- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
SoloMM-en tolom tegnap, látom 1500 nézője van a meccsnek. Nyomom a tabot, ellenfélben ott van egy német gyerek, nooky, aki hltv-n is kint szokott lenni. kb 9-1re vezetünk, tökre fel voltunk dobódva, írogattunk is csetben, én például olyanokat, hogy nekem küldjétek a donétet nézők, ne ennek a pöhap*csnek, akinek már így is van vagy 10 kése... örültünk, hogy ezeröccccccáz ember előtt jól beégetjük a gyereket és lossol egy nagyot (pluszba se tudta magát lőni), erre egyik társunk se szó se beszéd kilép és abandoldolja a meccset. Még próbálkoztunk utána, de megtört az egység és végül 9-12-nél surrendeltünk. Ennek mégis mi értelme volt? Ezután még jött két olyan mm, ahol ugyancsak lelépett 1-1 társunk, pedig nem volt semmi rage, egyikük 0-4-nél első bukott fegyveres kör után gondolta úgy, hogy ennek nincs további értelme. Eléggé elkeserítő, hogy ezek a mai fiatalok ennyire fekete-fehéren látnak mindent, első benyomások alapján ítélnek és meg se próbálnak egy picit küzdeni. Háény olyan meccsem volt már, hogy 2-13-as meg 3-12-es hátrányból végül fordítottunk és megnyertük a meccset, ezek meg 4 bukott kör után már nem látnak semmi esélyt...
-
kretenallat
senior tag
-
kretenallat
senior tag
nem prime volt, tigernek még nincs. a jelenlegi lehetséges tempóval egy darabig nem is lesz... már jó ideje megy a grind és alig lehet haladni a heti limit miatt.
amúgy előtte két meccsel hasonló volt, csak a mi csapatunkban. bukott pisztolykör plusz a két eco. 4. körben a srác elkezdte mondani, hogy merre mozog az ellenfél. simán közölte is velünk, hogy bekapcsolt egy WHt, mert az ellenfél csal. mondtam, hogy ez nagyon gáz, erre ki akartak rúgni. legalább még egy gyerek csalt a háromból. katasztróka.
német gyerekek, mi más? ezek honnan a francból veszik, hogy náluk csak akkor lehet bárki jobb, ha csal? :S és persze kikérte magának, hogy ő nem tízéves, hanem 16. lol.
-
b0rZ
aktív tag
Szerintem nagyon jól sikerült a közvetítés. Közérthető volt, úgy gondolom egy laikus számára is élvezhetően be lett mutatva a játék. Én személy szerint pozitívan csalódtam most Hemiben, ha Spray is fel tud nőni hozzá akkor minden rendben lesz. Várom a következő TV-s közvetítésüket.
-
adise
őstag
kuli/kodiak. vagy bárki régebbi értelmesebb player akár 1.6ból vagy most aki 20+ mondjuk ért el valamit pl és képernyő képes külsőre. De az hogy egy bohoccal képzeli el valaki az egészet azzal veszit a komolyságából meg a későbbi nézőszámból is szerintem.
De mondjuk választható hangsáv is jo megoldás lehet -
edgR
őstag
-
kretenallat
senior tag
te szebe, minden alkalommal van egy kedves úriember, aki
belekotyogkijavít.ha azt írom, hogy glicko2, akkor abból semmit nem ért szinte senki. az elo valamivel jobban ismert fogalom, a lényeg, az, hogy hányan faragtak rajta, szinte lényegtelen. ha bele akarsz menni a matekjába, akkor hajrá, el is mondhatod itt mindenkinek, amit tudsz. én nem akartam, mert a lényegen nem változtat: a volatility miatt az idő múlásával egyre kisebb lépéseket tud tenni az ember, az elején könnyebb felküzdeni magad.
-
BeLucZ
addikt
Köszi szépen a válaszokat!
Publicon nyomultam igen magányos játékos módjára
és ettől sem várok többet, csak annyit hogy néha leülök pár órácskára és szeretnék jól szórakozni. Nem veszem annyira komolyan az egészet és nem is célom versenyeken indulni vagy egyéb komoly dolgokban részt venni.
Dust2 tudom hogy a legnépszerűbb map volt az eddigi csékben is, csak nem tudtam hogy itt is az e, de akkor ezek szerint az marad az örök ranglista elején.
-
adise
őstag
ebben közrejátszik az is, hogy az iclen ha nem játszol kb semmit nem lehet csinálni. Azért egy GPS, Becup helyszínileg messze volt ettől.
a "döntőket" is általában szinte a két csapat + pár szervező jelenlétében zajlik. Nincs oka ott maradni aki már kiesett + ha még vasárnap késő délután kezdődik. Volt amikor vasárnap este 7kor kezdődött egy bo3. -
-
lemusz
addikt
Nah hát igen, ez a hangnem és stílus lenne elvárható kb mindegyiktől, ennek ellenére két csapattársa nem bírta megugrani ezt a szintet. Ennek tudatában még kivi lennék fleav értékelésére, csak hogy tisztán lássak plum-e az egyetlen értelmes, normális srác-e abból csapatból.
-
GabN73
addikt
Én a helyzet kezelésére lettem volna kíváncsi, amikor kirobbant ez az egész, akkor mondjuk az első TS beszélgetésre. Valószínűleg nem lett jól lekezelve hogy gyanúsítottként kezelték.
Talán amúgy még mindig játszhatna, ha nem lett volna hülye, kiment volna a lanra, és egy gyengébb teljesítménnyel is, de felmutat valamit. Amúgy se adtak nekik sok esélyt, de legalább elmondhatták volna magukról, hogy voltak ilyenen is, még ha nem is okoztak nagy meglepetéseket.Xero
Én nem arra a környékre jártam, pont Alsórákos másik részére. De amúgy pont ahogy leírod, agglomeráció feeling, csak sokkal közelebb -
edgR
őstag
Tegyük fel, hogy nem tudtak róla. De melyik lett volna a követendő? Védeni (amit azonnal megtettek), vagy megnézni a demoit (amit leszartak)? Most meg ugye megy a sajnálkozás, "átvert" minket, és hasonlók.
Mindenki sáros a csapatából. Vagy azért, mert tudtak róla, vagy azért, mert az ominózus eset után semmi mást nem tettek azon kívül, hogy foggal-körömmel ragaszkodtak ahhoz, hogy nem csalt, ilyeneket toltak, hogy "infóztunk neki", és társai...Egyébként a kiválasztási rendszer is rendkívül kemény, alapos és szigorú lehet 1-1 csapatnál, ha egyáltalán bekerülhetnek ilyen kis férgek a rendszerbe.
De visszatérve az első mondatomra: inkább ne is feltételezzük, hogy most igazuk lenne, mert eddig sem a szavahihetőségükről, az alázatos munkáról és a szerénységről voltak híresek. -
had423
aktív tag
Mondjuk azért nem nehéz kiszűrni, hogy nem te mozgatod a célkeresztet, hanem egy program számolgat a háttérben. De a lanos meccseit sem azért nyerte az sk sorra, mert aimban annyival jobbak lettek volna. Egyikük sem agyatlanul futkározik a pályán.
Egyébként nem tetszik, hogy most azzal van gyanúsítva a pixel, hogy tudtak róla, hogy a mat1 csal. Ez pont elég arra, hogy megjátsszák a victim kártyát ahelyett, hogy elismernék mekkora hülyeség volt mindenkit anyázni aki lecsalózta (mondjuk ez inkább a devre vonatkozik).
-
gtamate2
veterán
Persze, nincs alternatíva, én csak a magam részéről mondtam hogy skippelem a hallottak alapján. Plusz én alapból nagyon utálok várni, főleg ha nem tudom mivel elütni az idő.
Más:
Btw. a tegnapi ph mix elég komolyra sikeredett, a 8 órási kezdésből ~7 órás lett, a következő meccsekre pedig már a 10 fő helyett ~20-an voltunk, szóval egyszerre 4 "csapatkapitány" volt, és random.org-al osztottuk hogy ki-kivel játszik a 4 csapatból. A harmadik meccsre pedig már betelt a ts is, amely befogadóképességét a későbbiekben valószínűen bővíteni fogja a War Room csapata.Jó látni hogy ilyen sokan érdeklődtök és igazából kezdi is kinőni magát a PH! Mix szekció, ahhoz képest hogy régebben még összegereblyézni kellett szinte az embereket, mert 10-en sem voltunk meg sokszor, ehhez képest most már sokszor 7-kor is kezdhetnénk, mert már simán összejön 10 fő addigra.
Én személy szerint jobban szeretek már ph mixre járni, mint MM-ezni és ahogy látom mások is vannak ezzel így, hiszen tértek vissza olyanok akik megunták az MM-et és a ph mixek miatt jöttek játszani újra.
Egy jó közösség jött létre a fórumon kívül a játékban is, a Steam group létszáma pedig elérte a 100 főt.
Szóval csak így továbbEzúton is szeretném megköszönni Pepének a szervereket és a ts-t.
-
vzsryl
nagyúr
Ez is igaz. Tuti sajáttal nyomják, pedig ezeknél a nagy LAN-oknál aprópénznek számítana egy Zowie vagy Razer csúcs egér. LAN előtt a játékosoknak le kéne adni a rendelést arról, hogy otthon mivel gyakorolnak, aztán helyben már csak az érzékenységet állíthatnák.
Lassan úgy állunk, mint az élsporttal... Ide is meg oda is kéne F1 módra konstruktőri verseny... -
had423
aktív tag
Szerintem a körkülönbség alapján fog eldőlni. Az fnatic pedig úgysem fogja könnyen elengedni egyik mapot se. Ráadásul a Virtus Pro már fix továbbjutó, ezzel szemben az SK-nak elég sok múlik ezen. Ráadásul a HR full underdog a lanon, a brazilok tier1ek, nem tudnának nagyon beletörődni abba, hogy kikapnak a deadfoxéktól. Főleg, hogy kaptak már egy-egy hergelő pofont a VP-től és az fnatictól is. Aztán ilyenkor minden kis hiba amit ejtünk, csak hype-ot ad nekik.
Aztán lehet tényleg valami nagy gebasz van az SK-n belül, és az eddigi szereplésül nem véletlenül ilyen gyász. -
.LnB
titán
Hála az égnek, megjött az eszük végre! f0rest-éknek drukkolok az SK-s idők óta (mikor még fnatic-ba nyomták akkor nem szurkoltam nekik). És jó volt látni a NiP dominanciát a CS:GO "elején" de amit manapság csináltak... csak Bill játéka okozott örömöt kb a NiP fanoknak.
szerk.: De ha jól olvasom ez még mindig nem fix szerződéses tagság.
Már megörültem, csak utána olvastam végig a cikket.
-
kuLi_
tag
Viccelsz? Simán beszálltam volna mint csapattag, ez nem kérdés. Ezzel ne szórakozzanak már, nem tudom, hogy melyik a szánalmasabb; Az, hogy kollektív spúrmankodás végett nem tudnak teljes csapattal lejutni, vagy az, hogy tényleg ennyire fogalmatlanok az életet illetően, vagy csak tényleg nem akart valamiért annyira lejutni (inb4 "mat1 tényleg csalt" kommentáradat FB-n). Baszki, a teljes utat fizeti a Starladder, beleértve szállást, repjegyeket, miről beszélünk? Ilyen magyarázatokat hallottam, hogy hát a "posta nem kézbesítette még ki neki". Anyám borogass, könyörgöm, 09.30 lekvalizól, rá szűk egy hétre 10.05 LAN, a gyorsított eljárás sem garantált, hogy ott legyen, hát édes Istenem a jó ég áldjon meg, hát add el a házat, fiam, nem hiszlek el.
Kint vannak a mosolygós, kacsintós postok, elbagatellizált kis üzenetkék, mintha mi sem történt volna, miközben magyar csapat a 2000-es évek eleje óta ekkora lehetőséget még nem kapott soha az életben. Én, aki nem keveset rakott bele anno a játékba és a mai napig kiölhetetlen a kompetitív szellem, valami hihetetlenül fel vagyok amúgy ezen b*szva és őszintén nem sokon múlt, hogy nyilvánosan elküldjek mindenkit a p*csába, mert ez egy komplett röhej.
Minden rosszban van valami jó, végre tudom használni az alábbi emoticont, eddig nem volt még rá lehetőségem:
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest