- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Z0C!
őstag
tegnap 2x is szoptam emiatt...meg a kurva guggolás miatt is...1 billentyűzet mínusz, emiatt
Tegnap sikerült elkapni egy csíter fiút,aki mindig tudta, hogy hol vagy..hiába NoTrap, vagy füstbe állsz...
mindig lelőtt, illetve soha nem kapott hit-et...D2-n beállt a gödör és a kapu mellé...hiába dobtál villanót, vagy füstöt...mindig, 1 golyós hs lett a vége...
később, miden alsó sötétből, rövidről meg mid tetejéről lőttük 3an, és 2 embert vígan leszedett...szóval nem kapott semmi hitet... -
bolcsodal
addikt
Síma MM-ben is megeshet. SMG-vel lőttem a csávót 4 vérfolt képződött a háta mögött a falon. Ő egy hedivel leszedett erre kiírja a gép, hogy "8 dmg was given in 1 shot" hát mondom kösszépen...Rühellem a 64 tick-et.
Azért kíváncsi lettem volna hogy mire képesek az EMS-es srácok (NiP, vP) 64 tick-en..szerintem röhejbe fulladt volna a mérkőzés...
-
wjbhbdux
veterán
Ez a CS/FPS versengés, kihozza az emberekből. Voltál már LANon? Üvöltve kurva anyázás megy majd minden meccsen egymásnak (nálunk főleg a CoDosokra jellemző), de a profik legalább kezet fognak a végén.
-
Slystyle
őstag
Nekem szervertől függően (lehet az 64 vagy 128-as), az esetek 99%-ában megvan a 150 fix, nem esik sehova. A tegnapi egy példa volt csak, a GSL döntő után felmentem vagy 2-3 körre DM szeróra is, megvoltunk rajta ugyanúgy 10-14-en és ott már megvolt rendesen az fix fps-em is, amit megszoktam. Szóval valószínű tegnap kifogtam egy rosszabb minőségű szervert.
-
mijos
senior tag
En a kovetkezo palyan veszek uj vgat ( R9 270x ) amivel remelhetoleg csillio fpsem lesz, mert a mostani 90-120 kevesnek bizonyult. Rengetegszer van olyan hogy mar kattintok, lonek, de addigra mar be is lottek... Azutan mar csak egy uj eger kell, mert fules ( roccat kave ) mar rendelkezesemre all
-
Slystyle
őstag
Hát tegnap felmentem pár kör pub-ra, míg elkezdődött a GSL Final-je Twitch-en, a szeróval netgraph szerint semmi gond nem volt, mégis 80-90fps-em volt a fix 150 helyett és hiába volt annyi, mégis lag-osnak tűnt az egész. Nem is voltunk sokan a szerveren, kb 10-14 fő.
Xero: Úgy értettem, hogy nem csak 1.5/1.6 idejében voltál aktív, de már CS:GO első napjától is (vagy akár a bétában, ezt nem tudom), ellenben én csak Szeptembertől kezdtem. Az több, mint 1 év tapasztalati hiány számomra GO-ban, 1.6-ot meg csak 3-6 havonta játszottunk LAN-on, 2-3 napig.
Anno ha kipróbálom a bétát, lehet én is release után jöttem is volna CS-zni, minden más játékot hátrahagyva. -
Slystyle
őstag
Leterhelt pub 128-as szerveren persze, de ilyesmi nem fog megesni 128-as war szerveren, 5v5-el. Végül is ez a játék e köré épült, a pub meg csak a nagy átlagnak kedvez.
Én is voltam már több olyan 128-as pub-on, ahol az sv és a var is össze-vissza ugrált, teleportálások, eltévedt golyók stb.Amúgy a profilok jöhetnek, jelentjük mi is őket. Szerintem bárki találkozik csalóval, ide posztolhatja a profilját és kapásból megy rá vagy 10 report.
-
Slystyle
őstag
-
törölt tag
Tudod én piacolással kerestem össze rá a pénzt. Ami felkapott skinek vannak, azokat figyeltem mikor a legolcsóbb megvettem belőlük sokat, és eladtam drágán. Lehet hogy pár centeket kerestem rajta, de megvettem vagy 50-50 USP-S, meg Glockot, az új skinekbő. 50 centem volt, 1 hét alatt csináltam belőle 15€. Idővel egyre több lett. Okosan kell csinálni
-
Xero
nagyúr
Szökőévente egyszer.
(#8679) mijos: Mert fix célkeresztet használ (ahogy a játékosok jelentős része, aki pre 1.5-ről érkezett).
Én is azt használok. Íme egy videó róla (annyi változott, hogy raktam rá egy fekete outlinet). Parancsolj a teljes célkereszt configom:cl_crosshair_drawoutline "1"
cl_crosshair_dynamic_maxdist_splitratio "0.35"
cl_crosshair_dynamic_splitalpha_innermod "1"
cl_crosshair_dynamic_splitalpha_outermod "0.5"
cl_crosshair_dynamic_splitdist "7"
cl_crosshair_outlinethickness "1"
cl_crosshairalpha "200"
cl_crosshaircolor "1"
cl_crosshaircolor_b "50"
cl_crosshaircolor_g "250"
cl_crosshaircolor_r "50"
cl_crosshairdot "0"
cl_crosshairgap "-0.5"
cl_crosshairscale "0"
cl_crosshairsize "5"
cl_crosshairstyle "4"
cl_crosshairthickness "1.5"
cl_crosshairusealpha "1"Itt próbálgathatod: CS:GO crosshair generator
-
vzsryl
nagyúr
Pedig sasok ellen könnyebb játszani, mint dupla kala-sheriff-ek ellen. Azok tudnak, és ritkán csalnak. Viszont sheriff vagy az alatti szinten vannak olyan érdekes emberek, hogy még global elite-től sem nézném el. Így 600+ mm win felett ez a tapasztalatom. Szóval én összességében jobban szeretek sasok ellen játszani, és könnyebben is lövöm be őket. Ha rossz szériája van, ha nem.
-
warmonger441
aktív tag
talán ha fullos premade-el megy az ember, kisebb az esély bukásra. Van külön topik azt hiszem ahol lehet keresni hozzá embereket
lool tegnap infernon volt nekünk is egy érdekes meccs: talán 0:5 vagy 0:6 vesztésre álltunk, enemy már játszotta az agyát hogy pls leave and surrender meg hasonlók...végül lehoztuk 16:8-ra
-
Mate
nagyúr
Jó lenne következő update-be betennék, hogy kapszulát nem dob és kapszula+kulcs kerülne 0,75-be. Gagyi skineket legalább be lehetett váltani, de ez a matricás szar semmire nem jó. Múltkor kinyitottam egyet. Nagy robbanás, csimm-bumm egyik legdrágábbat dobta. 0,13 a piacon. Kinyitni semmi értelme, eladni nem lehet. Tényleg csak törölni lehet.
-
Jim-Y
veterán
Az sg is jobb lett, most játszottam egyet, egy lőni nem tudó gyerek CT-ben kezdett, csak aug-ot vett, 38-11 -re hozta végül a meccset, a társai jobb fejek voltak, nem vettek aug-ot, magasabb skillben is voltak mint ő, mégis harmad annyi pontot kukáztak össze a végére mint a gyerek. Sajnos tényleg el lett rontva, de szerintem vissza fogják csinálni előbb, utóbb.
Ellenben nekem most ak-val is ugyanannyira, vagy jobban adja, p90 se változott, deagle még mindig szar
Ergo szerintem csak az aug ami rossz lett, más változást nem látok a patch óta.
-
gtamate2
veterán
Én sem értem igazából, megszokunk egy játékot, erre pár havonta teljesen felforgatják az egészet. Hihetetlen de tényleg. Az elején a glock milyen jól sebzett, a burstnek is volt értelme, most már semmi. a p90-el is más most lőni, az augról ne is beszéljünk. Volt idő amikor az sg is jól lőtt.
-
gyáliSanyi
őstag
Valamennyire jogosan is kérnek el érte ennyit, mert mindennek az az ára, amennyiért megveszik és úgy látszik ennyiért veszik is.
Amúgy tetszik maga a játék, még ha nem is vagyok benne jó. Ez a sok fegyverfejlesztős meg streak egy-egy játéknál nagyobb előnyt jelenthet máshol a játékosoknak. Itt nincs ilyen, de részemről nem is hiányzik, egyenlő eséllyel indul mindenki. Vannak csalók az igaz, de nem annyira sűrűn találkozni velük, így megmarad a játékkedv is.
-
Slystyle
őstag
Na ja, sajnos rengetegen túlárazzák a dolgokat, mint pl ott vannak a souvenir item-ek, rengeteg ilyen 30+ euro-ért megy, mert már van rajta egy matrica, elég poénos.
Én majd gyűjtögetek egy késre a drop-okból, ráérek vele, később meg ki tudja már lehet 20-30euro-ért fognak szaladgálni. Ládát meg ha havi 1-2-t nyit, az még nem vészes "befektetés" szerintem.
-
betegphiu
senior tag
hát igen,egyre több ilyen van. a múltkor 2 román gyökér infernon T-ben beáll a kezdő kijáratához és nem tudtunk elindulni. mivel 2-en voltak,nem tudtuk se kirúgni őket,sem feladni a meccset,mert 3-2 arány nem elég sajnos. addig égették az agyamat,míg Tk miatt kaptam egy 2órás bannt.
visszajöttem a másik accountommal,rácsatiztam a spanomra és vettem demot a 2 gyöksziről.
szerintetek ,ha elküldeném a steamnek kiröhögnének?
nem értem ,hogy mi a jó ebben.a csalókat sem értem,de ezeket meg pláne nem. erre elkúrnak fél órát hogy másokat kiégessenek,meg jól kikapjanak 16-0- ra...
ez a butaság netovábbja. és ez a héten már a 2. eset volt.
sajnos az olcsó GO miatt nagyon sok selejt,hulladék ember lett.
és továbbmegyek. az ilyen kukipuszilók miatt is fagynak ki a keresők,mert túlzott a létszám.az ember gyermeke meg tehetetlen..
-
Xero
nagyúr
Mi tegnap háromszor is megszívtuk.
Az egyik D2-re ketten mentünk. A három velünk lévő kb a 4. körtől afk-zott, ha pedig elindult akkor TK. Nem volt vicces.
Utána Cache-en volt hasonló, csak oda 3-an mentünk. A két velünk lévő csak visítozott és még véletlenül sem arra ment amerre kellett volna.
Majd volt egy Train amit x-re hoztunk, de a két velünk lévő nagyon sütőtök volt. Folyamatosan vásárolták a WP-t, de lőni alig-alig tudtak vele. Az egyetlen szerencsénk az volt, hogy az ellenfélnél volt egy Supreme Master, de rajta kívül csak az egyik sheriff tudott lőni. A többi ingyenfrag volt. -
Nyx89
aktív tag
Nem GO tuti, csak szemléltetésképp másoltam be, hogy tudjuk miről is lehet szó
Ez a 2 füstös bug pedig érdekesen hangzik. Ahogy keresgéltem láttam nagyszerű füst bugokat dögivel korábbi verziókról, fenntartom hogy ezek nagyrésze valószínűleg javítva van már az új verziókban. Pld: Fence Smoke Bug
(#6134) mate3553: Tehetséges kis csapat lehetett!
-
betegphiu
senior tag
-
Slystyle
őstag
Viszont ha nem lenne így, akkor nem sok esély lenne arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán. Persze más is számít, de ha mindig TELJESEN ugyanolyan rangúakat rakna be ellenbe, akkor a rangok elvesztenék az értelmüket kb.
Persze ez saját vélemény. Engem sose zavar, ha sokkal erősebbeket rak be, annál jobban fogok próbálkozni.Xero: Nézd a jobbik oldalát, legalább kompenzált egy ládával.
-
Xero
nagyúr
Bizony. Nekem sem olyan már a reflexem, mint anno 1.5-ben. Kiöregedtünk na.
Heaton is megmondta, hogy kiöregedett, ezért lett inkább NiP manager.Az Aim serverekkel meg az a gond, hogy 128-asok. Marhára nem adja utána 64-en nekem.
Anno én 1.5-1.6-ban, aim_ak-colt-on, aim_usp-n és iceworldon gyakoroltam piszok sokat. Ott gyönyörűen betanulta az izomzatom a dolgokat. -
pr1mzejEE
addikt
billem csak azért mutatom meg, mert ha esetleg valaki venni szeretne én ezt ajánlanám. olcsó és jó, valamint mint lehet látni tud világítani + multimédia. a4tech kd600l
és a billentyű olyan szempontból nem mindegy, hogy kényelem valamint a billentyű nyomás érzékenysége. (szerintem).az egeres részhez amúgy +1
-
Lacccca87
addikt
Ez azért van mert nagyon az ugrások.
Simán megérzed ha mondjuk 150+ ról hirtelen 100 alá esik.
Érdemes olyan fps-max ot beállítani ami a frissítési frekvenciád 2X-se vagy leglaább közel van hozzá és azt tudjka fixen az esetek 90% ba tartani. Így a megszokás/betanulás is sokkal könnyebb mert minden helyzetbe ugyanugy reagál majd.
120-140 et szokták ajánlani egyébként, de sztem bármi jó ami még 100 felett van és tartósan tudja a gép hozni a szintet. -
Lacccca87
addikt
Normális szerverre kell menni aztán nincs gond
Én a Járókeret szervern szoktam pubolni, ott leglaább van változatosság nem csak only d2 (habár ott a dolls kb olyan mint a d2
).
Jól elbeszélgetnek az emberek, játék is kötetlen többnyire de azért arra figyelnek hogy ha valakinél bomba van az vigye és tegye le vagy adja át olyannak aki majd foglakozik vele. Ha ct vagy akkor meg ne kempoljál ha bomba élesítve van, próbálj meg odamenni és hatástalanítani. -
Mate
nagyúr
És ilyenkor szoktam még kapni egy mások által felhúzott 2 ak-t vagy ak-t a csapatomba. Aki bénább, mint a 2 csillagos
A legjobb amikor olyan pályán játszik az ember, ahol akkor elég kevesen vannak. Így egy idő után simán bevág 1-2 csillagos embereket 2ak-tól felfelé lévő klán ellen
-
D4v3
őstag
-
vzsryl
nagyúr
Egyszerű a megoldás. Teljesen spontán ami jön az ujjadra, azokkal a szavakkal elkezded szidni, csíterezni, mielőtt még ő pofázna neked, és tuti, hogy meglesz sértődve, még akár ki is kaphatnak. Pszichikai hadviselés, tegnap is így nyertünk hatalmas hátrányból D2-n. Csak szidtuk őket, mi csak röhögtünk, amikor válaszoltak. A végére már 1 kört sem tudtak hozni.
Nem kell itt tetetni magad okosnak, és letiltani a chatet. Szépen vezesd le a feszültséget rajtuk, röhögjél egyet, és még nyerhetsz is. Paraszt módszer, de beválik. -
szabog4
aktív tag
...ha lenne pénzem se vennék skint, de még, ha érne valamit azaz valami előnyt biztosítana se verném el a pénzem...millió dolog van, amire lehet költeni és még értelmes is...például a nők...vagy buli...aztán nők :"D
..........vagy 1 új pár cipő,mert már kilóg 2 lábujjam is
:
Steamnek ez giga nagy pénz. Te beviszed azt a 300eurót, de onnan nem fog kimenni azt csak steamen vásárolhatod le!
Spet Ez az AK még ronda is. Miért nem lehet csinálni skineket? Millió értelmeset tudnék kreálni, ami néz is ki valahogy, mutatós és költhetne a sok majom!
-
Xero
nagyúr
Nekem így néz ki a célkereszt, de a pöttyöt lehet vissza fogom kapcsolni:
cl_crosshair_drawoutline "0"
cl_crosshair_outlinethickness "1"
cl_crosshairalpha "200"
cl_crosshaircolor "1"
cl_crosshaircolor_b "50"
cl_crosshaircolor_g "250"
cl_crosshaircolor_r "50"
cl_crosshairdot "0"
cl_crosshairgap "-1"
cl_crosshairscale "0"
cl_crosshairsize "5"
cl_crosshairstyle "4"
cl_crosshairthickness "1.5"
cl_crosshairusealpha "1" -
Xero
nagyúr
Valóban 1hitből nagykevó ellen tudtommal az sem sebez 100 fölött, de valahogy mégis jobban kiadja a fejeket. Nem tudom megmagyarázni.
Nyilván lényegesen pontosabb és kevésbé szór. Lehet az a varázslat, hogy nem csak az első 1-2 golyó megy jó helyre.AK-val már reflexből pötyögök 1-2-t, vagy húzom le mint a barom, de M4-nél ez nem így van és nem is adja úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Napelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest