Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Prime-oltam 2x1 órát, hiba nélkül... igaz, előtte szenvedtem félórát a bios-szal, hogy végül ez összejöjjön..., most várom, hogy arra az oldalra validálva felkerüljön az egész cucc (névvel, mindennel ellátva), azt már lehet mutogatni, mert most, a kép még kicsit "meztelen"
Aztán, ha túl finnyás a laptulaj, akkor jön úgy, megkapjátok!
Küldtem Privit PH-User! (Sajna, amit mondtam, pendrive-on tároltam annó, ami most Debrecenbe utazott darabjaiban, javításra, nemtom, visszatér-e még egyáltalán fizikális valójában
) - Netről viszont talán elő tudom kaparni neked, de ahhoz az kell, hogy megmondd, pontosan milyen OP-ról is van szó.Ilyet, Bios-reset (resetnél leáll, újraindul, leáll... szokott nekem is csinálni régebben..., már Abitnál megszoktam, hogy mindig kikapcsol új beállításnál, meg néha hasracsapva CMOS-cleart csinált magának...ez nem egészséges, meg az sem, hogy a rengeteg állítgatástól (ki-bekapcs) 30 percen belül 38-ról 65 lett az üzemi hőmérséklet hirtelen
)Amúgy, a Prime nem olyan vészes, mint gondoltam, 63 fokig ment maximum a teszt közben, úgy, hogy előtte azért gyilkoltam a gépet bios-állítással, most 40 fokos...
Darál! Neked küldöm majd külön a képet, a másik oldalhoz..., privátban egyelőre. (Ugye oda kell a hűtés-milyensége is? - Bár, az rajta van az Adatlapon...)Persze, ez még nem a vége a tuningnak, csak "mérföldkő"... 4,5-5,0-ig még bármi
elképzelhető, ahogy ramoknál 1100-1200-ig is...
(Viszont, a hő és a felesleges terhelés (+0,4ghz) miatt egyelőre hagyom...pl. holnapig 
Bár, ott már nemigen fogok prime-olni...
Amúgy... boldog Április 1.-jét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Steam topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) - Netről viszont talán elő tudom kaparni neked, de ahhoz az kell, hogy megmondd, pontosan milyen OP-ról is van szó.