- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lizakattila #14597 üzenetére
köszönöm a korrekt eredmény közlést.
listára kerülés lesz a jutalma.megyek msn-re,ott dumálunk.
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #14577 üzenetére
Szia Barátom!
Szerepel már a topikban is az eredmény, de gondoltam, ha ez az új rendszer, akkor megteszem "kötelességem".
Én is rég hallottam felőled... valami telószámod van, amin el lehet érni (persze úgy, hogy Neked se kerüljön sokba)? Ha van dobhatsz majd egy privit.
-
lipi67
nagyúr
-
válasz
darál0w #14585 üzenetére
azért nincsenek az intel listán D-s procik,mert amikor az elindult akkor már mindenki lecserélte a dual core procikra. egyébként semmi akadálya nem lett volna,hogy olyan procik is felkerüljenek.
én nem zárkózom el attól,hogy az amd listára felkerüljenek azok a procik.
ha lesz rá igény akkor csinálok táblázatot.Q8200-vel is egyedül vagy,mégis fent van.
-
most figyelem a feszt a cpu-z ablakban.
ez igy sajna nem lesz jó,mert minimum 1.49v-t kell hogy mutason.
szigoruan be vannak tartva a fesz értékek.ha emelsz még a feszen,akkor jobban is fog menni a procid.
je és ez a zöld,ez megöl akármit
alien & predator meg az egész családjuk együtt véve
és még a jövő nemzedékük is kevés lenne,hogy legyőzzék ezt a zöldet -
válasz
pckownz #14572 üzenetére
Fentebb irtam,hogy mindenki annyi maggal inditja a táblázaton a prociját amennyivel szimpatikus neki. arról viszont majd tudni akarok,hogy esetleg aktiválhatók-e a procikban plusz magok,mert az ki lesz irva a proci mellé. pl.: Phenom X2550 (X4)
#14568 lizakattila : az az eredmény amit beküldtél,szerepel már a topicban ?
mert ugye most még vannak olyan fel nem került eredmények,amik linkelve lettek már a topicban. majd ez megszünikmármint,fel fog kerülni minden.
A régebbi eredményeket amik be lesznek küldve,kérném szépen újra linkelni a topicban,ne kelljen keresgélni. Köszönöm!
-
nem ártana elolvasnod a szabályokat.
az amd-s táblázat még nincs teljesen kész,de viszont az inteles táblázatban minden le van irva.minden információt megtalálsz az opciókkal kapcsolatban.csak rá kell nyomni a fesz értékre ami a táblázatban van és előjön egy ujabb oldal ahol le van irva mik a feltételek. nyugodtan nézheted az intelest,mert ugyanazok a feltételek vannak ott is mint az amd-ban,nincs különbség.a fesz értékek változhatnak,de a feltételek ugyanazok.a fesz értékek a cpu-zban kell hogy mutassák terhelve azt a feszt amit az opció kér.
tehát attól a fesztől nem lehet eltérni,csak a megadott határon belül.(szigoruan)
a proci órajele mindegy mekkora. de ugy szoktuk csinálni,hogy amit azon a feszen a legtöbbet megy stabilan. -
válasz
lizakattila #14568 üzenetére
Szervusz barátom,rég láttalak.
majd felkerül a te eredményed is. még akkor is ha nem amd-s
köszi,igyekeztem nem gyengébbet összerakni,mint az intel-es. -
pckownz
őstag
Magok átállításával elért tuninggal ér nevezni?
Itt egy Athlon II x3-mam, x4-be használom, de x2-be hajtanám meg -
kop8
őstag
1,5Volt
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #14562 üzenetére
Na hali!
Igénybe vettem az új küldési módot, úgyhogy küldtem is egyet (bár én nem AMD-t).
Az új AMD-s táblázat pedig nagyon jó lett, megint kitettél magadért és a közösségért. Bár nem valószínű, hogy én túl sok eredményt fogok oda közölni
, de azt hiszem Mindenki nevében megköszönhetem a munkádat, fáradozásod a táblázattal, az eredmények felrakásával! Ez vonatkozik krammerkára és lipi-re is!
-
Nincs gond a lelkesedéssel.
ha nem akartam volna,akkor egyszerüen nem csinálom meg. ennyi.Mindenkinek:
Fontos!
Akár ettől a perctől számitva,megváltozik az eredmények beküldése.
Ez mindkét táblázatra érvényes!
A topicban az usernek mindenképp közölnie kell az eredményt másképp nem kerül fel a táblázatba.Azután jön a beküldése,hogy felkerülhessen a táblázatba,(mert ha ez sem történik meg akkor is kizáró ok lesz a felkerülést tekintve).
Ennek a következő lesz a formája:
erre a beküldési e-mail-re cpu.tuning@citromail.hu kell elküldeni az eredményt tartalmazó minden szempontnak megfelelő screenshot-ot,valamint az user és a konfig hiánytalan adatait (feltéve,hogy új jelentkező).Amennyiben már fent van a listán,akkor elég a nick neve,ill. történt-e változás a konfigban.a screenshotnak jpg formátumban kell készülnie.Tehát ugy mentsétek le,hogy a végeredmény jpg legyen!
Az adatokra is fegyeljetek oda,mert ami hiányosan fog érkezni,az sem fog felkerülni.
Egyértelmüen ott van a táblázatban mi az amit meg kell adni,proci és adatai, alaplap stb...!
Senkinek nem fogunk könyörögni,hogy felrakhassuk a tesztet amit készitett.
Bizom benne,mindenki számára érthetően sikerült leirnom.
Nyomhatjátok a tuningot ezerrel,csak legyen hozzá hw,hütés,meg szerencse... -
válasz
barnam_ #14539 üzenetére
"csinálom a fesztivált"
amugy meg köszi.Mindenkinek :
Majd figyelmesen olvassátok a kiemelt részeket,nem szeretnék privát hegyeket kapni.Tesztelni lehet,de még a hétvégén nem fog felkerülni.Van még intézni való a táblázattal kapcsolatban.Majd ki fogom irni a közlési és a beküldési módot! -
ZIL
tag
Van valami brutál tesztprogram a ramok nyúzására, amivel gyorsan (lehetőleg max 10 percen belül), egyértelmű eredményt lehet elérni?
-
mrbig25
őstag
... 1.325-ös Vid mellett terhelésnél 1.32V körül kap a proci, ami normálisnak mondható, erről pár hsz-el korábban linkeltem is egy képet...
De miért van az, hogy ha beállítok 1.35V-ot, akkor is 1.32-t kap a proci terhelésnél. Ekkora vdrop lenne az MSI lapoknál??
Én már azzal fél órát szenvedek mire megtalálom azt a Bios feszültséget, hogy terhelésnél 1.35-öt körül kapjonkörülbelül 1.38-at kell belőni BIOS-ban, hogy terhelésnél 1.35V körülire jöjjön ki a fesz...
De a legjobb az egészben, hogy van olyan érték, aminél alig van vdrop. Pld. bios-ban belövök 1.4V-ot, akkor terhelés alatt 1.398V lesz...őrület. -
kop8
őstag
Nem megy az 1,35V-n tovább mint 3,4Ghz
Most elkezdem 1,5Volton tesztelni...
-
kop8
őstag
Egy 1,35-ös tuning:
[link]De még próbálkozok tovább húzni!
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #14526 üzenetére
Szép estét!!!!
Ezzzzzzzazzzzz
,nagyon jól alakul a dolog
,kár hogy én nem vágom ezt a részt annyira
Egyébként ez a megoldás sem lenne rossz az eredmények beküldésére,mint ahogy apollo12 teszi,itt kettővel alattam......
.
Bármikor benézünk,egyből szembetűnik.kulerr: nem az,tévedsz
,ez hivatalosan eredményközlő topiknak indítottam,aztán szép lassan elfajultak a dolgok,szerencsére.......
-
Üdv Mindenkinek!
Elkészült az AMD-s honlap.Még kezdetleges,de majd még csinositgatni fogom.
Barátkozzatok vele,végülis a lényeg már kész van,használható.A teszteredmények hétfőtől fognak felkerülni (ahogy irtam is, az intel táblázatra való feltöltés is ujra beindul),majd megirom hogyan kell közölni illetve beküldeni.
A táblázatok is természetesen bővülni fognak,amikor igény lesz rá.Lehet tesztelni,van hová felkerüljön az eredmény!
Ime az AMD Tuning-lista
-
mrbig25
őstag
Amolyan kiindulási alapnak (mármint saját részről):
alapfesz - 3.6GHz -
darál0w
Jómunkásember
normal fesz BIOSbol. és minden más is normal értéken, kivéve a ram...
nálam ennyi a Vdrop. BIOS és CPU-z is ennyit mutat#14515) mrbig25 a kupak az nekem félremér, de durván...
ha nincs belőve az ACC akkor is +10-14°C a kupak javára...
ha meg ACC bevan, akkor ugye 0°C a maghő...de most meg bug volt...lényegében tökmind1 mennyit mutat...kupakhő minusz 10°C joesetben
-
darál0w
Jómunkásember
-
helkis
veterán
válasz
D1Rect #14505 üzenetére
esetleg lehetne egy "best" beállítás oszlop, valamint VID-feszes tuning, + ha lehet kérni akkor inkább egy 1,4-1,5v tartomány lenne ideális amd-vonalon, itt már úgyis csak a hűtés szab határt a tuningnak.. illetve így mehet egybe az összes x2-x3-x4-x6..
(#14504) darál0w - a kupakhőből miért kellene levonni?
inkább hozzáadni kell, a maghő mindig melegebb kell legyen mint a kupak..
-
tom_tol
addikt
no akkor ebből amd topik lett
-
darál0w
Jómunkásember
no belekezdek én is vmibe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest