- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Milo629 #38926 üzenetére
Mikor a monitort próbáltam tuningolni, kitöröltem a gyári beállításokat ( felbontások, hozzákapcsolódó képfrissítés), akkor az általam beállított hz-n nem ment a játék. Csak 60 hz-n. Mikor visszaraktam a gyári beállításokat, mert nem sikerült tuningolni, akkor helyreállt minden. Szerintem is a probléma szoftveres eredetű
-
válasz
Milo629 #38907 üzenetére
Ha meg tudod szokni..
Én akárhányszor próbálkozok kisebb felbontással, egyszerűen bántja a szememet, hogy mosott a kép a natív felbontáshoz képest. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy emiatt lenne olyan helyzet, amikor nem veszek észre egy éppen kilógó karaktert, árnyékot, stb. Kész felüdülés ilyenkor újra fullHD-re váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest