- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #56061 üzenetére
Az állítólagos profiknak nem kéne foglalkozni a HLTV-s hülyegyerekekkel.
ESL helyében dobnék egy slotot a köv. major kvalin egy .fe csapatnak (amit 90-10 arányban nikiék vinnének a clg red ellen jelenlegi forma alapján), aztán kiderülne, hogy hányadán is állnak a csajok. -
I Am^^
tag
válasz
kretenallat #56061 üzenetére
Értem, mit mondasz és mint az első hozzászólásomban is említettem, nem szeretnék ebből vitát nyitni, nagy pofám sincs csak éreztem valahol némi igazságtalanságot. Nem pont a mostani női pro playerek téma miatt írtam...Volt egy párszor már erről téma. Egyébként igazad van. Sajnos a nők 90%-a makacs, naív, és nem látják a fától az erdőt. De lehet ez már kicsit off. Mondjuk én pro játékos se akarok lenni, ahhoz túl núúúb vagyok
De a fiatal lányokat inkább leülteném csézni mint minden féle csúnya helyekre csúnya dolgokat csinálni.
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #56040 üzenetére
Semmi. Ők nyitottak protestet a szerver miatt, meg hogy dumáltunk meccs közben, oda is jeleztük, match page-hez is de semmi. Nyilván nem fogunk eret vágni magunkon, meg igazából elegünk is volt az egészből, úgyhogy hagytuk. De azért na...
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #55907 üzenetére
Mehet majd, ma ráérek. 20:30-ra időzítettem.
-
Xero
nagyúr
válasz
kretenallat #55747 üzenetére
Felvettelek kettesen, írj rám ha aktív leszek és megy az inv.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
kretenallat #55738 üzenetére
Az nem valódi pénz, hanem egyszerűen törlik/kivonják a steames körforgásból. Ők csak akkor keresnek ha valaki feltölti a walletet.
-
Spet
addikt
válasz
kretenallat #55738 üzenetére
Na-na, nem összetévesztendő a market árból lecsapott jutalék a különböző szerencsejáték/valódi pénzre váltó oldalakkal!
-
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #55733 üzenetére
A végén még Gaben keze ide is elnyúl azt bezárják ezt a ferge - most figyelj! - teges topikot.
-
Mezcal
addikt
válasz
kretenallat #53252 üzenetére
Én már tudom, hogy ki az.
-
mepet
addikt
válasz
kretenallat #53252 üzenetére
Te sem egyből globálelit minden körben ásszal kezdted szerintem.
-
edgR
őstag
válasz
kretenallat #53154 üzenetére
Maximum két év határán van értelme megtartani, és akkor eldöntheted, hogy 2015-ös, vagy 2016-os medált szeretnél. Vagy rosszul gondolom?
Apropó, mi történik, ha valaki kétszer eléri a 40-es szintet egy éven belül?
-
ReFleXx
addikt
válasz
kretenallat #53080 üzenetére
2004 februar
-
ReFleXx
addikt
válasz
kretenallat #53056 üzenetére
#cs.hu
[20:43:31] *** kretenallat (goodpriest@19.141-182-adsl-pool.axelero.hu) belépett a csatira!
[20:43:36] <kretenallat>- hi
[20:43:44] <kretenallat>- valakinek van egy ures servere warra?miket nem talal az ember ezer eves hdd-n
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kretenallat #53056 üzenetére
Ja, azért dobott fel DMG-ből 3 win után LE-be, aztán még pár win, és jött a LEM. Annó 10! win, LE-LEM-ek ellen kevés volt, hogy feldobjon. Ez az új rendszer könnyebb, mint az első, ami 2 éven át tartott.
-
Vanir
veterán
válasz
kretenallat #52966 üzenetére
Régi CoD4 player. Az ő videóin nevelkedtem mikor elkezdtem kompetitíven kodozni, szóval jó volt azért vele is nyomni egyet.
-
GabN73
addikt
válasz
kretenallat #52966 üzenetére
Dignitas-ban játszott. Igaz CoD4-et
-
Von Alfred
csendes tag
válasz
kretenallat #52942 üzenetére
Nincs testvérem
124 órám van a játékban , és 12 versengő nyereségem. Kb. megjelenéskor vettem meg a játékot , és csak deathmatchezni szoktam. De most elkezdtem/elkezdeném" a versengőzés módot.
-
edgR
őstag
válasz
kretenallat #52857 üzenetére
Nem a klasszikus értelemben (fényképészetben is) használatos DoF -ra (Depth of Field)-re gondoltam, hanem a sharpness-re, amit a legtöbb monitoron már állítani lehet telepített szoftver / driver / stb. segítsége nélkül is.
-
edgR
őstag
válasz
kretenallat #52823 üzenetére
Több embert vonz be és tart a rendszerben, ez egészen biztos.
-
Mezcal
addikt
válasz
kretenallat #52811 üzenetére
1.6-ban vígan elvoltunk rankok nélkül, bár ott anélkül is rengeteg volt a csaló, főleg ns-ek közt. Nem kell rank ahhoz, hogy jó játékosokat, magadhoz illő társaságot találj, ez már ott sem volt probléma. Emellett a rank sem ad mindig egyértelmű képet egy-egy játékosról, elég nagy na szórás rankon belül is.
-
zkas90
senior tag
válasz
kretenallat #52811 üzenetére
1.6-ban hogy kerestél játszótársakat?
-
Vismajor01
addikt
válasz
kretenallat #52801 üzenetére
Az nem rossz. Úgy nézem vissza állt a régi rank rendszer ami kb egy éve volt, de akkor én miért vagyok global?
-
Mezcal
addikt
válasz
kretenallat #52799 üzenetére
Az igazán jó megoldás az volna, ha nem volna rank, vagy rejtett lenne és nem látnák semmit. Sokkal élvezhetőbb volna a játék, nem kéne rágörcsölni a rankra. Persze a rankmatyiknak fájna, hogy nem volna mivel menőzni.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
kretenallat #52805 üzenetére
Rég volt, másfél éve kb. Nemtudom, hogy akkor melyikben lehettem, de egyel magasabbra rakott fel. Utána direkt inaktív voltam, kiakartam próbálni, hogy ez mindig így nyomja-e, de utána lejjebb rakott.
-
thomeef
őstag
válasz
Sokkal kiegyenlítettebb lett a mezőny a változás után, így érthető hogy miért volt rá szükség
-
maximilian4
addikt
válasz
Értem. Köszi.
-
mepet
addikt
válasz
kretenallat #52750 üzenetére
"kilátszik a lábad a bújócskánál": marha jót röhögtem ezen, de tényleg ilyen.
-
edgR
őstag
válasz
kretenallat #52729 üzenetére
Értem. Tehát néhány perce még azt sem tudtad, hogy mi a one way smoke, most pedig skillről beszélsz.
Marha nagy képesség, tudás kell ahhoz, hogy dobj egy smokeot, majd beleülj, és várd, hogy az ellenfél eléd sétáljon, akár egy bot.. -
ReFleXx
addikt
válasz
kretenallat #52723 üzenetére
one way smoke, amikor pl olyan helyre dobsz smoket hogy az nem a foldon pukkan, hanem magasabban van es szepen ellatsz alatta, enemey viszont nem latja a labad a palya adottsagok miatt ( példa banan kocsira dobott smoke) de van olyan oneway smoke is amibe beleallsz, te homalyosan kilatsz belole de az enemi nem lat teged (pl banan szekere melle bedobod es szeker szelere allsz)
Amugy youtube-on nezz szet, van rola sok video.
En nem gondolom hogy a one way smoke csalas, inkabb a jatek "szepsege"
Aki ismeri a föbb spotokat az tud ellene vedekezni, aki nem az meg tanulja meg. -
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #52709 üzenetére
Nekem a tegnapi nap és a mai ilyen volt. Az a srác se volt rossz aki ugrásból két irányba lőtt két 1 hitet AK-val egy szemvillanás alatt. Vagy aki kibunnyzott füstből és közben awp dragelt levegőben.
-
SRII
őstag
válasz
kretenallat #52619 üzenetére
igen, újraindítottam , semmi! megpróbáltam a másik 2 lehetőséggel is...majd resi és semmi; nem hiszem el, hogy egy ilyen egyszerű dologot nem tudok/lehet beállítani...
-
SRII
őstag
válasz
kretenallat #52613 üzenetére
semmi változás...ugyan úgy széthúzza...
-
benceman00
tag
válasz
kretenallat #52595 üzenetére
[link] illetve ez és a további részei.
-
la_cc
addikt
válasz
kretenallat #52595 üzenetére
ty mindenkinek
-
expander
senior tag
válasz
kretenallat #52528 üzenetére
azert a glicko es az elo kozott nem csak egy atnevezes a kulonbseg...
-
dugo_
veterán
válasz
kretenallat #52523 üzenetére
Ismerősnek a motoroscsizma tartotta a törött lábát (az otthon önkényesen levágott gipsz helyett), mert kellettek a bajnoki pontok a szponzorációhoz.
-
ReFleXx
addikt
válasz
kretenallat #52521 üzenetére
nem tunik focis alkatnak, lehet hogy kapus?
-
myckie2
őstag
válasz
kretenallat #52459 üzenetére
Vicces haverom 500€-t én meg 360€-t csináltam eddig, csak a floatok nézegetésével (~1 hónap alatt). Lassú, unalmas, és hosszadalmas dolog, de megéri ha van trade up material éppen. Igaz, most a tournament, kapszulák és stickerek miatt belassult a piac, kevés ember nyit látád stb.. Valószínűleg olyan nagy profitot a következő ládáig nem lehet leakasztani, de még így is simán ki lehet jönni pluszban.
-
Zomb€€
őstag
válasz
kretenallat #52474 üzenetére
Utana meg irtak is, hogy pyth tagadta.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kretenallat #52472 üzenetére
Milyen szerződés? Én nem hallottam ilyesmiről.
-
demerion
tag
válasz
kretenallat #52461 üzenetére
Mindkettő 6-4, az első winter a második wildfire, chroma1-el. Van még egy jópár hasonló
Azt elfelejtettem odaírni hogy a +- market cut után értendő.
-
demerion
tag
válasz
kretenallat #52454 üzenetére
Azért van még elfogadható tradeup
~30-33 euró (31-el számolva)
ebből
20% +22€
20% +17€
20% +6€
13% +6€
13% -10€
13% -15€~28-33 euró (31-el számolva)
20% +46€
20% +16€
20% -10€
13% +6€
13% -10€
13% -15€A loss csökkenthető mindkét esetben, de valamennyivel drágábbra jön ki.
-
MurdR
veterán
válasz
kretenallat #52454 üzenetére
floatokat is nézted tradeUPnál?
-
kuLi_
tag
válasz
kretenallat #52441 üzenetére
kaJman vagy kuLi, más név nem nagyon volt.
-
had423
aktív tag
válasz
kretenallat #52428 üzenetére
Ja, igaz. Safe buy ellen inkább. Ump nekem fura, mert hamar kifogy. Azt max akkor veszek, ha többen fogunk egy siteot.
(#52429) kuLi_ :
Kezdhetnéd akkor egy saccolással, hogy meddig fog működni ez a nofear zen addolás a Gameagentsbe.Sose értettem, hogy gabinak miért nem működött velük soha.
-
kuLi_
tag
válasz
kretenallat #52428 üzenetére
Ott a pont, armor penetration miatt szvsz a legalulértékeltebb stuff az Ump, de még fegyveresben közelről is "fej-test" kaliber.
Amúgy azért regeltem, mert pár itteni passzív-fórumozó ismerősöm közölte, hogy bár szűk, de egész kellemes itt a community (manapság nagy kincs, igazi ritkaság), én meg hátha:
- hozzá tudok csapni néha valami értékelhetőt, akár infók formájában,
- továbbá talán egyszer nem az lesz, hogy a nevem hallván így szolid 17 év gamer/esport stuff után 9 szerencsés ládanyitásra fognak instant asszociálni. : )K.
-
had423
aktív tag
válasz
kretenallat #52422 üzenetére
Ha ez fake, akkor nagyon felkészült kuliból az biztos.
Amúgy P90-re akkor szoktunk rámarkolni bakonyi-metába' amikor valami rush van callolva, és akkor is csak az első pár aki befut vesz ilyet. Könnyebben le lehet tradelni így pár tét.
De pro scenebe én speciel nem értem, hogy miért markol rá valaki ct-be, hogyha nem eco ellen véd éppen. Annyira gyenge ak ellen.
Persze mindig van ez a dolog amikor az ember már nagyon sokat játszott valamivel, hogy nem akar a metával foglalkozni, ki akarja használni a játék szarságait stb... Én flashnél inkább másra gyanakszom sokszor. Nem mindig annyira magabiztos a játéka. Nyilván nem rossz játékos, rá tud flowolni sokszor, de ha p90-el bátrabban mozog, mint m4-el mirage B-n, az azért eléggé "nem sima" az escapenek.
Nem fikázom,nem azt mondom nem tudja kihozni magából a maxot sokszor, mert elizgulja ráadásul azért ő hypol sokszor hogy levezesse a feszültséget.Annyit mondok hogy "ingadozó".
Bodito is pont ilyen "ingadozó" player, ezért rakták ki a volgareból...
Talán Vice érvelt azzal, hogy nem tudjuk mik mehettek a nem közvetített meccseken, lehet hogy azokon tényleg sokat hibázott. Nehezen hiszem el, de eleve ha egy ember vállán van a dolog, mondjuk dh kvali random meccsein is, akkor az elég gáz. Nyilván teljesen más ok miatt tették ki, csak nem értem, hogy miért a teljesítményére kellett kitalálni valamit.
Van pár dolog a magyar scenebe amit nem nagyon tudtam elfelejteni, eléggé off. -
Mclovin
senior tag
válasz
kretenallat #52413 üzenetére
Ha vki jól tudja használni az SG553-t teljesen legit fegyver MM-n az AK mellett/ vele szemben. Ha vki tap-tap playstyle-t játszik vagy hármas burstoket lő, na abban pl. nagyon jó. Páncélozott enemykre nagyobb a sebzése. Persze ellenkező oldalon ott van a nagyobb ár, lassabb movement speed. Alapvetően ezek a scope-s riflek sokkal inkább szituáció függők mint az AK/M4. Hosszabb távolságokon jobban használhatóak.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
kretenallat #52404 üzenetére
és (#52402) expander:
Pont ez a bajom, hogy silver 2-ben csinálják, van összesen 50 órám a játékban.
Még nem jutottam arra szintre, hogy gyakoroljak külön fegyókat, taktikákat smoke-okat.
Egyelőre még nem látom értelmét (időm sincs), folyamatosan fejlődök és kedvtelésből játszok.De értem, hogy a az összes 10 éves (és +x éves) meccsközben majoron érzi magát és frusztrálja, ha valaki bénázik ( persze ő bénább).
Ja és bocsánat a nagy off-ért esetleg, ha valaki van ezen a szinten szívesen mm-nék néha csapatban.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kretenallat #52387 üzenetére
Most jó volt TaZ, mint ahogy az örökgyenge Zeus is a Na'Vi-ban. Ez az öregek LAN-a volt, Edward-nak is nagyon adta pl. Nem kell itt senkit kirakni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kretenallat #52372 üzenetére
Nekem ha tanulnom kéne, akkor valószínűleg nem is játszanék ezzel a játékkal, mert biztos nem tudnék értelmesen lőni. Ha nem érzésből jön, akkor reflexből hogy lősz el valakit? Nem értem a logikát.
-
dugo_
veterán
válasz
kretenallat #52354 üzenetére
Faceit = 128 tickes random MM pálya és szerver vétóval.
-
Zimmi91
addikt
válasz
kretenallat #52354 üzenetére
bitskins.com, én amikor vettem dolgokat innen vettem 20-25%al olcsóbb mint a market
De ha drágább cuccot veszel akár 30-35% is lehet a különbség!
-
he7edik.
addikt
válasz
kretenallat #52157 üzenetére
Elolvastam csak nem a te hozzászólásodra kellett volna válaszolnom hanem edgR-ra.
Megmondtam hogy esélytelen az Fnatic. Most már győzelmet várok Astralistól. Messze a legszimpatikusabb csapat.
-
he7edik.
addikt
válasz
kretenallat #52128 üzenetére
Az ASUS PG279Q tudja csak a 165Hz-et (gsync-el), az MG279Q "csak" 144Hz-et tud hivatalosan.
-
edgR
őstag
válasz
kretenallat #52123 üzenetére
Melyik típust választottad?
-
zkas90
senior tag
válasz
kretenallat #52123 üzenetére
csak azok nem 90 ezer forintba kerülnek, hanem 200
-
zkas90
senior tag
válasz
kretenallat #52113 üzenetére
BenQ XL2411z 89.900 huf volt
-
thomeef
őstag
válasz
kretenallat #52116 üzenetére
Persze jogos, kicsit elragadtadtam magam
Get_Right is belőtte a NiP-et a 8ba pl, nagyon durván tolja most, jó formában van ő is.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kretenallat #52113 üzenetére
Én ak vulkánnal jobban lövök, mint simával. Azért, mert csak.
-
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #52045 üzenetére
"vagy közli a harmadik körnél, hogy részeg."
Hát ezen jót nevettem, megtörtént esetnek hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest