- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
-
shaddy1027
tag
válasz
csurenzoo #42560 üzenetére
Vagy valami oldal, hogy a legnagyobb értékű inventoryk amik bannolva lettek, lehetne egy jót röhögni a sok idiótán.
(#42553) ZeroDK Volt már nálam is olyan hét, hogy 1 órát tudtam "játszani". Mindennap megnéztem de várni kellett egy frissítést, hogy lehessen játéknak nevezni azt a laggot és feketeséget meg kifagyást amit produkáltak.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csurenzoo #41133 üzenetére
Mindenki M4A1-S-t használ , nem is érdemes A4-et használni ??? Vagy később csak AK/M4A1S/WP hármas lesz ?
Ja jó értem , én kérek elnézést . De akkor is ennél már csak az én korosztályom 16-7-8 a rosszabb , akik véres habzó szájjal üvöltenek ha az 1 a 3 arányt nem tudod lehozni és még akár plantolni / defusolni.
Én kérek elnézést , hogy nem a gép előtt punnyadok mint ők , elég volt ma nekem 5:45 kor felkelni majd egy óra motorozás gyakorlaton majd hazaérve még a kis szarosnak ( persze másnak meg én vagyok az ezen elv alapján
) van baja , hogy nem ismerem a mappot.
-
ReSeTer
senior tag
válasz
csurenzoo #40262 üzenetére
Erre lenne a megoldás, hogy a nyert körök száma egy szorzó lenne, ami az egyéni teljesítményből származó elo pontot befolyásolná.
Tehát jó vagy mint állat, de kikapsz 0-16-ra, akkor kicsi pontokat kapsz csak.
Jó vagy, nyersz is, elég sok pontot kapsz.
Rossz vagy, kikaptok 0-16-ra, rengeteget veszítesz.
Rossz vagy, de nyertek, kisebbet veszítenél.Jelenleg:
Jó vagy, kikapsz 0-16-ra, rengeteget vesztesz.
Jó vagy, nyertek, kapsz sok pontot.
Rossz vagy, kikaptok 0-16-ra, derank kb.
Rossz vagy, nyertek, kapni fogsz pontot, mondjuk nem annyit mint ha nyertetek volna = BOOSTINGTehát azt akarom mondani, hogy a fenti szorzós képletszerűséggel nem lenne elég csak jónak lenni ha sok pontot akarsz, hanem nyerni is kellene.
-
mepet
addikt
válasz
csurenzoo #39062 üzenetére
Csak azoknál a rankup-oknál van rankup drop, amikor látsz valami ilyesmit: 158XP left for Level 16 (General) + Rankup Drop.
Ha nincs odaírva, hogy +rankup drop, akkor nem jár rankup drop azért a rankup-ért.
Én kaptam tegnap rankup dropot, 3 eurócenttel ismét gazdagabb lettem
-
Milo629
aktív tag
válasz
csurenzoo #38928 üzenetére
Egyedi felbontással és frissítéssel nincs baj, sőt, ha nem hozok létre olyan felbontást pl. hogy 1024x768@80Hz akkor csak a gyári maximumot tudom beállítani CS-be is, a 70-et. Az a problémám ami neki is, csak akkor áll vissza 60ra, ha élsimítást állítok be, semmilyen más beállításra nem csinálja, délután frissítek drivert meg kísérletezek az experience-szel, hátha.
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
csurenzoo #38618 üzenetére
Attól még "nem illik"
Devnek belopták az accját : "Nos srácok, valakitől szeretnék komoly segítséget kérni, a Steam accountomat ellopták, és a teljes raktáram üres. Valaki kérem segítsen. Több mint 2000 eurót ért a raktáram"
Más: Traderek, 2 falchion kulcsot mire érdemes eltrédelni?
-
-
ReSeTer
senior tag
válasz
csurenzoo #36943 üzenetére
Én ma lenyomtam 10-nél többet, nálam 50%-os az arány. Falon lekövetős wh-k és néha egy gyenge aim assistos... ezeket az egyik legnehezebb észrevenni, mert akik kicsit okosabbak, nem 90%-os fejesre meg pontos fogásra állítják az aimot, hanem hibázósra, meg nem fix követésesre hanem kicsit remegősre.
A triggerbotosat meg egyenesen már utálom. A 16 tick miatt alig lehet észrevenni, mert az átlagosnál kicsit jobb reakcióidejű playerek is triggeresnek néznek ki.A legnagyobb baj ezekkel amúgy, hogy nem lehet úgy irányítani mint egy demót. Hiába kattintok arra, hogy előző kör, hogy visszanézzem, mert nem vagyok benne biztos, egyszerűen nem lehet.
-
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
csurenzoo #35090 üzenetére
Egyik globál mondta, hogy a spanja nova 1 volt, de nemigen játszott a játékkal, szóval elvette a rankját.
Ment vele a globál, a globál haverjaival, globállok ellen, és nova 4-be dobtacsak?fel.
globál globál globál globál globál globál
Nem erről volt szó tudom, csak megírtam me méne? -
hemaka
nagyúr
válasz
csurenzoo #34210 üzenetére
Nekem sem dobja, de en kb nem is zavartatom magam emiatt. A ladakat nem nyitom ki egybol adom el, ahogy a skineket is, max ha tetszik valamelyik megtartom. Jo multkor kb 4. chroma ladabol esett egy ST FN Kartell AK, azt eladtam kp-ra haveromnak, akkor megfogadtam, hogy nem koltok ra soha tobbet, most frankon plusszosan kiszalltam belole. Tiszta vagyok lel
-
törölt tag
válasz
csurenzoo #32879 üzenetére
En nagyon nem ertem ezt az egeszet. Alapbol 10 golyoval kevesebb/tar, raadasul meg csak nem is ad 1hit fejest. Mi indokolja az aremelest? Az hogy a fejlesztok nem kepesek kiegyenliteni a mapokat meg normalis szintre hozni a pisztolyokat?
Az a piros csik nekem is mindig ott volt, ugyanugy infernon meg nuke-on is.
-
mepet
addikt
válasz
csurenzoo #32596 üzenetére
Példa szituáció:
Bazaar, T vagyok, közön ellőttem, aki A-ról tart, azt is, aki oldalbarushol B-ről, és megsebeztem azt, aki B-ről tart átkötőből. Végig hallom, hogy trappol, menekül, én utána. Hallom, hogy CT kezdő fele ment, és azt is hallom, hogy a hozzám közelebb lévő fal mellett futott. Tehát feltéteezem, hogy a palánk mögött balra fog várni rám. Futásból odafordulok, meglátom, hogy ott gugol, megállok, ellövöm kb. hasba egy sorozattal. Erre szövegek: "persze, te tudod", mondom neki: "használd a SHIFT gombot", erre: "végig walkoltam, nem hallhattad". Ja ok.
Hihetetlen, hogy egyeseknek ez a szórakozás, hogy ilyen szövegekkel demoralizálják a csapatukat. Mintha nem is a játék lenne a lényeg, és szándékosan kapnának ki. Aki ideges, az mellálő, és bukik a csapat. Ha pedig még a társait is felhergeli, akkor biztos a vereség...
A társakank így szoktam fogalmazni: "pls dont blame anyone, we need chill to win". Ilyen egyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest