Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
bocsa ez most nem bántás képp szól, de már kicsit kezd lefárasztani (természetesen nem csak rád vonatkozik) !!!!
Ramokat nem merem cl4-be.
olyan aranyos mindenki, amikor beír ide és elkezd siránkozni hogy így meg úgy nem megy valami, és amikor rákérdezünk és adunk egy javaslatot, akkor mindig valami ilyesmi jön vissza hogy NEM MEREM !!!!
mit nem mersz ??? nem fogsz belehalni, ha átállítod !!! ki kell próbálni, max annyi lesz hogy nem lesz stabil tőle a gép, vagy visszaállítja magát az előzőre ha túl ÜBER neki a beállítás.
ennyi.olyan aranyos emberek vannak néha ezzel a nem merem dologgal : tegnapelőtt beszéltem egy sráccal msn-en és procit tuningolt. szinte könyörögni kellett neki hogy ne 1,485V-ot adjon a procinak, hanem górja meg 1,55V-tal aztán hajrá. és kezdte megint hogy : nem merem mert az sok , meg blabla.
az eredményes tuninghoz kell egy kis elszántság is, de lehet hogy csak én vagyok egy állat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest