Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Prime-oltam 2x1 órát, hiba nélkül... igaz, előtte szenvedtem félórát a bios-szal, hogy végül ez összejöjjön..., most várom, hogy arra az oldalra validálva felkerüljön az egész cucc (névvel, mindennel ellátva), azt már lehet mutogatni, mert most, a kép még kicsit "meztelen"
Aztán, ha túl finnyás a laptulaj, akkor jön úgy, megkapjátok!
Küldtem Privit PH-User! (Sajna, amit mondtam, pendrive-on tároltam annó, ami most Debrecenbe utazott darabjaiban, javításra, nemtom, visszatér-e még egyáltalán fizikális valójában
) - Netről viszont talán elő tudom kaparni neked, de ahhoz az kell, hogy megmondd, pontosan milyen OP-ról is van szó.Ilyet, Bios-reset (resetnél leáll, újraindul, leáll... szokott nekem is csinálni régebben..., már Abitnál megszoktam, hogy mindig kikapcsol új beállításnál, meg néha hasracsapva CMOS-cleart csinált magának...ez nem egészséges, meg az sem, hogy a rengeteg állítgatástól (ki-bekapcs) 30 percen belül 38-ról 65 lett az üzemi hőmérséklet hirtelen
)Amúgy, a Prime nem olyan vészes, mint gondoltam, 63 fokig ment maximum a teszt közben, úgy, hogy előtte azért gyilkoltam a gépet bios-állítással, most 40 fokos...
Darál! Neked küldöm majd külön a képet, a másik oldalhoz..., privátban egyelőre. (Ugye oda kell a hűtés-milyensége is? - Bár, az rajta van az Adatlapon...)Persze, ez még nem a vége a tuningnak, csak "mérföldkő"... 4,5-5,0-ig még bármi
elképzelhető, ahogy ramoknál 1100-1200-ig is...
(Viszont, a hő és a felesleges terhelés (+0,4ghz) miatt egyelőre hagyom...pl. holnapig 
Bár, ott már nemigen fogok prime-olni...
Amúgy... boldog Április 1.-jét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) - Netről viszont talán elő tudom kaparni neked, de ahhoz az kell, hogy megmondd, pontosan milyen OP-ról is van szó.