hűtés hozzá, vagy elég a sima rézmagos hűtő?
Tuningolni is szeretném, ha egyszer már van ilyen procim... -
zakroland
tag
Nem értem hogy miért jobb egy e5xxx mint egy e6xxx , amikor a 6-os szériának az fsb-je is magasabb frekvencián megy(ami ugye a ram sebességén elég sokat dob, bár csak 800mhz-es kingmax ramjaim vannak...) + ha alapból kisebb az órajele akkor húzással is csak azt tudom elérni, amit a 6-os széria alapból tud, nem? a cache sokat számít?
Azért 12-13.000ft-nál kicsivel többet is rá tudok szánni, fontos lenne hogy jó procit vegyek és egy darabig ne kelljen költeni rá.... -
zakroland
tag
http://hardverapro.hu/apro/intel_dual_core_e5200_tuningos/hsz_1-200.html
Ez még cserélne is az én procimra, ha 6.000-et ráfizetnék. Szerintetek melyik éri meg jobban? ez az e5200 vagy az e6400?
-
zakroland
tag
válasz
barnam_ #9337 üzenetére
Nincs még meg a proci, jövőhéten szeretném megvenni, de erősen gondolkozok rajta, mivel többen is mondtátok hogy nem a legjobb
Igen, most én is megnéztem, valóban 2mb cache, de akkor mit tudtok ajánlani ebben az árkategóriában, ami viszonylag jó játékokhoz? sima rézmagos hűtőm van egyenlőre, de mivel vízhűtés kizárt, később is maximum jobbfajta léghűtésem lesz
-
zakroland
tag
Az a baj, hogyha nem hagyom automatán a fesz.-t akkor nem bírja a tuning-ot!
1.14v-on 3.0ghz-en használom, így alaphő 32-33c és fagyásmentes, stabil!
Viszont ahogy elkezdem húzni a frekvenciát, hirtelen kevés neki a feszültség, 3.3ghz-et nem bírja kézi beállításon 1.3v-tal. Auto fesz-en nem is használom folyamatosan, csak próbáltam! -
zakroland
tag
Nekem egy p4 3.0/1/800mhz-es procim van(lga 775), prescott maggal, gyári rézmagos hűtővel!
Ha feszültséget automatára állítom (amit ezesetben 1.48v-ra állít a lap) akkor 3.8ghz-en fut a proci, igaz hogy 74c alaphőmérsékleten!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest