- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
-
Xero
nagyúr
válasz
lemusz #57841 üzenetére
Hiába ásítozom ezt visszapörgettem.
Itt most nem a szúrás az érdekes, hanem azok a hangok amik kijöttek utána Kodiból.
-
had423
aktív tag
válasz
lemusz #57729 üzenetére
Szerintem marhanagy balszerencse, hogy pont vele történik az ilyen.
Kvali alatt is lehet csak aderallozott, és a 100 alatti ms-ek tényleg csak a demo pontatlansága miatt olyanok.De ez pl hány ms? Kennys sem adhat túl sűrűn ilyet sztem. Eleve egy pixelre reagálni sokkal lassabban lehet mint egy zöld képernyőre, szóval a határ feljebb lehet 100 ms-nél.
-
MarioAna
senior tag
válasz
lemusz #57695 üzenetére
a profik így csinálják
#justs1mplethings -
adise
őstag
-
kuLi_
tag
válasz
lemusz #57549 üzenetére
Az a videó eléggé erős.
Este majd valamikor megnézem a bekért POV demot is kicsit alaposabban (leírásban a link) mert a szívem nem azt súgja, hogy mat1 csalna (megint van jóféle csapat, major tervek, ennek semmi értelme), másrészről a szememnek sem nagyon tudom egyelőre elhinni, amiket rakott. Fél szemmel néztem a tegnapi meccset és pont láttam pár kérdéses lövését és kb...
...Wat.
-
válasz
lemusz #57543 üzenetére
Én épp ezért tettem már le, hogy egyedül kipörgessem a gémet. Lehetek én global is, és lőhetem magam toppba, ha amúgy retardáltakkal dob össze. Kb 50-50% az esélye hogy nyersz vagy buksz.
Már párszor éreztem úgy, hogy ez valami átok, vagy rontás, hogy a nyomikat és retardált faszokat állandóan a mi csapatunkba sorsolja. Ha esetleg mégis normális a gárda, akkor meg tuti van 1 csaló vagy nálunk vagy az ellennél és azért nem lehet élvezni az egészet. -
Xero
nagyúr
válasz
lemusz #57397 üzenetére
Na ezzel is kellemesen vissza fognak élni úgy látom. Hirtelen megnéztem DM-en. Legalább 5 emberke 30k-n limitálta a ratet, amivel gyönyörűen chokeolt folyamatosan, így bejött az alig lehet ellőni effektus.
Remélem ez csak átmeneti és nem engedik be az embereket a minimum alá. -
Xero
nagyúr
válasz
lemusz #57351 üzenetére
Ácsi. Amennyiben a server oldal is támogatja, akkor ha marginálisan is, de javíthat az esemény reprodukción kliens oldalon. Természetesen van bőven más szűk keresztmetszet, de ez most itt nem tétel.
A tegnapi mérkőzés margójára: Tudom, hogy kit mikor hogyan tudok ellőni. Ennyi játékkal a hátam mögött azt is meg tudom mondani, hogy balfasz vagyok és nem adja, vagy server esetleg ellenfél kliens oldalán van a gubanc. Tegnap infin az elején netto lag volt ami sok esetben hátrányba hozott. Utána persze már kiakadt a felbaszommagamatmeter és az lett az elsődleges probléma, hogy ideges vagyok. Az viszont tény, hogy ekkora különbségnél, ennél a motornál a két kliens teljesen más infot kap. Ilyenkor a magasabb értékkel bírót helyezi előnybe a rendszer, ez van.
Nem véletlenül szoktam szentségelni Snow-nak is, amikor faluneten ül. Vígan elkolbászol a golyók között, pedig akkor csak 30-40-es pinggel rohangált.
Itt első sorban nem is a magas ping a problémás, hiszen csak az nem lehet kiváltó ok, inkább az ezzel sokszor együtt járó késő és elvesző csomagok. Na ezek okozzák az ellőhetetlen effektust.
cl_interp-t még nem figyeltem, de ma ránézek arra is. Köszi
-
RexpecT
addikt
válasz
lemusz #57327 üzenetére
Kérdés, hogy most akkor érdemes-e felvenni a mostani maxra a ratet, akinek ettől jobb netkapcsolattal rendelkezik?
Tegnap néztem Deadfoxék meccsét, szerintem tuti hogy maradni fog a csapatban.
http://esport1.hu/news/2016/09/21/esport-csgo-esl-pro-league-dignitas-vs-hellraisers-deadfox-mvp
-
Xero
nagyúr
válasz
lemusz #57327 üzenetére
Ez szep es jo, de majd meglatjuk.
Tegnap nem veletlenul akadtam ki mixen a pingeken. Egyszeruen ez a nyomorult engine elonyben reszesiti a gyengebb kapcsolatot, es ha mar 10-15X szorzo van a ket emberke kozott, egyenlotlenne valnak a feltetelek.
Remelem a kovetkezo lepcso a 128-as mm lesz.
-
Xero
nagyúr
-
kuLi_
tag
válasz
lemusz #57178 üzenetére
Soz, kissé elúsztam tegnap este, hehe, de ami késik, nem múlik és ha jól értesültem róla, hamar meg lett a party, hehe.
Successful bait?@Franklin
Közvetíteném, ha lenne rá mód, viszont a közvetítés jogait birtokló szervezeten kívül (az ESL esetében minden rendezvényükön a METV a hivatalos szerződött partner) nem nagyon fér hozzá senki sem érdemben a mérkőzéshez, magyarán hokkendáré közvetítésre csak az open qualiknál van lehetőség, illetve minden olyan kisebb eventen, ahol publikus a GOTV IP. -
kuLi_
tag
válasz
lemusz #57031 üzenetére
szigorúan szvsz rovat
bár nagyon szarul és csak egy pillanatra látni a felvétel minősége végett, de füstöt dobtak neki rövidre a homokból, a robbanás előtt Kémlaci kiosztott egy amúgy okos prefiret (értsd: mielőtt leesik és robban, te is előszeretettel nézel be egy pillanatra, akár infóért, mert nem mindig számítanak rá, a füst pedig hamar pattant a falon, egy darabig még pattogott), csak pont házban sunnyogott valaki, ettől pedig nyilván gyanús az egész
amióta létezik xray, már senki sincs a neten, de lanon sem biztonságban, mert minden meccsen akad valami necces stuff, amire lazán rá lehetne húzni, hogy az illető huncut programokat futtat a háttérben, lásd flusha, a brazilok, etc
/szigorúan szvsz rovat
-
b0rZ
aktív tag
válasz
lemusz #56909 üzenetére
Itt meg akkor rögzül a meccs kicsit jobb minőségben.
https://www.twitch.tv/gps_pepe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest