- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz
Redneck #39255 üzenetére
Én s Xonar DG+Superlux HD681 párosítást nem ajánlom CS:GO-ra, térérzék 0 velük.
Lehet szórakozni persze a Dolby Headphone funkcióval, de visszhangzik úgy az egész.
Most az említett hangkarival és egy Awei Q9 (kb 1300Ft aliexpressről) agybadugós-IEM-mel tolom, és mindent meghallok amit kell.
Szóval abszolút nem kell 30k-t egy fejesre költenie, inkább ár-érték arányra kell rámenni (Creative Aurvana Live pl).
Persze a Slux előtt AKG K512-m volt, azzal is rendre süketnek tituláltak...szóval lehet a fülemmel van baj.
Ez a IEM azért jó, mert alapból halkan játszok - hogy ne öntsön el a melegség a lábamon, ha valaki AWP-vel felszúr nozoommal - és így jobban kijönnek a részletek, a zaj kizárása miatt...inkubátor mode ON. -
Skinny26
aktív tag
válasz
Redneck #39255 üzenetére
Én a Logitech G430-at, HyperX Cloud és Cloud 2-t, és a QPAD QH-90-et, Sennheiser PC330-at néztem ki magamnak, ezek jöhetnének szóba... Nem tudom, hogy mennyi jelentősége van az usb-s hangkarinak, mennyiben lenne más mint egy király sztereó, illetve a Sennheiser füles nekem kicsinek tűnik, olyan fülest keresek, ami teljesen körülöleli a fülkagylómat.
-
mepet
addikt
válasz
Redneck #39014 üzenetére
Elég sok amfetamin-származék kapható legális gyógyszerként, bizonyos betegségek ellen.
De pl. a mephedron-származékok is hasonló hatásúak, és még a köhögés elleni cuccokban is van egy csomó...
Előbb-utóbb oda jutnánk, mint a magyar igazságszolgáltatás, hogy benyomsz néhány mebucaint a toroknyavajádra, és a végén elvisznek füvezésért, mert a gyorstesztük nem tudja őket megkülönböztetni...Én ellenzem az ellenőrzéseket és legalizálást javaslok!
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #38414 üzenetére
Most beparáztam egy kicsit, mert ha kitör a botrány (ha ez eddig nem lenne az), akkor szigorúbb biztonsági eljárások, stb... aztán lehet flusha nem fogja tudni/merni használni este a cloud9 ellen...
Mert szó mi szó neki is vannak ilyesmi megmozdulásai, youtube tele van vele. Meg tudva hogy tegnap VP ellen is ő carryzte ki a csapatot a csávából amíg vissza nem jött belőjük a konfidencia... háááát, kényes. És még lehetne is magyarázni azzal, hogy a cloud9 micsoda jó formában volt, életük első landöntője, megtettek mindent a győzelemért, emberfeletti teljesítmény, szenzáció, fnaticnak nem megy az amcsik ellen, stb...
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #38412 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem video alapján nem egyszerű trollkodásnak tűnik, hanem valami program általi kurzormozgatásnak. Látszik is a mozgásból mintha egy kicsit bepánikolt volna. Meg tudva, hogy milyen szituban volt ez... meg shox egyébként se az a trollkodó fajta... szerintem ez bizony cheat.
-
-
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Redneck #37780 üzenetére
Nem most kezdtem, de én harmadannyit játszok legfeljebb, mint ők.
És nem azt írtam, hogy a fülhallgató mindig jobb, mint egy fejhallgató. Én is csak azért nem játszok fejhallgatóval, mert ami van itthon, az nem kényelmes nekem és szerintem nem is olyan jó, mint a fülhallgatóm.
Ha tud venni fejhallgatót, ami jól szól és kényelmes neki, akkor inkább azt vegyen, de kb 6k-ért előbb fog kapni "jó" fülhallgatót, mint fejhallgatót, tapasztalataim alapján.
Amúgy, csak azt a rész akartam megcáfolni, hogy a fülhallgató általánosságban sz*r. -
adise
őstag
válasz
Redneck #37667 üzenetére
Nemtudod az én eredményeim...
A téma "indító" pedig pont az volt, hogy a célkereszt tartásról beszél és emellé gondolom pont te nem láttad, hogy játszik.Senki nem fikázta, de a "skillje" alapján legjobb 30ban se lenne benne. Persze jók ezek a tutorial videók, de aki nem totál kezdő (silver?!), azoknak semmit nem segít. Egyszerűen csak egy jó brandet épített ügyesen maga köré, kezdve a régi kodiak end videókkal.
-
zkas90
senior tag
válasz
Redneck #36893 üzenetére
Ilyenkor úgy sajnálom a fejlesztő kollégákat...a (nem geciskedés) tudatlan felhasználók ok nélkül szidják őket.
Meg kell nyitni az operationt és bal oldalt írja, hogy hányat tudsz megcsinálni...Minden nap reggel 9 órakor ad 1 új misszióhoz hozzáférést.
(#36896) Hauptmann
Minden héten ha léptél rangot, akkor kapsz valamit. Egy héten csak egyszer kapsz így dolgot. Minden héten kötelező rangot lépni, hogy kapj valamit.A szokásos kérdésekre a válasz erről:
Nem, hiába lépsz 600 szintet egy hét alatt, nem kapsz többet.
Igen, hiába lépsz 600 szintet egy hét alatt, akkor is szintet kell lépned a következő héten a drophoz.
Szerdánként esedékes az új hét kezdete.
Nem, nem kapsz magasabb értékű droppt attól, hogy magasabb szinten vagy.(#36895) Redneck
15 küldetést lehetett eddig megcsinálni. Ha csak 1 útvonalat is járt be, akkor sem tarthat a MM végén, tehát kamu. -
-
Arkennys
addikt
válasz
Redneck #36461 üzenetére
szintlépésért XP-ből kapott dropra mondja, hogy heti egy a limit, ez csak amolyan bónusz
akkor kapsz egy dropot hetente, ha az xp számlálód végigér és lép egy szintet. Független a versengő rangodtól.
szerk: nem tudom mennyivel több így a drop, de igen ettől tudtommal az megvan függetlenül, de majd kijavít valaki ha tévednék
-
-
Mezcal
addikt
válasz
Redneck #34668 üzenetére
Ezért van az, hogy a nagyon egyértelmű csalokat rakják ki, nem azt, amelyiknél nem lehet megállapítani egyértelműen, hogy csal. Volt olyan, hogy elsőre nem voltam biztos a csalásban, majd másodszorra észrevettem, hogy csak próbálja titkolni, meg azt is, hogy mikor áll meg egy kis időre babrálni a programot.Téged hiába néznek, ha nem csalsz, nem lehet majd egyértelműen kijelenteni, hogy csalsz. Hiába rak rád valaki, ha a többség nem fog. A magasabb ponttal rendelkező figyelők szava fog dönteni, ők meg azért vannak olyan magasan, mert értenek hozzá.
-
zkas90
senior tag
válasz
Redneck #34666 üzenetére
Ahogy én tudom (ami nem biztos forrás), akkor kap bant az illető, ha az összes overwatch-oló (talán 5 ember néz meg egy esetet) arra nyomott, hogy csalt. Amennyiben 1 valaki is arra nyomott, hogy elégtelen bizonyíték, akkor nem kapja meg a bant.
Aztán olyat is olvastam, hogy az overwatch-olók is rangsorolva vannak. Az az overwatch-oló kap plusz pontot egy esetnél aki a többség tippjére voksolt.
Tehát ha 5ből 4 azt nyomja, hogy csaló, akkor azok kapnak +-t akik a csalóra voksoltak, aki pedig a nem csalóra az - pontot kap.
Így felmerül a kérdés, hogy minden overwatch résztvevő ugyanannyit ér e, vagy akik magasabb szinten állnak, azok magasabb rangú meccseken készült reportokat nézhetnek meg. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Redneck #34583 üzenetére
Minél többet játszom, annál inkább azt gondolom, hogy egy meccs kimenetele legjobban a szervertől függ. Tegnap pl. úgy vertük ronggyá d2-n az ellenfelet, hogy nekik nem adott be szinte semmit, nekünk meg nagyrészt mindent. Pl. volt egy 1v3 szituáció, amikor társunknak csak 20 hp-ja volt. Nyílt terepen, A lerakón 3 irányból csak 30-40mp alatt tudták leszedni, pedig szinte végig 3-an lőtték. Egy sas és 4 koszorús sas volt mindkét csapatban.
-
mepet
addikt
válasz
Redneck #34211 üzenetére
De, gondolom. Sosem öltem bele pénzt, de ettől még idegesítő, hogy sosincs egy fegyverskinem sem a Loaudout-ban lévőkön kívül. :S
Meg amúgy is már több eurót buktam, és ez bizony hiányozni fog a következő season pass árából. Mert azt szeretnék venni, mert még sosem volt, és érdekelnének az advanced statisztikáim.
Mit tippeltek, hány euró lesz a kövi season pass?
-
Arkennys
addikt
válasz
Redneck #34192 üzenetére
Nemrég volt hasonló, mikor még folyamatosan ott böfögött mikrofonba is az illető
Bár harmadik körnél némítottam, végül mind a négyüket, mivel ők nem értettek angolul, én pedig oroszul. Azért az jó, hogy akartak ők infózni, csak kellemetlen, mikor 1v1 ben nem hallasz semmit az orosz információözönön kívül magad körül. (bár nem tudom, ellenség helyzetéről jelentett annyira, avagy a helyi borscs főzési módszerét osztotta meg velem)
-
-
zsolt200
tag
válasz
Redneck #33818 üzenetére
Fogadtam is a Fnaticra egy field-tested guardiannel. Én ilyen hosszú meccset még nem láttam, már majdnem elkezdtem rágni a körmeim a végére
Amúgy vicces, mert nem a saját guardianem adta vissza, hanem egy másikat amin EZ a 34 Euros sticker van!
Ha valakinek megér +3 eurot az írjon.
-
szebe
addikt
válasz
Redneck #33822 üzenetére
p4w4 elég rég visszavonult már, eladta a gépét, vett egy macbookot, és elvégezte az egyetemet. Nem tudom rumlit ő fedezte-e fel, de az biztos hogy a fent említett hangfelvételben rml még elég szépen osztotta, aztán később szétrobbanthatatlan párossá váltak.
A volgár név valahol a PGCC lanok vége felé bukkant fel először, a stYle meg szerintem még régebbi. A gNu nevet pedig legendák övezik. -
zkas90
senior tag
válasz
Redneck #33723 üzenetére
steam faceit
8-9 éve játszottam CoD 2-t kb 1500-2000 órát
Meg alapból jobban szeretem az FPS-eket. Legutóbb a titanfallba raktam bele 100 órát.
Valahogy a GO előtt a CS nem vonzott (bár már sajnálom h nem próbáltam ki).Tudom, hogy hogy kell írni
. Viszont ez egy elterjedt "alternatívája" MM-eken belül. Mindenki tudja mit jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest