- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés...
Régebbi drivereket mivel lehet törölni (gondolom én nincs használatban és foglalja a helyet)? Elég a setup-okat indítani majd eltávolítás? -
Vladek83
tag
Sziasztok!
Érdemes felrakni a Catalyst 15.7.1-et? Mert most amit a Win 10 felrakott magától az van (15.20-150715a-184226E).. Vagy próbáljam ki, aztán meg tudom...
üdv,
-
Vladek83
tag
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
A megjelenéstől használom a Win10-et. Letiltottam a frissítéseket [link] eddig sikerrel. A napokban, viszont az updaten lecsorgott a következő update (Advanced Micro Devices, Inc. driver update for AMD Radeon R9 200 Series).. Felül írva a 15.7.1-et...
Valakinek esetleg lenne ötlete, hogy tudnám vissza rakni.. Próbálkoztam már DDU-val letörölni, újrarakni, de csak vissza kívánkozik...üdv,
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Tudna valaki súgni, mit lehet/kell állítani a crimson-ban (16.1), hogy legyen hang a TV-n?
Összekötöttem a gépemet a TV-vel hdmi kábelel, kép van, viszont hang nincs. Eddig a gugli nem volt a barátom...üdv,
[ Szerkesztve ]
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata GTA 5 terén, érdemes frissíteni 16.7.2-re?
Jelenleg: 16.3.2 van. -
Vladek83
tag
válasz petyusz851 #34196 üzenetére
Szia,
köszönöm! Kipróbálom.
üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest