- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
Deszkában per pillanat én újonnan ezt venneém: [link]
Az enyém nagyon hasonló, és szerintem árkategóriában tuti mindent visz. -
ZIL
tag
És akkor egy napi használatos eredmény, semmi extra, csak a +2mag
:
[link]
Deszka : AsRock M3A785GXH/128M
Ram: 2x2 GB Samsung Original 1333 CL9
Hűtő: AC Freezer Extreme (a teszt alatt valamiért nem ment a PVM, ezért a magas hőmérséklet)
Proci: Phenom II X2 550BE C2 --> X4 -
ZIL
tag
Van valami brutál tesztprogram a ramok nyúzására, amivel gyorsan (lehetőleg max 10 percen belül), egyértelmű eredményt lehet elérni?
-
ZIL
tag
Ez lehet hülyén fog hangzani, de van értelme egyáltalán az FSB-t túráztatni AMD rendszerekben (ok tudom nem mindenkinek BE procija van), mert nekem úgy tűnik, hogy önmagában semmilyen hatással sincs a teljesítményre...
-
ZIL
tag
A többi eredmény majd még jön.
-
ZIL
tag
válasz
darál0w #14458 üzenetére
Szép teljesítmény attól a procitól, és így érthető is az álláspontod, de azt azért látni kell, hogy valószínű a te procid jobb bőven az átlagnál, meg amúgyis az Athlon-ok a bélpoklos L3 Cache nélkül jelentősen kevesebbel is beérik mint a Phenomok.
Szóval tartom a régi véleményem, ne rekesszük ki a többséget.Amúgymeg minden energiatakarékissági funkciót kiiktatva nekem 6-8W közt fogyaszt üresjáratban, tök mindegy milyen feszen és órajelen jár. Innentől nem tudom mennyi értelme van ezt mint döntő érvet kezelni...
-
ZIL
tag
válasz
helkis #14452 üzenetére
Egyetértek, szóval szerintem 1,35V, 1,425V, 1,5V aminek van értelme. Ezzel lehet legjobban lefedni a normál üzemi, kiegyensúlyozott és az ésszerű max tuning kategóriákat. Akok meg szárazjéggel-220-szal nyomják úgyis helyt kapnak a legnagyobb tuning kategóriában. Alulfeszelve használni meg nem nagyon van értelme, semmit nem nyer vele az ember (ott már úgyis a hatékonyság rovására megy).
Üdv -
ZIL
tag
válasz
darál0w #14433 üzenetére
Oks, az lehet, de még akkor is változhat pl. a négymagosítás miatt...
És amúgy is könnyebben összehasonlítható eredményeket ad, ha fix feszültségeken tesztelünk. A VID-et meg a proci adataihoz kéne feltüntetni, úgy még lehetne is látni okoz e valami tendenciális eltérést a VID értéke a tuningolhatóságban.
Szóval szerintem jó a mostani lista. -
ZIL
tag
Ezt a VID-et mi a búbánattal méritek?
Csak mert nekem követi a beállított magfesz értékét! -
ZIL
tag
válasz
krammerka #14415 üzenetére
A táblázat asszem már megvan, majd nevezek is ha lessz egy kiegyensúlyozottabb tesztbeállításom. Ez a screenshot csak maximális teljesítmény mérésére szolgált egy másik fórumba (mert ugye vannak akik még midig azt hiszik, hogy a 965BE 140W-ot eszik
).
Másfelől meg a "Valid" tuningeredményeket sem gyűjtöm, semmi értelme olyan beállítások kikísérletezésére tölteni az időt, amin aztán úgysem használható a rendszer....
Üdv -
ZIL
tag
válasz
krammerka #14412 üzenetére
A screenshot Intel Burn teszt Maximum preset futtatása közben készült kb. a 8. percnél. Aztán leállítottam, mer untam, és kellett a gép másra
.
Az everest stabilitási tesztjét reggelire eszi, de ez kemény diónak tűnik (itt több mint 10W-al fogyaszt többet terhelés alatt, mint everesben), szóval úgy döntöttem innentől ezzel tesztelem mindig. -
ZIL
tag
Ez jónak számít? :
[link]
Itt épp egy X4 965BE-t szimulálok egy X2 550BE C2-vel.
Majd csütörtök délután szórakozok egy kicsit valami kiegyensúlyozott tuning kitesztelésén. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest