- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Ha elmegy az enyém veszek egyet, gondolom nálad is ez a project van előtérbe helyezve ha eladod a 6750-et.
Bár közel sem vagyok annyira biztos hogy mindegyik E8400 1,4V tudni fogja a 4ghz-et.
Szvsz u.a. lesz mint a 6750-el, vagy talán kicsit jobb.A nagy részük vinni fogja a 3,6-3,8ghz-et és a jobbak amiket talán annyira nem lesz nehéz kifogni,mert talán több jobb lesz belőlük mint az eddigi szériákból azok pedig a 4-4,2ghz-et.Persze lehet hogy tévedek.De az enyém normális hőfokok mellett tudja amit tud, tesztelve a 8400 pedig megint zsákbamacska lenne.Persze azzal is tisztában vagyok hogy 8-10k-t nyernék egy esetleges cserén.Ha elmegy ok, ha nem...marad. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Bestbuy játékok
- Battlefield 6
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár közel sem vagyok annyira biztos hogy mindegyik E8400 1,4V tudni fogja a 4ghz-et.
Szvsz u.a. lesz mint a 6750-el, vagy talán kicsit jobb.A nagy részük vinni fogja a 3,6-3,8ghz-et és a jobbak amiket talán annyira nem lesz nehéz kifogni,mert talán több jobb lesz belőlük mint az eddigi szériákból azok pedig a 4-4,2ghz-et.Persze lehet hogy tévedek.De az enyém normális hőfokok mellett tudja amit tud, tesztelve a 8400 pedig megint zsákbamacska lenne.Persze azzal is tisztában vagyok hogy 8-10k-t nyernék egy esetleges cserén.Ha elmegy ok, ha nem...marad.