- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #74605 üzenetére
én is egy ilyen döntőre tippelnék leginkább....csak hát ott van az, ami az általad korábban írtakból következik: kevesebbet láttuk őket játszani, mint pl egy Heroic vagy VP
tehát magabiztosabb teljesítményt nyújtott a NAVI és G2 is, de ők nem is szenvedték végig a challenger stage-et (valószínűleg én is NAVI-t jelölöm majd amúgy)
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #74598 üzenetére
ja ez nem teljesen válasz lett volna, csak az első bekezdés. viszont így legalább leírtad, te hogyan látod
én kíváncsi lennék egy konkrétabb magyarázatra, de ezidáig én nem olvastam semmi konkrétat ezügyben....hátha majd a major után elkotyog valaki valamit.
minden esetre tartom a véleményem, hogy bármilyen komoly vagy mondvacsinált indok áll emögött az értelmetlen(nek tűnő) megszorítás mögött, ezzel nem segítették a hangulat jó irányba történő alakítását....ami azért is furcsa, mert azt gondolná az ember, hogy 1 teljes év kihagyás után az év első és egyetlen major szintű rendezvényén mindent megtesznek a szervezők, hogy jó legyen a hangulat.
valószínűleg csak belemagyarázás amúgy, de valahol van egy olyan érzésem, hogy a nagy játékosok/csapatok teljesítménye is összefügghet ezzel és még kitudja milyen háttérben meghozott furcsa döntéssel. persze simán lehet, hogy csak bénák voltak... -
bepken
veterán
válasz
lemusz #74593 üzenetére
lehet, hogy mostanában inkább valorantot tolják...vagy a fortit
mondjuk szerintem a szervezők/valve se járulnak nagyon hozzá ahhoz, hogy a játékosok túlságosan jól érezzék magukat....mi az már, hogy nem kiálthat fel a játékos egy-egy nyert kör végén vagy nem veregetheti meg a coach a vállukat? és itt most nem random orosz 7évesek sikítozásáról van szó, hanem felnőtt emberek örömkiáltásáról (amilyen pl egy akármilyen focimeccen is előfordul) - de az egyik caster is csak röhögött rajta valamelyik meccen, amikor talán gla1ve egy kurvanagyot kiáltott...meg poénkodtak rajta, hogy biztos ezzel akarja beszaratni az ellenfelet. na és mi van akkor? de most komolyan
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
lemusz #74554 üzenetére
Nem írtam át semmit, ugyanúgy használom, mint évek óta, de három napja ilyen szar lett. Most mentem 3 arms race-t a feladatok miatt, ott nem tapasztaltam ilyet. Sok dm-et játszok, de így még nem jártam, jelenleg játszhatatlan ez a része ..
Holnap ránézek megint..
Köszi szépen mindkettőtőknek! -
bepken
veterán
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
lemusz #74444 üzenetére
jaja, vágesz. csupán a dropp mértékén lepődtem meg, de nem csak az operation itemekkel van ez, sima mezei skinnel is.
na de what eva.
majort én is megvárom, az még dobni fog lefele az árakon. Az lesz. Tavaly is meg most is 3k juro értékbe karácsonyra meglepem magamat.
Előző operationbe 3k értékben vásárolt cumók juniusban 7500-at értek szval not bad investment. -
bepken
veterán
válasz
lemusz #74424 üzenetére
megvallom őszintén, én még nem olvastam végig az újdonságokat, csak belevetettem magam
első küldetés például DM volt, ahol tök jól lett szerintem megoldva a küldetés. korábban is volt olyan, hogy ölj meg x ellenséget innen és innen...na most 10 ellenséget kell ölni 10 különböző helyről (no camp) + lehet végre úgy tolni, hogy mindenki mindenki ellen!
OW részre nem nagyon tudok mit mondani, mert az utóbbi időben nem igazán játszottam a játékkal, így nyilván demokat se néztem (talán 1 hete legutóbb) - ha sok ilyennel fogsz találkozni, akkor valószínűleg valami új cucc az OW kijátszására, de hátha jön majd valami kisebb patch.
szerk.: ja bazz...én is mondom senki nem rakott fel még ládákat? uuuuuh akkor majd én majd én!
megveszem a ládát és látom, hogy ah-ah-ah! majd 29 után!
nem lehet amúgy, hogy ezzel valahol a ládák árát is próbálják magasabban tartani?
-
lemusz
addikt
válasz
lemusz #74424 üzenetére
Ja és érdekes módon most már nem csak 7 napos tradehold, hanem 7 napos markethold is van a ládákra. Leghamarabb 29.-én lehet majd kirakni őket a piacra, ha ma szeded ki őket. Nyilván arra játszik ezzel a valve, hogy a nyitogatósak vegyenek pluszpénzért csillagokat, a marketolósok meg hátha kedvet kapnak egy hétig maguk kinyitni. Mert ha kinyitod a benne lévő item érdekes mód azonnal marketolható. 200iQ Valve-tól... fene a kapitalista pofájukat.
-
-
bager13
senior tag
válasz
lemusz #74412 üzenetére
Én egy olyan statisztikára gondoltam, ami ismétlem nyilván lehetetlen, ami minden csalót magába foglal egy adott hónapban a fent említett lebontás szerint, nem csak azt, aki lebukott.
Ezzel megtudhatnánk melyik szegmens a legtisztább, és persze aki ebben a szegmensben van az egyértelműen ritkábban fog összefutni csalóval.
Én erre gondoltam, az " egyrészről megmagyarázná" alatt.Másrészről meg persze igazad van, mert nem mindenki ismeri fel, ha csalnak ellene, sőt még OW-ban sem. Ez is benne van a pakliban.
Szóval ez is lehet az oka, ha valaki azt mondja ritkán lát csalót, ez a másrészről.
(biztos volt már olyan, hogy én sem vettem észre, hogy lecsaltak)A valorantban valóban jobb védelem van. Egy Kernel alapú anticheatet azért már nehezebb kijátszni, de azt is simán ki lehet.
Aki okosan csal egy privát cheattel, azokat ez a rendszer sem fogja meg.
De igaz így kevesebb lenne a csaló, mert aki fullba nyomja a kretént és úgy próbálna csalni, az meg menne egyből a levesbe. Mondjuk az ilyeneket meg egy jó trust factor-os embernek nem is dobja be, így ezekkel amúgy sem találkozik ELMÉLETBEN.Összegezve abban egyetértek, hogy lehetne mit tenni még ezügyben, de akkor is tartom, hogy vannak olyan rang, trust factor, földrajzi elhelyezkedés kombók, ahol elenyésző az ügyeskedők száma.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
lemusz #74412 üzenetére
"Az mondjuk érdekes, hogy sas2 rangtól drasztikusan megnő a game bannok aránya a VAC bannhoz képest"
Az nem lehet, hogy közép rangban még nem kell annyira ügyesen csalni, illetve jobban ráfogható, hogy smurf?
Illetve akik boostolt acc-ot vettek (mert kell mutatni a haveroknak, hogy milyen fasza rangom van), azok egy idő után csalnak is, hogy ne dobja le őket (főleg, ha nem az első boost-olt acc-ot veszik)? -
bager13
senior tag
válasz
lemusz #74404 üzenetére
Én nagyon kíváncsi lennék , egy olyan pontos statisztikára (ami tudom lehetetlen), hogy havi bontásban rangonként, régiónként, trust factor szerint, (prime szerint), hány százalék csaló van jelen az adott részegységben , megspékelve faceit, esea és profi versenyek/bajnokságot statjaival.
Szerintem nagyon árulkodó lenne és egyrészről megmagyarázná, hogy sok játékos miért találkozik ritkán csalóval és sok meg miért fut össze velük minden meccsen.Én sem vagyok naiv , tudom , hogy van csaló, tudom ,hogy milyen módszerek léteznek és tudom ,hogy hogyan lehet kijátszani a rendszert. Egy versenyen/kupán, ahol meg pénz a tét ott még több tisztségtelen ember van.
Tesz e Valve a csalók ellen? Szerintem igen, lásd prime, trust, OW és stb.
Tehetne többet? igen
A "konkurens" játékokat nézve nem ők állak az utolsó helyen etéren, de nyilván az elsőn sem.
Nem gondolnám ,hogy valaha is kihal a CS:GO, a kemény mag a végletekig ki fog tartani lásd 1.6. Ha annyi forintom lenne ahányszor temették már ezt a játékot, akkor gazdag ember lennék.
Szóval nem a Valve áll a legrosszabb helyen csalók elleni harcban, de sajnos nyerésre sem, és mivel 100%- os védelem nincs ezért nyerni soha nem is fognak. Nyilván a minél kisebb százalékos arány a cél.
Ha nyomod mással is(pl. warzone, bf5, apex), akkor biztos megtapasztaltad már ,hogy ott még kritikusabb a helyzet. -
válasz
lemusz #74390 üzenetére
Több közösségi szervert is üzemeltetek (természetesen VAC secure-okat), és csak alá tudom támasztani az észrevételed.
A szervereken futtatok egy 3rd party anti-cheat-et, illetve bejelentések alapján alkalmanként demókat is szoktam nézni és manuálisan bannolni.
Azokat, akiket a 3rd party AC megfog, azokat általában 1 hónap múlva a VAC is. Ezek legtöbbször nagyon egyértelmű csalók.
A manuálisan (demó alapján) bannolt játékosok közül volt, aki csak 1 évre rá kapott hivatalos (OW, vagy VAC) bant, de sajnos jó néhány még mindig szabadlábon garázdálkodik...
"Híresebb" példák:
1, Crue1GOD: 2019-10-12-én bannoltam, de csak több, mint egy évre rá, 2020-11-07-én kapott VAC-ot.
A FACEIT fiókjáról nem tudom leolvasni mikori a ban.2, snapser: 2019-10-10-én bannoltam, de még mindig hivatalosan szabadlábon van, profilján képpel a csaló szoftverről.
FACEIT fiókja is tiszta egyelőre.Onnan lehet ismerős a nevük, hogy ők csalták le KODIAK házi kupáját, illetve egyszer MM-ben is összekerültek velük, amit Kodi videóban elemzett később.
-
-
Mezcal
addikt
válasz
lemusz #74392 üzenetére
Tényleg jó lenne egy összesítés, hogy a reportok közül mennyi volt a valós és hányat tiltottak. Nyilván több az ártatlanul reportolt, de az még mindig jobb, mint hogy egy csaló megússza, mert nem reportolom. Azt is jó lenne tudni, hogy az OW vagy a VAC a hasznosabb, biztosabb.
Én annak örülök, hogy akiknek mellé még nagy volt a pofájuk és eljátszották az ártatlant, mind megkapták a tiltásukat. Az ilyeneknek mindig mentem a profilját, aztán írok valami kedveset, ha lehet. -
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #74321 üzenetére
Hát, abból jön, hogy nagyon sokáig Nova voltam, aztán az egyik meccsen találkoztam egy játékossal, aki elkezdett hívogatni, ő fel is húzott talán MGE-DMG szintre. Ott abbahagyta a CS-t, én mentem tovább egyedül, erre mindkét accot feldobta supremebe. Valószínűleg a steam szintezés hibája is jócskán szerepet játszik ebben, hogy nem dobál le, az biztos, hogy nem én szoktam a legjobb lennie a meccseken
-
-
válasz
lemusz #74254 üzenetére
Csak úgy poénból (meg kíváncsiságból) megnéztem egy teljesen újonan kreált fiókkal hogy hogyan is néz ki ez a scam. Már ott elbukik a dolog, hogy újra be kell "jelentkezni" a fiókba, ugye ott küldöd el a bizonyos csalónak a felhasználónév jelszó párost, meg a Guard kódot. Mivel ezen a teszt fiókon csak e-mailes hitelesítés volt, így könnyen látszott a kapott levélben, hogy Oroszországból próbáltak belépni. Örülhet a fejük, gazdagabbak lettek egy semmit nem érő fiókkal
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #74241 üzenetére
mondjuk azért kemény, első blikkre úgy tűnik, egész részletes szótárt raktak mögé :)
pont a múltkor néztem egy tutorial videót "how to make a custom chatbot for discord" vagy valami ilyesmi. azért ott is elég sok és részletes szótárral "tanították" a botot, de közel sem voltak ilyen emberiek a válaszai (bár biztos erre is sokféle módszer létezik már)
-
válasz
lemusz #74245 üzenetére
A TeamSpeak nem retrográd, nagyon is jó
A Discorddal sincs baj, van amire jobb az egyik, mint a másik. Csak sok ember nem tud körültekintően eljárni. Az ilyen vírusok ellen még a legolcsóbb ingyenes vírusírtó is jó, de ha az emberünk nagy okosan kikapcsolja vagy nem használ ilyet, akkor nincs mit tenni, a júzer a hibás.
-
válasz
lemusz #74241 üzenetére
Valószínűleg ugyanúgy lopják mint pl. a Discord accountokat. Kapod a vírust a gépedre, amin el van mentve a Steamnek az auto-login fájlja, amivel nem kéri a mobil kódot amikor bejelentkezel.
Discordnál is ugyanez a helyzet, ott is a gépeden van a "token", amivel bárki hozzáfér a teljes accountodhoz. Csak ott az szokott lenni, hogy szétgiftelik maguknak a Nitro előfizetést a kártyádról.
-
-
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #74184 üzenetére
"Most jönne jól egy cunami nagyságú szép nagy vac hullám." - nekem is pont ez jutott eszembe, hogy bizony erre a tökéletes időzítés az a MOST volna
pláne emiatt: "if you purchase the upgrade in the next two weeks, your current Skill Group and XP progress will carry over." - ezzel kvázi most még két hetet adtak arra, hogy vérpistike kihisztizze anyutól a prime árát előszülinévnapkarácsonyi ajándéknak. bár nagyon nagy különbség valószínűleg nem lesz esetében, csak hát újra fel kell csalja magát globálba...
-
phenomHUN
senior tag
válasz
lemusz #74175 üzenetére
Köszi, erősen gondolkozom, de ahhoz még le kéne szedni a játékot.
Általánosságban hodler típus vagyok, a Berlin kapszulákból maradt még egy jó pár darab (tavaly júliusban eladtam a többségét), és annak ellenére jó tapasztalatom volt azzal kapcsolatban is, hogy nehezen indult meg felfele az áruk a túlinvesztáltság miatt. Ott anno a neves matricák voltak 20 centért, és azok is szépen felmentek 2 euróig, most 1 euró környékén mozognak, ami nem rossz befektetés. Ebből kb. 1300 darabot vettem, így kb bruttó 90 euró haszon lenne rajtuk az aktuális áron. Ha tartom őket, el tudom képzelni, hogy kb. 1 év múlva már 1 euróért is el tudom adni darabját, ami nettó (real money) kb. 3x haszon - bízva a névmatricák példájában és tekintve, hogy ezek csapatmatricák + elég jól néznek ki.
-
válasz
lemusz #74166 üzenetére
Az általad linkelt oldalon megnéztem 4 botot aminél sok szett van, és az összesnél lehetett Hydra kulcsért szetteket venni. A másik, szerintem az teljesen lényegtelen számodra/számotokra, hogy nekem melyik éri meg jobban. Feltettem egy egyszerű kérdést, amire egy olyan ember válaszát vártam, aki ad el kulcsot, ez helyett, fentebb jöttek a nagyot megmondók, akik szerintem még életükben nem tradeltek ilyen bottal, és úgy osztják itt nekem az észt. Jó vicc
-
ArthurShelby
addikt
válasz
lemusz #74124 üzenetére
Tényleg utolsó kommentem a témában, mert ezek már fölösleges körök.
Attól, hogy vannak orosz kártyafarmerek, vagy egy brokenfangfarm, az te etikusságodon nem változtat, se pozitív se negatív irányba.
"steam ToS-t egyébként ellehet olvasni, nem tér ki rá kinek hány accountja lehet"
A Thai állam sem tilt semmit a kisfiúkkal kapcsolatban, sőt, még hív is, hogy vidd oda a pénzed. Hiába járnak oda amerikai farmerek, ha te is odamész te is erkölcstelen/etikátlan leszel. -
edgR
őstag
válasz
lemusz #74124 üzenetére
Hülye is lenne egy profitorientált cég korlátozni a lehetőségeink számát, amikkel mind náluk költjük a pénzünket
Az alapvető ellentétet abban látom, hogy kedves legelek kolléga nem tesz különbséget a szándékos derank és az között, hogy még profi játékosok közül sem láttam senkit, akinek az n. accountján besoroló meccsek után lem+ rangon kezdett volna. Azt pedig nem hinném, hogy rá lehetne fogni mondjuk egy szimpülre, vagy egy zájvúra, hogy "elrontja mások játékát", csak mert az idióta algoritmus szerint JELENLEG MÉG mondjuk teszem azt LEM rangon tanyáznak. -
ArthurShelby
addikt
válasz
lemusz #74117 üzenetére
Ha van egy hasonlóság egy csaló és közted (ugyanazt mondjátok, hogy nem rontjátok el senkinek szánt szándékkal a játékát), attól te nem leszel csaló és a mondatomból sem következik ez...
Attól, hogy linkelek neked egy novás acc-ot, mivel leszel/lesz ez a beszélgetés előrébb? Mit bizonyít, vagy cáfol az accom?
Túl személyesre veszed a dolgot. Nekem személy szerint nincs veled problémám, hanem azzal van problémám, amit itt hangadóként képviselsz.
Ha valami nem szabálytalan még lehet etikátlan. Elmehetsz Thaiföldre kisfiúkkal szórakozni, ott nem tiltja a törvény, de Magyarországon igen. Ettől függetlenül ha ezt teszed erkölcstelen/etikátlan vagy.
Attól, hogy a több accot/smurf-öt/alternatív accot/kisaccot nem tiltja a szabályzat (szürkezóna), attól még az szerintem etikátlan, és erre próbáltam rámutatni. Az egymásnak ellentmondó, inkonzisztens válaszaid amit idézgettem, meg bizonyíték arra, hogy ezt te is így érzed.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
lemusz #74115 üzenetére
"csalónak hívsz"
Egyszer sem hívtalak csalónak, ezt csak a lelkiismereted mondja"megpróbálsz lejáratni"
Nem szeretnélek lejáratni, csak rámutatni az erkölcsi/etikai visszásságokra (többek között nálad).
Biztosan sokkal jobb játékos vagy valószínűleg mint én, mind csapattagként, mind egyénileg, ez nem kérdés, de itt a topikban szerintem nem csak ez számít. -
ArthurShelby
addikt
válasz
lemusz #74111 üzenetére
"Nem tudom miért kellene nekem bármiféle magyarázattal szolgálni neked"
Nem is kell, mert ezeket az ellentmondásokat nem is tudod feloldani"leírtam miért "smurf" jelzővel illetem az alternatív accountjaim"
"főaccon inkább scrimmage pörög, ezeken a kisaccokon mm-ezve"
Legalább egy hozzászólásban lehetnél konzisztens. Ha előtte kikötöd, hogy a smurf accjaid alternatív accnak hívod, akkor utána ne hívd kisaccnak. Ha meg választékos fogalmazás versenyre készülsz, akkor mellőzd ezt a bunkó személyeskedő stílust"leírtam miért "smurf" jelzővel illetem az alternatív accountjaim. Segítek: Mert rövidebb és jobban megértik"
Szóval azért hívod smurfnek, mert azt jobban megértik, de akkor is meg most is magyarázkodnod kell, hogy megértsék"lehet jelentkezni a lemuszfanklubba"
"Azt se tudjuk Te ki vagy, talán bemutatkozhatnál, linkelhetnéd az accod stb."
Gratulálok a virtulális *éniszedhez, majd írd bele ezt a cv-dbe is
Tetszik ez a kivagyi, gyere ki a hóra stílus"Persze sokkal könnyebb ellenségképet kreálni, azzal magyarázni saját nyomorod, hogy a lemuszkák miatt nem bírsz kitörni a szilverhellből vagy tudom is én honnan. Énvédő mechanizmus ez, én tökéletesen megértem. Csak a körülmények áldozata vagy, még véletlenül sem te vagy a balfasz."
Köszönöm szépen, én novában jól megvagyok. Örülök ha véletlen feljutok kalába, de nem fogok eret vágni ha mégsem. Imponáló, hogy személyeskedsz és hogy ennyire szeretsz, hiszen "a szerelmet és utálatot csak egy hajszál választja el egymástól" -
ArthurShelby
addikt
válasz
lemusz #74108 üzenetére
Szerintem olvasd el még egyszer mit írtál.
Azt mondod, hogy a smurf-ölés full jelentéktelen. Az érveid:
-egyébként is szar állapotban van a játék
-2021 van
-kevés meccs van ami fixen tiszta.
Ezek nem érvek, ezt úgy hívják, hogy terelés, próbálod takargatni vele, hogy te is kijátszod a szabályokat."Én szánt szándékkal nem rontottam el senki játékát"
Rengeteg cheater van, aki nem szánt szándékkal rontja el a többi játékát, elég csak a kodiak interjúra visszagondolni, ahol végül jófejek voltak és megbeszélték, hogy kikapcsolják a cheatet"Sasnál nem emlékszem hogy lettek volna kisebb rangúak a smurfjeim"
És azt hogy magyarázod, hogy több smurf profilod is van? A haverokkal való játékhoz elég 1 smurf profil is."továbbra is tartom egyébként hogy 2-3 szint áthidalható skillkülönbség"
Ebben egyetértünk, én pl rengeteget játszom nálam ügyesebbekkel, jobb rangúakkal. Csak akkor magyarázd el, hogy neked minek kell (több) smurf acc, ha sastól fölfele már csak 3 lépés van, ergo ha mehetnél folyamatosan a fő accountoddal, és fölösleges az összes többi.Én ennél eddig sokkal okosabbnak, és értelmesebbnek tartottalak, de csak csökönyösen játszod Ágnes asszonyt és egyre bénábban próbálod magad tisztára mosni.
"Csak röhögök rajtatok egyébként"
További jó röhögést! -
Spet
addikt
válasz
lemusz #74097 üzenetére
Szerinted, ha most az unranked (egyébként nova 4), non-prime account-ommal mennék, mikkel dobna össze? 90%, hogy unrankedekkel (sőt még 1-2 meccsig biztos, hogy lesz köztük unranked), nem veszi figyelembe mi voltam előtte.
De azt is elemezhetnénk, hogy a 3x órás lvl 21-es játékos mit keres az átlag 1000-2000 óra közöttiek között (úgy, hogy nem premade csapat)
-
válasz
lemusz #74044 üzenetére
Inkább ex, nem vagyok rá büszke de nem is titkolom. 1768 nappal ezelőtt az nem tegnap volt azért, azt Te is belátod szerintem. Én sem azért csináltam, hogy jobbnak tűnjek. Játszok én elég jól magamnak így is.
Abban igazad van, hogy sosem fogunk egyetérteni. De a mondandódat máshogy is meg lehet fogalmazni. Bár legalább Tőled nem kapok privátba random üzeneteket a "bicskanyitogatásomra".
-
válasz
lemusz #74042 üzenetére
Ez a friss változás a Valve versenyszabályzatában olyanoknak szól, akik már bizonyítottak, hogy profi szinten tudnak játszani. Innentől kezdve milyen üzenetről beszélünk? Számodra, ha nem vagy valamelyik Valve által szponzorált profi ligában egy játékos, soha a büdös életbe nem fog érinteni ez a változás, ahogy engem sem, és senkit sem ezen a fórumon. Semmi nem fog változni. Ez egy idős játék, ilyen döntéseket szerintem időnként meg kell hozni.
Ráadásul, nem mindenki azért csal, mert nem tud játszani/rosszul játszik. Szimplán megunja a játékot vagy ilyesmi. Nem mindenki gondolkodik úgy 12-13 évesen, mint Te, akkoriban, hogy jaj, én sosem csaltam volna. Nincsen semmilyen propaganda sem, Redditen a közösség egy nagyon kicsi - bár figyelemreméltó - százalékának a véleményét olvashatod. Ennek pedig nem kell egyeznie a Tieddel. Te is szabadon kiírhatod a véleményed postban vagy commentben, illetve upvoteolhatsz/downvoteolhatsz, mint bárki más.
A “valódi” bűncselekményeket is “megbocsátjuk”, ha letöltöd a büntetésed. Itt sincs ez másképpen.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
lemusz #73995 üzenetére
Úgy látom ezt fent is észrevették..
[STORE]
– Items purchased from the in-game store will not be tradable/marketable for one week.
– Operation Cases redeemed as an operation reward will not be tradable/marketable for one week.
– Items received from market-restricted containers will continue to be sellable immediately on the Steam Community Market. -
-
-
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #73903 üzenetére
igazad van, az átküldéssel kapcsolatos limitről tényleg elfeledkeztem. semmi baj, így akkor kártyával fogom majd megvenni, de köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet!
vannak találgatások arra vonatkozóan, hogy lesz e leárazás. én talán a legjobb "érvnek" látom azt, amint egyik videóban vetett fel a srác: ha nem számítana rá a valve, hogy sokan csak később fogják megvenni a belépőt, akkor miért engedték ugyanúgy végigpörgetni a küldetéseket? illetve miért adtak volna ilyen hosszú határidőt az utolsó héttől számítva a küldetések teljesítésére? szóval én még várok türelemmel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest