-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
warmonger441
aktív tag
válasz
#97716736 #19301 üzenetére
Igen, de az a baj h fejesre is így kihagy... amikor wp csöve az enemybe és még quick zoomolok is lövés előtt és 0 hit olyankor hmmm.... azért szoktam rá retkes 64 ticken a spray-re közép távon is mert így van esélyem... ha kijövök, katt, elbújok stílusban próbálok meg játszani annak mindig az a vége hogy kijövök, katt, elbújok és visszaránt, meghalok hs-el és killcam szerint: 26-27 in 1.... nagyon idegesítő... Tudom h a tuti fejlövéshez arcon kell lőni de nagyon sokszor 26 dmg... AK-val... valami über szr a hitbox. 128 ticken szépen adja a hediket 1-2 golyóval. Am amit a múltkor írtál nagyon igaz: magasabb hz-s monitoron jobban lehet tartani a recoilt. 60hz-n több enemy ellen csak sprayelni tudok mert hiába bírnék oda-oda pötyögtetni a 60hz-s tearing miatt szrt se látok a képből, csak egy nagy maszatot....na meg ugye a tearing miatt csak reflexből tudok lőni... nem nagyon merem mozgatni az egeret csak ha muszáj....
elég a mozgás miatti kép törés...
Jajjj az örök kedvenc... feljönnek oda csalni mert a hülyék azt hiszik ott nem kapnak VAC bannt.... xDDDD
-
PeL
addikt
válasz
#97716736 #19091 üzenetére
Sajnos nem csak a CEVO-n, máshol is láthattunk már jópár "érdekes" vereséget és szemmel láthatóan direkt gyengén játszó csapatokat. Sztem hasonlót már minden nagyobb csapat eljátszott már azért hogy legyen pár jó skinük. Egyébként nem tudom utána számoltatok-e, hogy mekkora pénzek mozognak a csgolaunge-n, egy egy ilyen fogadás során. Egy olyan meccsen ahol nevesebb csapat játszik mostanság már több mint 100.000 skint felraknak fogadásra. Ezt még 1€-s átlag árral számolva is 100.000€ egyetlen meccsen. De biztos hogy nem egy euró az átlag ár a fogadásokon, mivel egy nevesebb csapatra az emberek még az 50-100€-s skinjeiket is felteszik. És már az is megoldható ugye hogy kitradeljék a pénzt a steamről, már biztos van 1-2 ember aki ezen lett milliomos.
-
regener
veterán
-
Arkennys
addikt
válasz
#97716736 #19010 üzenetére
Két meccset játszottam most, egyikben annyira tetszett másik csapatak a konfetti, hogy hárman is kitiltatták magukat mert egymást lövöldözték meg vele, meccs over
Másikban már nem egymás ellen nyomták legalább, de voltak kacagtató próbálkozások, hogy azzal tegyenek el láb alól
Volt aki inkább bevállalt egy vesztett kört, de sikerüljön vele ölnie egyet...őrület
-
Skilly
aktív tag
válasz
#97716736 #18841 üzenetére
Eldontottem, nem veszek uj fulest!!!
Marad az oreg Sennheiser!
Azta... Okes IBP, vicc csapat. Tudom hogy a NetCode a 2. helyen volt, de attol meg az IBP-nek tolni kellett volna hiaba 1 map. Miert nem raktam fel par matricat a NC-re most jott volna vissza par euro, pedig meg gondoltam is ra...
Legkozelebb megint asszonyt kell kerdeznem
-
Mate
nagyúr
válasz
#97716736 #18770 üzenetére
Megcsináltam mind a 4-et, nem volt gond. Bár jókat röhögtem.
Overgrown: Első kör legelején, visszaszámláló kb. 5-öt mutat, az egyik gyerek eltűnt
Remek 4v5-ben vágtunk neki a dolognak. 6. körben tért vissza, addigra én öltem 8-at, a másik három 0-át
. Visszatért a srác és már ketten aprítottunk és lazán le is hoztuk végül. Nagyon tökfej volt az ellen. Illetve a maradék három csapattag, bár nem tudott lőni, de legalább hallgattak rám. 16-8 lett a vége azt hiszem.
Dust 2: Nagyon gyenge ellenfelet kaptunk. Szórakozva lett 16-4. Volt kör, mikor ketten túlélve elszedtünk két WP-t. Ezt nem nagyon figyelte a másik három és ők is WP-t vettek. Úgyhogy 5 WP-vel nyomtunk le vagy 6 kört
Mirage: 4-0-ra *optunk, mikor 2 elkezdett hisztizni, hogy rúgjuk ki őket. 5-0-nál egyik le is lépett. A vége 16-14 lett nekik, úgy, hogy 4v5 volt. Simán meglehetett volna, ha nem lép le az a retard.
És a kedvencem pályám, Insertion (Hogy száradna le a keze annak, aki belerakta). 0-ás statot tudtam hozni, de nem sok közöm volt a pályához. Teljesen utolsó lettem a csapatban (Mondjuk míg 2 társam nem vett autosnipert 3. voltam), de a lényeg, hogy 16-10-re megnyertük. Így nem kellet még egyet tolnom rajta.
Úgyhogy a héten elvileg már nem lesz MM, csak pub és dm.
Mondjuk van amit nem értek. Az oké, hogy adnak mm meccsre küldetést. Így legalább többen megismerik és rájönnek végre, hogy nem pubról szól a játék. Viszont minek adnak olyan küldetést, hogy késelni kelljen pubon, vagy versengőben negevvel gyilkolászni....
-
-
Arkennys
addikt
-
hNp88
aktív tag
válasz
#97716736 #18568 üzenetére
sokmindenre elég az
amúgy nem is értem Get_Right miért ment oda, ha már így a távolból ugatnak, le vannak szarva. én még a biztonság kedvéért be is vertem volna egyet-egyet a két szeme alá mindegyiknek, de vannak nálam normálisabb emberek, és ez így van jól
(#18570) mate3553 én ezt nem nevezném sportszerűtlenségnek, hogy egy csorda ugató vadbaromhoz nem megyek oda jópofizni, mondjuk sok közöm nincs is az ilyen eseményekhez
(#18571) ZeroDK jogos, igazatok van.
-
freeknight
őstag
válasz
#97716736 #18428 üzenetére
Köszönöm!
Szabo_Lacek: nekem nincs vele bajom, nem tudom hány éves, de fiatalnak hallatszik, és ahhoz képest meglepően profi. Illetve szerintem érthető a hadarás, amilyen gyorsan pörögnek az események
Csak egy probléma van, szerintem ez a magyar twitch nem droppol. Mindenesetre ezt nézem, kezdőként már így is egy csomó szlenget/szakkifejezést tanultam, és hiába vagyok profi angolból, az official streamen lévő hadarást már tényleg nem lehet érteni.
-
maximilian4
addikt
válasz
#97716736 #18227 üzenetére
Ez igaz, én nova2 vagyok és szinte csakis elit védelmezőkkel/ellen játszok és hozom is azt a telhesítményt sok esetben. Nyilván vannak napok mikor semmi nem jön össze, de az mindenkinél előfordul.
Egyébként Dignitas-Titan mi lesz?
Gomdolom már esélyem sincs fogadni, mert olyan kurva túlterhelt az oldal... Valahogy megcsinálhatnák, hogy ne legyen mindig szopás, múltkor is alig tudtam fogadni. -
maathe
senior tag
-
maximilian4
addikt
-
VitaD5
tag
válasz
#97716736 #17904 üzenetére
Néztem képet: Csak pár karcocska és sérülés. Majd matricákkal eltakarom.
Na, komolyan: Ennyit a "Beszerzek 1-2 skin-t" ötletemről. Mondjuk ha azt láthatom, hogy ezzel a fegyvert ennyire használtam, az gyakorlotságot mutat vissza, de akkor már kezdjek FN-ről. Áh, zavar!
Pedig alig érdekel ez a skin dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest