Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kop8 őstag Belinkelek ide egy memóriával kapcsolatos kérdést mert az alaplapom és a ramos fórum elég halott, hátha valaki tud segíteni: 
 [link]
- 

- 

krammerka őstag válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéresose megy feleslegesen,hiszen érted dolgozik..........  
 Azért van,hogy maximálisan kiszolgáljon,én legalábbis azért vettem,hogy ha már van,és tudja,akkor nehogymá 
 Most itt nem szarráfeszelésről beszélek,hanem egy kellemes alapfeszes tuninggal így a nyári melegekben,sztem jó........
- 

hackeeeee Jómunkásember Jah és igen, frissült a CoreTemp. [link] Nah ez mostmár azt a VID-et írja, ami épp van, nem az úgymond "állandót". Tehát ugye a C1E miatt asszem, de ha megterhelem a procit, kapásból 1,4V-t ír. 
- 

krammerka őstag válasz  malac012ko

üzenetére malac012ko

üzenetéreazt néztem az eredményednél,hogy az alapfeszes érték sokkal jobb,mint a max üzem.............  
 Ha feszemelés nélkül megy 3500MHz-t,miért nem azt a beállítást használod inkább 24/7-re?
- 

hackeeeee Jómunkásember B@szki, manapság nem is használom a gépet, kéne má egy listás eredmény.  Csak mostanság be se lövöm az asztali gépet, mert nem használom.. Csak mostanság be se lövöm az asztali gépet, mert nem használom.. Télleg, jut eszembe, most így apró megjegyzés a listába, oké, hogy a lapokból adódik, de lehet a ramoknál oda lehetne írni, hogy DDR2 ill. DDR3. Nagy Mhz-nél adódik persze, hogy DDR3, de 1066-os ramok lehetnek akár DDR2-k ill. DDR3-ak is, sőt asszem még az 1200-nál is ez előfordulhat. Mit szóltok? Ez csak egy ötlet  
- 

a lista eddig frissitve...  h.adam.92 : ahogy látom,nem kicsit indult meg a proci UD3R lappal  IntiHar fórumtársat szeretném megkérni,hogy itt is közölje elért eredményét,amit elküldött emilben. addig nem tudom felrakni. 
- 

válasz  malac012ko

üzenetére malac012ko

üzenetéreHi! küldd el priviben milyen névvel és e-mail cimmel érkezett. ...: látok most ujabb leveleket,melyik vagy te ? Az elkövetkezendő időkben a beküldött levél tárgyaként kérem megjelölni a PH-s nevet is.A feladó nevéből nem feltétlenül derül ki az user PH-s neve. 
 A visszakeresés viszont igy sokkal egyszerübb.
- 

krammerka őstag válasz  malac012ko

üzenetére malac012ko

üzenetéreJó reggelt! Ha elküldted emailbe a szükséges adatokkal együtt a képeket,akkor fent kellene hogy legyen az eredményed. 
 Utánnanézünk a dolognak........... kulerr: kivi vagyok mit hozol ki belőle,nekem is 4GHz valahol ezen a feszen fog menni............. 
 Egy RC-t is nyomjál légyszi........... 
- 

h.adam.92 őstag nah ez a kép megfelel? ha igen akk küldöm email-re  
 link
- 

darál0w Jómunkásember válasz  kulerr

üzenetére kulerr

üzenetérejahogy modem is van...  mindig diginetben gondolkodom  #15547) hackeeeee szolgáltatoval volt már problémám...még anno UPCvel...felhívtam őket, mondtam vmi szar...aztmondták felőlük jo minden...mondtam felőlem is...de mégse jo vmi...erre kijöttek és modemcsere...csodák csodájára jo lett....0FTba került. 
- 

h.adam.92 őstag Helló-belló!  Akkor ez a listázás hogyan is működik? elég ha csak az email-ra küldöm a képet, meg a cuccokat? 
- 

krammerka őstag Jó reggelt! Ákos:  ,igen XpRc ,igen XpRc kop8,daral0w: nem tudom..........,a szolgáltató azt állítja,hogy az ő részükről rendben van.persze ez csak a messzi távolból mondják  Most a 4GHz-t veszem elő,egyenlőre csak 1,45V körül bootol...............,meglátjuk......... 
- 

- 

- 

krammerka őstag Megoldódott a problema.A külső dvd íróm csinálta a fesztivált.  
 A többi gépnél is ezt használtam,azért volt ott is kékhalál Na de sebaj,azért teszteltem ismét egy max RC-t:[link]  
- 

kop8 őstag 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ment válasz..
 ment válasz..  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ?
 ?

nekem is anno azt mondta a szolgáltató h fasza minden mert pingeltek meg a modem is fasza..próbáld meg más modemmel!
 nekem is anno azt mondta a szolgáltató h fasza minden mert pingeltek meg a modem is fasza..próbáld meg más modemmel! ,igen XpRc
 ,igen XpRc