- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
DigitXT #14399 üzenetére
Huhh..Eladod? Ne is mondd, amilyen lüke vagyok..megvenném megint. (nem vicc) Szerencse, hogy nincs meg a Team 1200-as meg az UD3R..
azé' szólj ha eladósorba kerül..És ha inkább egy Asus RE-et szerválnál hozzá DDR3-mal?
Bár..
Egy "T"-s Gigában (p45) jól megy a proci de DDR3 nem sok vizet zavar. X48-ban meglódulna a DDR3 de azt meg a proci nem csípné annyira mint a p45-öt..sztem..Lehet, h igazad van..
-
DigitXT
félisten
válasz
lipi67 #14398 üzenetére
Jelentem, nálam van még az a Q9550: már validoltam 4.6-on, meg mark-oltam 4.5-ön, de lassan eladósorba kerül mivel az egyetlen játékot, ami miatt tuningolom (AC2: konzolport@DX9) nem tudja a gépem röccenésmentesen futtatni.
De nem ám a proci miatt - egyremegy, hogy 4G, vagy 4.5 -, hanem a RAM-sávszél kevés: i7 kell hozzá...
(Röhej, de ez van.
)
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14396 üzenetére
Hol van már az a q9550..-
Ezt a 7400-est a 667-es ramokkal még a hótt Magdi anyus is elkapja..)Venni kéne valami jót, de tanácstalan vagyok.
Idő van, s nekem dolgozik, de nagyon unalmas így. Netre WoW-ra meg Sims3-ra ok, másra nincs használva. Ma visszajön a 8400-es procim, egy Abit IP35Pro meg lehet a q9400-es procim is . Miskóciába adtam el mindent, de most odakerült az UD3R, nem kell az Abit, meg a 8400helyett kell egy quad, már azt se tudom, kinek mit adtam, s ki mit akar ..
(#14397) yolan: Értem.. Mennem kell jövhéten debibe..Vinni kell a kölköt a klinikára..
-
-
lipi67
nagyúr
AMD meg Cinebench r10..szuper. Bár minek bonyolítani..AMD zöldje 1 idő után úgy is besárgul az irigységtől. R10 meg ég és föld 32 vs 64-bit-en, ha kikötjük melyik, kizárjuk az éppen nem olyan oprendszeren dolgozókat. Mivel mikor ez a lista készült (elvileg) nem a versenyszellem volt a cél hanem egy adatbázis látrehozása, hogy lássuk x procik mit tudnak, s milyen lapokat stb..szeretnek, lehet sztem 32 és 64 bit-es is, csak fel kell mellette tüntetni, hogy aki össze akarja hasonlítani, lássa, hogy mi alatt futott.
AMD opcióknak meg tök elég 2 opcio. Boot-ol meg nem Boot-ol -
lipi67
nagyúr
Jó napot!
Nem fulladtam meg
Netem is van, szép az élet megint. Nekikezdek visszaolvasni. Lassan kéne egy gép.. -
kimi02
őstag
-
bzs73
őstag
válasz
Főcske #14375 üzenetére
Üdv Főcske.Most nem nagyon van időm otthon netezni.Melózok állandóan,itt netezek melóhelyen,otthon meg felújítás,és lehet lakás csere lessz,de az még nem biztos,így nem nagyon tesztelgetek mostanába.Másik hogy jelenleg gyári hűtő van csak,és külső vga sincs,így az igd is visszafogja a procit kicsit.
A biostar lap nagyon brutális,szerintem ebbe az árba messze a legjobb.pl egy 270bclk a biostar lappal,,de találsz még pár brutál eredményt a laptól a neten. -
Főcske
tag
válasz
lizakattila #14333 üzenetére
Utolérhetetlen vagy 1.15V-on.
Kimi:4.4Ghz-et jósolok neked valós 1.376V-on.Max bicikli megy jobban, tiednél gyérebb procival is ment a 220.
Bzs73:Futtatnál a procival egy membenchet a kedvemért? Biostaron erőssen tünődöm.
-
darál0w
Jómunkásember
-
yolan
őstag
hellóbelló
ez felkerülhet a listára?
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #14369 üzenetére
Az vagy teee.Nehogy már engem is ájemdére vigyetek.
Na nem azért ,semmi bajom nekem az amd-vel.Úgy vagyok ezzel mint ati - nvidia.Mindeggy,csak valahogy intelt megszoktam,és nincs kedvem valahogy amd-hez.Ételbe is van olyan amit még meg se kóstoltam soha,de nem is akarok,és azt mondom rá hogy nem szeretem,pedig azt se tudom hogy milyen.De nem is akarom tudni milyen,mert valamiért nem ,és kész.Van ilyen. -
bzs73
őstag
Jó kis tuningos cuccok vihetők.
[link]. -
subaruwrc
félisten
válasz
darál0w #14363 üzenetére
+20mhz + 100 pont 4 maggal számolva.
lehet h aránytalan de ez van
go benching.
ebben a chess benchmarkban átvettem az első helyet a nemzetközi xs listán amd-vel
mondjuk ez is a 89. helyre elég. nade köszi 12c / 24t dual westmere cpu ellen hol legyek a kis budget amd-mmel? -
subaruwrc
félisten
-
kimi02
őstag
Csináltam egy tesztet az új konfigommal.
Mehet az i5-ös táblázatba
Aláirásomba ott az adatok
FPO : L932B477
-
johniee
senior tag
Hellosztok! A múltkori P5B után most egy P5B Green-nel ezt sikerült elérnem
1,256
-
-
akkor cinebench mi legyen? 32 biten magasabb órajeleket lehet menni 64 biten meg sokkal több pontot nyom.
itt jön a következő kérdés: a többség milyen oprendszert használ ?a feszeket eldöntöttem.
-kértétek a vid tesztet, kb annyit droppolnak a lapok (mondjuk erről pontos infót nem kaptam senkitől) hogy megfelelhet az 1.35v (kb).
-kértétek a low voltage tesztet,igy lesz 1.2v (mivel alacsony feszen is jól mennek szerintetek)
-és lesz a 1.5v,az ellen senkinek nem volt ellenvetése.
a többi pedig értelemszerüen ugy mint az intel listánál.
a végleges táblázat megtekinthető itt: AMD Lista -
killer1203
senior tag
Nézegettem a táblázatot, és észrevettem hogy elvan irva a VID az egyik eredménynél.
blazsey2
E8400
Q827A428
Vid:1,750V
Csütörtök körül megjön az E8400 am, csinálok majd pár eredményt.
-
Sziasztok!
ha én döntöm el akkor,hamarosan kiirom a fesz értékeket.
eszek aztán jövök vissza. -
lizakattila
senior tag
"Mi folyik itt Gyöngyösön?"
Volt mit visszaolvasni...Csak, hogy nehogy nagyon elszaporodjanak itt az AMD-s dolgok, egy kis eredmény: 4120@1,14v
- ha minden rendben, akkor ezt kérném a táblázatba.
-
kimi02
őstag
Lipi már nem járt a PH-n 5 napja .
Csak nem a víz öntötte el ?
-
kimi02
őstag
Mostmár legyen egy inteles eredmény is
-
válasz
Gyuri27 #14284 üzenetére
vid érték azért nincs mert nincs annyi hely.
de nyugodtan meg lehet beszélni melyik legyen, ViD vs Low voltage.
addig amig nem mondom azt hogy ennyi,nincs tovább,addig lehet változtatgatni.Másik kérdés, hogy a valós feszek ezek, vagy az amit az user a biosban beállit?
természetesen valós feszek.
az user dolga hogy beálltisa ugy a feszt,attól függetlenül merre mennyit droppol a lap.
ugyanugy ahogy az intel táblázatban.
fentebb irtam,ugynazok a szabályok érvényesek az amd listára is.Amugy meg Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest