Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• puttputt

őstag

válasz lipi67 #10565 üzenetére

Úgy is van :U Fura, mert nem bootol a win, ha nincsenek bekapcsolva, viszont direkt figyeltem, ALT-TAB-oztam komolyabb progik-játékok esetén Everest-re, de nem láttam semmiféle "kóros elváltozást", max visszaesett picit a fesz, de felfelé sosem lépte át a biosban beállított "bűvös határt", igaz, nemigen dolgoztam még meg 1,3 felett...
    Most örvendezek az 500fsb-s stabilitásnak (P5Q-s topikban sztorizzuk páran), aztán megyek tovább..., meg lehet, én is csinálok egy ilyen háttértáras trükköt egy XP-nek, hogy tudjak biost downgrade-elni.
    A linket köszönöm, már vagy 5-ször letöltöttem, több helyről is, nem a progiban vagy a leírásban a hiba.
    Szerintem ez rendszerhülyeség lesz, mert ha elindítom a telepítőt és jönnek a rejtélyes hibaüzenetek, akkor már a 7.0...-es verziókat sem tudom használni, viszont újraindítás után érdekes, megint működnek, szóval ez Vista gubanc.
    (Mondjuk, nem véletlenül nem írják oda a gyártói oldalon sem, hogy "Vista" a kompatibilitási fejlécbe...) Annak örülök, hogy legalább az új verziókat visszahoztam, bár erre a "csodára" az Asus EZInstall is képes BIOS alól.

Új hozzászólás Aktív témák