- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
#57770240 #15174 üzenetére
Hidd el, AK2-n se jobb a helyzet
mocsok sok a csaló is, és az olyan is aki totál agyhalott. Pl folyton kirohan mikor védekezni kéne, két mp és kikapják sniperrel. Először azt hittem valaki kilépett és bot csinálja ezt, de nem. Azok szoktak ilyet.
zero: hát azért "erőltetjük" mert nekem pl nincs humorom még egy helyre regeléssel szórakozni, és annak a rendszernek az esetleges nyűgjeit is benyelni. Simán belépek a játékba és keresek onnan meccset részemről. Bár az ilyen okosak bosszantanak azért, maradok ennél én is.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#57770240 #14865 üzenetére
Én nulla centet költöttem az egészbe, de van azóta +1 accountom, operation phoenix aznap megvolt, ahogy kijött, awp graphite fn, Deagle cobalt fn, usp-s serumfn , Blue laminate fn, five seven case hardened fn, glock candy apple fn, famas impulse fn és még vannak nyalánkságok (dobozok, minimal wear-es dolgok), most csak a legdrágább fegyóimat soroltam. Igazából egyik sem eget rengető árú, de így hogy nincs walletem sem, szerintem nem rossz.
Jaa, és nem felvágásból írtam neked ezeket, ez csak példa. Az elején egyébként azt sem tudtam mi micsoda, ilyen glock dragon tatto fn-em volt meg glock sárga réz stb, elég jó áruk van most
de elkótyavetyéltem őket, mert fogalmam sem volt mi fán teremnek
Egyébként ezek amik fent vannak fegyók a felsorolásban még jóval drágábban lettek megvéve, mint a mostani ár. -
Slystyle
őstag
válasz
#57770240 #14860 üzenetére
Case 2 és eSports Winter ládákat 0,03-0,05€ körül vettem, ezekből 100-150db ~7,5€ és nem egyszerre vettem persze. Ja és azt hozzáteszem, hogy ezeket mind leginkább Phoenix és Huntsman láda eladásokból.
Ez a fél év alatt egy Blue Laminate... Nem értem, nem volt Huntsman case drop-od sose? Bár ezt enyhén kétlem. -
törölt tag
-
-
Arkennys
addikt
válasz
#57770240 #14625 üzenetére
Továbbra is képtelenül állok ez előtt
Olyan szép egykattos fejeseket lehet vele adni messziről is, hogy öröm nézni. 1-2 golyós szösszenetekkel operálva (gyakorlottabbaknak gondolom többel is megy, én ennyisekkel szoktam messzire) pontos és erős. Lehet tényleg gyakorlás kérdése
-
Slystyle
őstag
válasz
#57770240 #14481 üzenetére
Faceit-en tárolja magától a demo-kat. Profilodon a Stats gomb alatt megtalálhatóak a demo fájlok. Matchmaking-es demo-k ugyebár a legkönnyebbek beszerezni, ESEA-n meg nem vagyok benne biztos, de talán ott is tárolja és a kliensből lehet kikeresni, de itt lehet előtte recordolni kell a demo-t.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#57770240 #13944 üzenetére
Nem tudom mennyire vagy "ijesztő" külsejű, de egyszer haverom bepiálva ment és rákiabált valami kissrácra, hogy "adj egy ötöst!", ezután a srác elkezdett turkálni a zsebében és elővette a tárcáját. Erre a haverom elkezdett röhögni, majd mondta neki, hogy "nem úúgy te madár"- és nyújtotta a kezét. :-D
Érdekes, de elég könnyed pénz szerzési lehetőség, esetleg figyelj arra, hogy olyan embertől ne kérj így pénzt, aki mondjuk akkora mint egy szekrény. Ami még melletted szólhat az az, hogy ez a srác nem túl ijesztő külsejű, no de mindegy sok sikert, így hamar lehet pénzed! -
törölt tag
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
#57770240 #13921 üzenetére
Current group: gold nova 3
Nektek letölti rendesen a közösségi szerverlistát? Nálam kemény 55-60 találatot hoz le, ami vicc, tegnap és tegnapelőtt is ennyi volt. Mellettem lévő gép 6-700 találatot hoz le, még az is kevés, de az enyémhez képest lényegesen jobb. Portokat nyitottam neki akkor sem volt több.
-
Arkennys
addikt
válasz
#57770240 #13905 üzenetére
hát én írtam neked az előbb steamen, de ha nem hát nem
Én is most léptem ki meccsből, nem érdekel az a félóra tiltás. Ellenfélnél 5ből 2en minimum csaltak. Fölhúztak, mert így 15-0 ra lehozták az első félidőt, ki is húztam a csíkot. Nálunk meg már volt egy bot és egy embernek 300 as pingje.
-
jozso1989
őstag
válasz
#57770240 #13483 üzenetére
Játssz sok DM-et!
Ott próbálgathatod! Igazából arra kell menned, hogy 1-2 golyót lőj csak mindig, és érezd a recoilt. Kattintgass vele, ne tartsd nyomva az egeret mint mondjuk P90-nél!
Ha ügyesebb leszel, akkor már 3-4-5 golyót is ki tudsz majd lőni egy pontba... na az viszont halálos már csúnyán.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest