- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Hamarosan jelentkezem egy jó kis i3 530-as procival,de előtte szeretnék kérdezni vmit:Melyik az a tesztprogi amivel a legrövidebb idő alatt megtudhatom,hogy stabil-e a cucc és tényleg meghajtja a procit,memót?
Illetve csak prime az elfogadott a listára kerüléshez vagy az általatok említett progi(k) is jók?Kösz a segítséget!
Ja és itt egy friss screenshot a prociról alapon.(minden feszt Normalra raktam és minden frekit alapra lőttem be)Mit szóltok?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
malac012ko #15297 üzenetére
hali,
majd mailt is kellene küldeni
kérdés: max ref clockhoz állítottál vmilyen feszt?
-
malac012ko
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném listába tettetni ezeket az eredményét.
Ez lenne az alapfeszes eredményem:Max refclock: [link]
-
tom_tol
addikt
válasz
akoska07 #15281 üzenetére
& Chaser&kop8
kösziküldtek egy everest riportot abból nem derült ki milyen a HDD
arra gondoltam ha elég lenne bele még + ram akkor kerítek valahonnan
proci csere nem jön össze már a távolság miatt sem, amúgy sem látnám értelmét ebbe a foglalatbaha a ram bővítése nem elég inkább küldök neki egy wolfos gépet
-
-
Chaser
legenda
#1-be nem kellene beletenni, hogy van amd-s lista is?
sempron gondolom nem lesz benne
-
-
tom_tol
addikt
Hali
nem ide tartozik de biztos fogtok segíteni nekem
gyermekeim nagymamája kapott egy AMD-s gépet és a kérdésem hogy érdemes vele foglalkozni vagy inkább ne
a konfig
Sempron 3000+, GA-K8NE, 1x512MB ram single, Gf 6600
Mama használja netezésre illetve a fő tevékenysége hogy Skype-n beszélget az unokáival
elég lassú a masina, most kölkök éppen nála vannak nyaralás ürügyén és megoldást kell találnom
Üdvnekem soha nem volt AMD-m
-
Borokafa
őstag
Na szóval, most raktam össze egy gépet Biostar 890GXE lappal+Athlon 635 procival. (nem véletlenül lett ez az alaplap
) már egy ideje kinéztem magamnak. Lassan végzek a telepítéssel és indulhat a tesztelés. Eddig szimpi.
-
pckownz
őstag
Üdv.
Csináltam egy max OC-t és max RC-t:
[link]AMD Athlon II x3 435 2,9GHz@ Phenom II x4 B35 3,64GHz (Propus) BL-C2
AMD gyári hűtő
Asrock A770DE+
2*1Gb DDR2 1066 CL6 KingmaxHűtés híján csak Valid erejéig nyüstöltem a lapkát.
ui.: Email is elküldve
-
kimi02
őstag
Alap eredmény.
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #15246 üzenetére
Jó az i7
most egy 955-ös C3-as van birtokomban az i7 azért erősebb.
Jó-jó persze nem neten meg filmenviszont videószerkesztésnél nagyon ott van...A 955 meg simán elég egyébként egy átlagfelhasználónak játék+net film, és nem brutál a lemaradása az i7-el szemben, de van ez tény....ez a 955 érzésre olyan 9550-es intelre emlékeztet.
-
válasz
krammerka #15239 üzenetére
nahát nahát,szabad ilyet csinálni ?
egyébként intel vonalon is lehet kereskedni abban az árban.
csak egy Q6600-al ha inditasz meg egy P35 lappal amiben megy is,plusz ramok.
kb ott vagy árban és azért mégis csak intel.az i7,az egy teljesen más kategória.
ami nekem volt,az kb 130k-t ért akkor (most többet kapnék érte)
de most is azt mondom,hogy megérné az árát,lap proci ramok.
az tuti ha rendbe lesznek a dolgaim,
a tuningolás mellett lesz egy állandó i7 konfigom. -
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #15224 üzenetére
Üdv!
Látom már infóáradat van
Kicsit átbillentem a "sötét" oldalra,vettem egy Phenom 550-et+Gigabyte 785GMT UD3H-t.
Tipikus sokmagosított válság konfig.
Tök hülye vagyok az AMD-hez,de daral0w barátunk segédletével "megmagosítottuk"
Lesz teszt is,csak nem tudom mikor,mostanában jövök-megyek folyamatosan.Meg ezt a lapot(biost) is át kell nézni,megbarátkozni vele.
Hűtést sikerült átheggesztenem az Intelről,meghagytam az Asus Triton hűtést,és mivel volt hozzá am2-es lefogató,így rá tudtam rakni.
Nem nagy durranás konfig,de most ennyire futotta sajnos.
Jobb szeretnék vmi I7-es cuccot,de az egyenlőre kilátásban sincs.
Ez a konfig rammal együtt került annyiba,mint egy i7-.es prociNah,röviden ennyi.............
-
h.adam.92
őstag
kösz.
-
h.adam.92
őstag
hello
q9550-hez melyik rev 1.0-ás ud3r megfelel tuning szempontjábol?
-
vuk777
aktív tag
válasz
akoska07 #15222 üzenetére
THX
neked ami volt 346-os az mijen steppinges volt E0 ás vagy G1 es esetleg spec kódot tudsz mondani róla? előre is köszönöm! vérszemet kaptam és akarok én is egy ijen procit-meghajtanám P5Q Pro-ban mit tudna?
amit teszteltem nem az enyém volt
és sajnos nem a legjobb deszkában és RAM 667 ekkel
-
johniee
senior tag
Beküldtem volna az eredményem az email címre, de Failure notice
vagy csak a freemail sz*r -
Chaser
legenda
válasz
Stoykie #15198 üzenetére
Sztem az a gond, ha válaszol* vkinek csak a levegőbe írod..az adott hsz-nál katt a válasz gombra és akkor tudjuk kinek megy, lehet úgy már nem firtatná senki a korod
szerk: *válaszolsz
Na nem fogom listába vinni az x2-t, közben eladtam, de az alapfeszes eredménye jó lesz a max OC-ba
-
No-kia
addikt
Hello itt hátha tudtok adni ötleteket hoyg miért csinlja az IP35 lapom azt hoyg 1,365 nél 1,35V-ot ad a procinak, de 1,345 nél meg 1,25V-ot, nekem kicsit bizarr ez, régen nem csinálta, ötletek?
-
kimi02
őstag
Nyári tuning .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest