Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Gear S3 - második kör
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
Off, de eszembe juttott
. Én azóta nem foglalkozok komolyabban géppel éjjel, amióta hullafáradtan nekiálltam helyrepofozni egy haver masináját valamikor fél 2 körül, és hajnali ötkor még mindig nem tudtam, mi a fenéért nem tudok másolni az újan berakott vinyóra. Persze amikor dél körül felkeltem, egyből leesett, hogy partíció is kéne rá...
Mindenesetre azóta nem nyúlok hozzá érdemben éjjel, magamon láttam, mire képes a fáradtság
. Ez is volt vagy 10 éve...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Én azóta nem foglalkozok komolyabban géppel éjjel, amióta hullafáradtan nekiálltam helyrepofozni egy haver masináját valamikor fél 2 körül, és hajnali ötkor még mindig nem tudtam, mi a fenéért nem tudok másolni az újan berakott vinyóra. Persze amikor dél körül felkeltem, egyből leesett, hogy partíció is kéne rá...
Mindenesetre azóta nem nyúlok hozzá érdemben éjjel, magamon láttam, mire képes a fáradtság
. Ez is volt vagy 10 éve...