- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
D1Rect #14505 üzenetére
esetleg lehetne egy "best" beállítás oszlop, valamint VID-feszes tuning, + ha lehet kérni akkor inkább egy 1,4-1,5v tartomány lenne ideális amd-vonalon, itt már úgyis csak a hűtés szab határt a tuningnak.. illetve így mehet egybe az összes x2-x3-x4-x6..
(#14504) darál0w - a kupakhőből miért kellene levonni?
inkább hozzáadni kell, a maghő mindig melegebb kell legyen mint a kupak..
-
krammerka
őstag
válasz
D1Rect #14202 üzenetére
részemről nincs akadálya............
Egyeztetek Ákossal,Lipivel,na és persze Veletek.
Joruskát megkeresem a tárhely miatt,meg ki kellene találni,ha mondjuk marad a jelenlegi táblázat,azaz csinálnánk egy ugyanilyet,csak amd-re optimalizálva.
Na de itt jön az,hogy mit és hogyan,milyen opciók legyenek,feltételek stb........... -
igy is van,használni kell őket.
segit valamelyest igazolni a jó biosbeállitást.én nem támaszkodom rájuk.
de ez az én egyéni véleményem.
és engem nem lehet a normálsiak közé sorolnijó lesz a screen.
legközelebb figyelj arra is,hogy az everestben is látszódjon a proci fesz.
kiegészited 1-2 adattal:
FPO
ramok gyártójának a neve
processzor hütésés már teszem is fel a listába
-
Akkor nem a stabilitás ellenőrzéséhez, hanem a táblázathoz.
ez a stabilitás dolog,ez egy elég érdekes fogalom.
anno amikor még amd vonalon tuningoltam erősen,socket 939
akkor nagy ivben sz@rtam ezekre a tesztekre.
azokkal a programokkal-játékokkal amiket használtam hibátlanul ment a gép.
egyébként ma is azt tartom,hogy akkor stabil a gép ha azokkal az alkalmazásokkal amiket használ az user,hibátlanul megy a proci ram egyaránt,akkor stabil a gép
ott és akkor.csak kitalálunk-kitalálnak mások,olyanokat,hogy ettől meg attól stabillá válik a cucc,ha x ideig futtatjuk azt a tesztet.vagy inkább ugy mondanám,hogy attól a teszttől majd jól eladható lesz a cucc.
arról nem is beszélve,hogy sokan fél óra prime után kijelentik,hogy prime stabil a proci.ugyhogy a Linx-től sem lesz full stabil a cucc,és az orthostól sem és az ibt-től sem.
amikor olyan procim van aminek kisebb a gyári órajele,pl E2140,akkor olyan 24/7 beállitásokat keresek erős órajel emelését szem előtt tartva,
amik mindenféle "stabilitás teszt"-től függetlenek.
nem is támaszkodom prime-ra sem.amiket meg kitalálunk.kitalálnak,az pedig jó szórakozás.
keresni azon a feszen,azokkal a feltételekkel a legnagyobb elérhető órajelet. -
a válasz nagyon egyszerü.
igy lett megcsinálva a táblázat ill. a szabályok.
és a szabályok szerint a procidhoz,prime teszt kell,
hogy felkerülhessen a táblázatba....: van prioritás állitási lehetőség,de nem kell rajta semmit sem állitgatni.
ahogy kidobja a teszt ablakot,csak nyomj rá egy OK-t. -
krammerka
őstag
senki se szívta mellre,csak elmondtam a véleményem,mint ahogy Te is,illetve a többiek is.
Ebben a topikban,ha arról lenne szó,sok embernek odaadnám akármelyik alkatrészt,amit árulok éppen,még ha pénzt késöbb kapnám meg,akkor is,vagy akár kölcsönbe is.
Mi itt így élünk...........Ebből nem lesz harag...........
Sziszifeca:
Ákoska felrakja.........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged