- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
zakroland #10974 üzenetére
itt megmondják neked. elég lehet.
abban meg nem vagyok biztos, h erősebb. azt is kérdezd meg
(#10975) Aggregátor most sikerült telepítenem mindent a leírás szerint. kíváncsi vagyok működik e
(#10976) zakroland
nem mind1 milyen az a táp, merthogy gyárton belül is vannak különbségek. és hogy mennyi idős....
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
zakroland #10767 üzenetére
No:
Először is köszi, rendes Tőled! Csak: A méregdrága procit nem megvenni akartam, annyit megközelítőleg nem ér( s nincs is rá), hanem a srác a hirdetésében ajánlotta fel, hogy ha szeretném, letesztelhetem, kölcsön adja. -Pestről elhozni nem tudtam, postát nem akart, érthető okokból- Bár..Ha összeszámolnám, hogy Bagi Petivel mennyi ramot küldözgettünk, s milyen értékben..simán verné ezt az összeget (reaperek (vagy 24giga) -Patriotok(16 giga), Mushkinok(4giga), Crucial (16giga),Team Xtreem stb..-most hirtelen)Hő..: Nálam 4°-os volt a hdd, a lap 29°, a proci meg 22-22-19-18... -ez volt eddig a legjobb.
(mikor felállt a win)
sz.j prociját akartam volna megvenni, de:1. Ő se poztáz (itt jól jött volna a segítséged)
2. Nem a brutal procit akarja eladni hanem a c0-s 8400-et, ami meg nem érdekel. Ha fel tudok ajánlani egy olyan összeget neki, amiért megválna az E0-s 8400-től..Megköszönném a segítségedet. Utálnám Neked a pénz, Te megvennéd és postáznád. Félő, hogy közel q9550-es bolti áron lenne a licit vége, már most kapja az ajánlatokat, s én az egekig nem tudom tartani a lépést..(#10773) hackeeeee: Persze, nagyon jó az is, meg a Tiéd is, de WR eredmény nincs benne, 8400-es proci meg mint proci most külön, luxus nekem.
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
zakroland #10659 üzenetére
Az a legjobb, ha azonos ramok vannak a gépben, abból is max. 2. Mert nem minden lap megy 3 modullal DC-ben, a 4 modul meg már megterhelő a chipset-nek - tuningban.
Ezzel az easy tune-val elvileg lehet proci, ram stb teljesítményt is állítani.
Azt inkább hanyagoljam, ugye?
Nyugodtan kipróbálhatod, de a korrekt működés nem garantált(sose próbáltam azt a részét)
-
barnam_
nagyúr
válasz
zakroland #10657 üzenetére
Figyelembe véve az órajelet, fesz-t, és a hűtőt (nagy, rézmagos), szerintem átlagos eredmény. Viszont ha emelned kell a fesz-t, oda a gyári hűtő kevés lesz. Nekem is ilyen van, meg vagyok vele elégedve.
Elvileg speedfan-al lehetne szabályozni, gyakorlatilag nekem ezzel az alaplappal soha nem sikerült. Próbáld ki a Gigabyte Easy Tune6 nevű programot, lehet vele a cpu venti vezérlést állítani.
szerintetek ezzel jobb eredményt fogok elérni?
Ha tovább tuningolod a gépet, biztosan. Azonos fesz-en nem lesz tuningban különbség.ja, eressz rá egy Prime95 blend tesztet, máris melegebb lesz 5-10°C-al
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #10597 üzenetére
Kéne róla link..Úgy kicsit egyszerűbb lenne... Amúgy sztem maga a 9800-as gpu megeszi a 3650-et reggelire, hacsak nem vmi DDR2-es hulladék. De amúgy írány az alattam javasolt topic vmelyikébe.
@darál0w: Én is csak próbálgatok, anélkül nincs tapasztalat.
@Aggregátor: Lehet, de tényleg te is próbálj meg max egy bios clear-t, hátha segít.
-
darál0w
Jómunkásember
-
barnam_
nagyúr
válasz
zakroland #10456 üzenetére
Azért lesz kisebb a cpu fesz, mint amit beállítasz a bios.ban, mert drop-ol az alaplap, ez természetes. 3 rammal nehezebb a tuning, főleg hogy az 667-es volt, ami beállítást javasoltam neked, abban 800-on mentek a ramok...
Lehet hogy 9-et ér (most ezen nem fogok vitatkozni), de a 3650 és 2600XT felépítését tekintve azonos, sőt, utóbbi gyorsabb is a DDR2-es 3650-nél. Szóval...
DDR3-nak nem sok értelme van S775 mellett, erősebb videokártyát tehetsz a gépbe.
(#10458) iceq9999: Pl. Gigabyte P35-DS3, használtan 12-13e ft körül megkapod.
-
krammerka
őstag
válasz
zakroland #10388 üzenetére
Jó reggelt!
E6300 jó proci........,volt.
Nem írtad mennyiért szerezted,de vettél volna inkább vmi dual core procit,mondjuk induljunk ki az én bestbuy procimból(E3200),vagy akár E5xxx,már 4GHz környékén járnál.
Az E6300-ból ha nem tuningos fajta,nehéz lesz kipréselni 3GHz feletti eredményt,amit ráadásul 24/7-be használni is tudsz. -
barnam_
nagyúr
válasz
zakroland #10388 üzenetére
Próbáltad azokat a beállításokat amit a másik topicban írtam?
Látom 2.5 GB ramod van, vedd ki az 512-est, csak 2x1GB legyen benn. Az mch-nak adj +0.1v-t, a procinak 1.45-t. Milyen ramod van? Elképelhető hogy nem bírja a tuningot, adj neki +0.2v-t. Ha így sem megy akkor vagy user error, vagy kifogtad a leggyengébben tuningolható Conroe procit.Lássuk, a 3670 ér vagy 6-7 ezret, +10k, az 16-17 ezer. Hát, egy kicsit tegyél hozzá, és vegyél HD4850-t. 20 alatt megkapod használtan.
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz
zakroland #10373 üzenetére
Most akkor E6300 vagy E6400? Mert nem mindegy a tuning szempontjából.
Milyen alaplapod van?(#10374) lizakattila: hwbot-on a pontozás főleg a helyezésen, és a feltöltött eredmények számán múlik. Ezt amúgy észrevetted?
lizakattila does not participate in the hwbot rankings. No awards, points or ranks will be assigned. The only ranking he or she will appear in is the WORLD RECORDS page.
Ez azt jelenti hogy valahol beikszelted hogy ne kapj érte pontotAmikor feltöltöd az eredményt, ezt ne pipáld be: Do NOT participate in hwbot rankings.
-
lipi67
nagyúr
válasz
zakroland #9813 üzenetére
A kezem alatt a "munka"
Hát ez a celeron! -képletesen értettem, 1,55V-on is kb uazt tudja mint 1,77-en- Persze ez az én hibám, illetve az a baj, hogy (vicc de komoly), kisebb ram kellene alá, gyűlölik 1mást a team-mel..
A pentium D-ről meg..Ugyan nem is régen linkeltem, de [tessék] Látod, mennek ezek a "D"-sek
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #9746 üzenetére
Nekem mondhatsz bármit, kétlem azt, hogy ez a gép, ami közel harmad annyi pontot csinál 3dmarkban, mint amit lent írtam, az shiftbe ugyanannyit hozna... Ezt nem hiszem el....
Csak a PCI-E 2.0 miatt cseréltél lapot? Gratulálok... sok értelme nem volt.
Mivel túl sokat nem ér...Főként alsó kategóriában.
Én megnézném, dehát:
Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #9742 üzenetére
8*AA? Na nemondmár.. Én játszom 4*AA-val.... 1GB-s 4870-nel...
Kimondta, hogy szar? De a G80-as 8800 GTS mellett labdába nem rúg.Ha a lapodon nincs PCI-E 2.0 akkor lókakit nem ér.. Meg maga a 2.0 PCI-E csak annyit ér, hogy több "kakaó" fel tud venni a kari a lapból, meg vmennyivel nagyobb a sávszél, de egetrengetően nem lesz gyorsabb a kártya tőle. Nekem is "sima" PCI-E-ben van a 4870, pedig az is 2.0-ás.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #9726 üzenetére
Nem jogtalanul.. Csak pl. én már szokszor hallottam azt, hogy áh maxon megy, aztán megnéztem, és ja, max... Neki max volt, amúgy meg minden low-on, meg mediumon volt... Neki az volt max. Mondom ennyit erről...
Na meg hogy "hát mé izélek neki se szaggat", aztán aha, persze, nem szagattott persze, minden full low beállításon volt, olyan bűn ronda volt a játék mint az állat, de végülis abban igaza volt, hogy nem szaggatott...Nem arról van szó, hogy hazudsz, ezt nem mondta senki.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
zakroland #9693 üzenetére
Shift max.-on gyönyörűen fut
Grid max.-on gyönyörűen futén ebben kicsit kételkedem.
tesomnak kicsivel erősebb gépe van(5400+os amd és 8600gt) és maxon beszaggat neki néha. nade kitudjagta4et meg szvsz felejtsd is el gyorsan. majd ha i7 lesz alatta vagy egy erősebb quad, nameg vmi bitang VGA.
ezzel a konfigoddal még a 10fps is meglepő lenne
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
zakroland #9671 üzenetére
olyan nincs,h csak autofeszen megy. mennyit adsz neki?
Fsb-re mikor érdemes feszültséget adni: amikor kékghalálozol, szal most.
Vagy pl. pci-e csatolóra +0.1v: hanyagold.
Meg van ez a videokártya sebesség hogy 100mhz alapból, bios-ba.Ezt érdemes emelni? : ezt elvileg "nem szabad", de még nem láttam, h vkinek problémája lett volna belőle ha emeli. teszt erejéig mehet annak is 5-10+. -
Lacpac
őstag
válasz
zakroland #9637 üzenetére
Ezt nem ide kéne, (ez a topikod hozzá)de fogadjunk hogy ATI vga-d van!
Föl kell tenni a hotfixet (nevével ellentétben egy komplett drivercsomag, az előző drivert uninstallálni kell) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #9623 üzenetére
Alattam válaszoltak...
De mondom, amikor vettem az E8400-at, hülyének néztek, hogy miért cserélem le a 3700mhz-n ketyegő E5200-at, pedig csak annyiban különbözik, hogy harmad annyi cache van benne mint az E8400-ban. Aztán alap órajelen elkalapálta az E8400 az E5200-at.
Nem értem, hogy miért gondolják azt sokan, hogy mindig az x Ghz a jobb... Azért mert aki tudatlanul tuningolgat, ezt mondja a többinek, vagy miért?
-
barnam_
nagyúr
válasz
zakroland #9614 üzenetére
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ez a proci szerinte egy e5xxx szériás procival egyenlő teljesítményt nyújt.
Köze sincs hozzá, még lehet az 1 magos core magos celeron is erősebb ha tuningolva van...szerk.: olvasnivaló
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest