-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
zo-lee #76727 üzenetére
Semmi ilyen nem történt, sehol nem említették hivatalosan és nem hivatalosan sem.
Szerintem egyre jobb amúgy, habár nekem eddig se volt hatalmas problémám leszámítva 1-2 kirívó esettől.
Aki egyébként nagyon szenved az tolja feljebb a RATE beállítást min 1.000.000-ra. Ha jó a neted és bírja akkor segít. mert szerintem az új sub-tick be jóval több adat utazik és nagyon sávszél kellene a több csomagnak.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zo-lee #71903 üzenetére
Ez azért van, mert a körelején végrehajtott TK mindenféleképpen szándékosnak minősül, ennek megfelelően dijazza is a rendszer.
Mig menet közben ha kinyirsz vkit a játék nem tudja eldönteni, hogy a harc hevében történt vagy direkt, ezért csak figyelmeztetést ad.
Egyébként meg ne lőjj le senkit, tapló dolog, akkor is, ha ő csinálja, ez már általánosban se volt elfogadható kifogás, most sem az.
-
Spet
addikt
válasz
zo-lee #71905 üzenetére
Tenni kell rá magasról, nem kell felvenni. Van lehetőséged arra, hogy mute-old, vagy egyszerűen lehalkítsd (de így téged hall, ha nagyon szeretnéd, akkor is idegesítheted utána folyamatosan a magyar hablattyal, hogy kellemes legyen neki is).
Ennél csak a magyar szájkarate jobb, főleg, ha el is durvul, mindkét oldalról (4ny4z4s, k4rv4z4s, ny4l4s, b4sz4s stb.)
Természetesen általában azok verik a nyálukat, akik valami kis segédprogramot használnak. Pozitívum, hogy kaptak is gyorsan egy végleges eltiltást 1 napon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest