Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
bocsa ez most nem bántás képp szól, de már kicsit kezd lefárasztani (természetesen nem csak rád vonatkozik) !!!!
Ramokat nem merem cl4-be.
olyan aranyos mindenki, amikor beír ide és elkezd siránkozni hogy így meg úgy nem megy valami, és amikor rákérdezünk és adunk egy javaslatot, akkor mindig valami ilyesmi jön vissza hogy NEM MEREM !!!!
mit nem mersz ??? nem fogsz belehalni, ha átállítod !!! ki kell próbálni, max annyi lesz hogy nem lesz stabil tőle a gép, vagy visszaállítja magát az előzőre ha túl ÜBER neki a beállítás.
ennyi.olyan aranyos emberek vannak néha ezzel a nem merem dologgal : tegnapelőtt beszéltem egy sráccal msn-en és procit tuningolt. szinte könyörögni kellett neki hogy ne 1,485V-ot adjon a procinak, hanem górja meg 1,55V-tal aztán hajrá. és kezdte megint hogy : nem merem mert az sok , meg blabla.
az eredményes tuninghoz kell egy kis elszántság is, de lehet hogy csak én vagyok egy állat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alkoholista nevelde
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- LED / LCD TV topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest