- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
válasz
Gergello #14081 üzenetére
Afelsővonal az Anegál vagy mi szóval A ellentetje, az U betű meg Uniót jelent....Tudod ilyen halmazos szarság
Ja most látom nincs is teljesen iagzam.... Pedig nyomtam fél év Bsz-t a BME n
Ezt akkor úgy magyarázta a csóka, hogy a hímgorillák halmaza+a nősténygorillák halmaza....
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello #14007 üzenetére
nem gondoltam hogy ennyire sok az a 20-25év de bazzeg...eszünkbe sem jutott anno ilyesmi...de ha még eszünkbe is jutott volna...senki se merte volna megcsinálni...mindegy..a lényeg hogy jolenne kezdeni valamit az oktatással mert ahol a diákot ilyeneket csinálnak meg a tanáraikra köpködnek és megfenyegetik őket az minden csak nem jó...szerintem..
bár nyugaton meg sorozatos a mészárlás..ez talán még mindig jobb...váá..nemértem a mai kölyköket...
-
-
válasz
Gergello #13983 üzenetére
Nyomaték is számít nem csak a Le. Nem mindegy, hogy mekkora nyomatéka van egy motornak. Lehet az 230LE ha csak egy kis 1,4-es motor van ugy kihegyezve. Mire eléri a maximum teljesítményt azaz mire felpörgeted oda addigra egy gyengébb autó kisebb nyomatékkal már a harmadik sebességet teszi.
-
athomi
veterán
válasz
Gergello #13595 üzenetére
Van még az UO-ban és a MoHAA-ban élet, bár ezt inkább a pub-ra értem. Németeknél még mindig sok a Medal of Honor szerver. Ezeken kívül én említésre méltó multival rendelkező játékról nem tudom ahol élet is van. Próbáltam MoH Airborne-t, Far Cry2-t, de mind szutyok volt.
szerk.: Crysis Warhead nem rossz, és ott élet is van
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello #13496 üzenetére
ha regizel akkor tudsz böngészni..ahhoz hogy venni tudj elég küldeni egy ingyene sms-t egy számra...kapsz egy aktiváló kódot amit ha bepötyögsz akkor tudsz hozzászolni a termékekhez illetve vásárolni is tudsz..ekkor leszel ellenörzött felhasználó
eladni ugy lehet (ha jol tudom) hogy egy bizonyos számlaszámra utalsz 100ft-t és akkor ha ezt megkapjk majd nyugtázzák akkor leszel teljes körü felhasználó..mindemelett minden hírdetés pénzbe kerül..erről tudsz olvasni a vetarán azthiszem valami dijazás menü alatt...
régebben jutalékos rendszer volt..az eladott cuccid után jutaékot kelettfizetni a vaterának..azthiszem ez már nincs csak a pénzért hírdetés...
eladni ugy lehet mint itt csak előre le kell fixálni mindent..pl van a minimálár amit ugy állitasz be amennyiért MÁR odaadod..meg van egy villámár amit ugy állitasz be hogy annyiért vihetik bármikor...ha a villámár alatti áron egyeztek meg akkor vagy megvárjátok az aukció végét vagy leljebb viszed a villámárat hogy életudja ütni..ekkor ő megkapja mailben a te adataidat..felveszi veled a kapcsolatot és kész..lezsirozzátok a bizniszt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged