- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Jó is ám.
A melegedésén meg kb 5 fokot dob az alatta levő 4890. Az alaplapom kiosztása olyan, hogy a 16x-os pci-e port közvetlenül a proci alatt van. -
dangerzone
addikt
Megy ez még jobban is.
0,016V-ot javítottam az új biossal.
Amúgy igen. Lehet 1 magosan, meg 2 magosan is futtatni. Ilyenkor nagyobb lesz a szorzó, aztán nem ütközöm bele a lapom walljába.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok.
(kimi javaslatára bemerészkedtem ebbe a topikba is, nem csak a lynnfieldesbe)
Szóval akit esetleg érdekelne i5 750-es prime blend-es eredmény.Itt meg egy agyelborulós, túlfeszelős, 3 magot letiltós valid.
4672 mhz
-
dangerzone
addikt
-
dangerzone
addikt
válasz
hackeeeee #9768 üzenetére
Az igaz, de amúgy elég szépnek tűnt. Fene tudja. Ez már X-akták kategória. De erről a videófelvételről meg nem mondom ,hogy hányszoros a valódi élsimítás.
Mondjuk szerintem is felesleges a 8x-os élsimítás, meg a 16x-os szűrés. Nekem is csak 4x-es élsimítás van 4x-es szűrővel. Pedig aztán rv 770 rulz.Aggregátor : Azám.
Itt biztos valami ármány van.
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #9766 üzenetére
Hááát.... Azért jobban fut mint vártam. Minden maxon, 8x-os élsimítás, 16x-os szűrés, 1280x1024-es felbontás. Egész játszhatónak tűnik, szemre 20 fps fölé tippelném. Bár az hozzátartozik hogy 1v1 autókázás volt. Azért ha 1x kocsi van, már nem hinném, hogy ennyire rózsás lenne a helyzet.
-
dangerzone
addikt
Ez az!
Elkezdte tölteni végre. Végre láthatom ezt a nagyhírű videót. -
dangerzone
addikt
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #9733 üzenetére
Mondjuk a legjobb megoldás az lenne, ha tennél fel frapsot, vagy ati tray tools-t ,aztán levideóznád az fps számlálót.
-
dangerzone
addikt
1,736V...huhh. Az biosból menyni volt? 1,8V?
Azért én már a wolfimnak ennyit nem mertem adni. Mondjuk az én lapomban 1,6 után 1,8V-os beállítási lehetőség van, szóval 1,6V-nál magasabbra ezért nem mertem tenni. Pedig úgy lehet menne 5500-at is.De lehet mennék is egyből új procit venni ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest