- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #1355 üzenetére
A legnagyobb bajom, hogy nem értem az angolt néha. Volt olyan fejezet - UDLD -
amit 5.jére értettem csak meg, mert az elején a FIBER szó valahogy nem esett le. Miután megértettem, hogy erről van szó, már egyből értős volt a dolog.
Olvasgatom a fórumokat, meg rengeteg youtube-t nézek. Nagyon jó videók vannak fenn, ZB firewallt onnan tanultam meg pl.
Köszönöm előre is a segitő szándékot, de én úgy vagyok ezzel, hogy addig nem hagyom abba, amig meg nem értem, mert szvsz jobban bevésődik, ha magad jössz rá.
Ha tényleg elakadok, akkor mindenképp kérdezek. Nekem úgy megy a legkönyebben, hogy amit nem értek, azt kipróbálom. Egyelőre csak PT-m van, fele nem műxik a parancsoknak, de az alap azért benne van.
Tegnap az SVI vel akadtam el, mert a könyvben a csávó egy csomó mindent elnagyolt. De amint kipróbáltam, már meg is értettem.
Ahogy néztem a kövi chaptereket, most jön a veleje
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest