- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #1355 üzenetére
A legnagyobb bajom, hogy nem értem az angolt néha. Volt olyan fejezet - UDLD -
amit 5.jére értettem csak meg, mert az elején a FIBER szó valahogy nem esett le. Miután megértettem, hogy erről van szó, már egyből értős volt a dolog.
Olvasgatom a fórumokat, meg rengeteg youtube-t nézek. Nagyon jó videók vannak fenn, ZB firewallt onnan tanultam meg pl.
Köszönöm előre is a segitő szándékot, de én úgy vagyok ezzel, hogy addig nem hagyom abba, amig meg nem értem, mert szvsz jobban bevésődik, ha magad jössz rá.
Ha tényleg elakadok, akkor mindenképp kérdezek. Nekem úgy megy a legkönyebben, hogy amit nem értek, azt kipróbálom. Egyelőre csak PT-m van, fele nem műxik a parancsoknak, de az alap azért benne van.
Tegnap az SVI vel akadtam el, mert a könyvben a csávó egy csomó mindent elnagyolt. De amint kipróbáltam, már meg is értettem.
Ahogy néztem a kövi chaptereket, most jön a veleje
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest