- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dombi81 #9685 üzenetére
Nem az, maximum neked. Lehet itt az ido hogy letedd kicsit a jatekot es mas utan nezz, aztan fel ev mulva nezz vissza hatha osszejon annyi uj palya ami neked is eleg.
Viszont tudom, hogy nem teszed ezt meg, korabbi hozzaszolasaidban is ekezted a jatekot hol jogosan, hol nem es megis folyton jatszol vele.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dombi81 #9680 üzenetére
"Normál és HC játékmódban nem érkezett az égvilágon semmi. "
Pontositsunk:
Teljesen uj palya nem jott ide az teny, de azert kaptunk:
Crash
Vacant
Shipment
Rust
Atlas
+Khandor is jon.Amugy milyen modokat jatszol? Mert en dominationt meg neha Kc-t es siman tolom az osszes palyab ami a jatekban van. (Shipment kiveve onnan azonnal lepek
)
-
Corpuscle
őstag
válasz
dombi81 #9518 üzenetére
Gunfight? Csak azért kérdezem, mert az elején nagyon ódzkodtam tőle, de baromi jó móka. Este besokalltam a multitól, majd felmentem Gunfight-ra (acsi miatt is kellett). Furán hangzik, de engem megnyugtat a dom, kc után.
(#9516) laragirl83: "ha én nem foglalkozom objektívával, akkor senki". Sokáig én is így voltam vele, de egyedül nem nagyon lehet nyerni. Dom-on általában gyorsan kiderül a csapat hajlandósága. -
raggg
senior tag
válasz
dombi81 #9457 üzenetére
Nem mondtam, hogy a usereket kell elővenni. De a userek szavazhatnak a pénztárcájukkal. Nem dobálna ki az Activison sem évente egy COD-ot, ha nem vennék meg mindig többmillióan, a problémák ellenére. A 6-7 ezer forintba kerülő skinekről meg ne is beszéljünk. Ha viszik a félkész sz*rt is, hülyék lesznek kétszer annyi idő alatt keresni ugyanannyi pénzt.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
dombi81 #9266 üzenetére
Az a baj a szaros GW-t meg 2v2-t tolják....
Ha azokat beleveszed sok pálya van...az más kérdés hogy azokat sokan hanyagoljuk...
Amúgy a2v2 pályák jöhetnének alap módba is ha már a rust és a shipment is ott figyel....
Simán megtehetnék hogy konvertálják a régi pályákat...Csak akkor mivel adják el a következő részt...annyi tartalmatnem tolhatnak hogy ellegyél évekig... -
-
JSaN
addikt
válasz
dombi81 #8902 üzenetére
Masfel honapja huztam fel egy zsir uj SSD-re, es azota ment a patch elotti utolso percig jatszottam este 7 ig, majd patcheles utan el allitva indult el, sok minden mas is elallitodott de vissza allitottam. Az egerrel viszont nem tudok mit csinalni, nincs look.
Nem hasznalok semilyen mokol progit, szoszerint egy jogtiszta win10+CAD meg par jatek van fent.
De most jobb híján neki allok egy full formazassal, vicc ez az egesz. -
JSaN
addikt
válasz
dombi81 #8896 üzenetére
tenyleg mindent probaltam:
- jatek ujra rakva
- scan and reppair
- masik eger masik portokban
- steam contorrler volt fel telepitve regota de nem hasznalom, azt is mindenestul el tavolitottam.
- 3dconnexion space mouse is volt (CAD munka) azt is eltavolitottam, ezzel se volt idaig problem.
- eszkozkezelo kipucolva
- dokumentum mappabol az egesz cod torolve ami mindnefele beallitasokat tartalmaz, ujra rakta magat igy se jo.
- shader ezerszer lefutattva, optionsba mindent vegig zongorasztam oda vissza.
- a contorller/eger valaszto opcio szurke, nem tudok valtani. Mondjuk az eddig is szurke volt.
Menuben ugy tudok navigalni hogy egerrel a megfelelp gomb fole viszem a kurzort (normal estben ki kellene emelkednie/vilagosodni ami felett at huzom) jobbal ra kattintok akkor kijeloli, majd ballal kattintva belem meg nyit stb.Win10-t nem fogom ujra rakni muka miatt, bar lehet a jatek akkor sem lenne jo mert online is tolt le be allitasokat szerintem.
-
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #8735 üzenetére
Szarnak azok rá magasról.
Most tervezek majd szolgáltatót váltani, de az újtól sem várok majd sok jót.
Valami szolgáltató felöl jövő nagy késleltetés lehet nálam akkor a gond valószínűleg.
Amúgy újabb rejtély, hogy valamiért wifivel open a NAT, UTP-vel meg moderate. A port forwarding meg van csinálva.
Mondjuk ugyanolyan pocsék open-en is, szóval nincs jelentősége. -
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #8724 üzenetére
Balatonboglár. A többi multis játékban amúgy viszonylag értelmes pingem van, csak ez baszakodik valamiért.
Érdekes, hogy a patch-ek után valamiért 1-2 napig 60-80 a pingem, aztán valamiért megőrül és folyamatosan 80-130 lesz.
Meg volt egy kb 1 hónapos időszak, amikor végig 60-80 volt. -
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #8703 üzenetére
Egyetértek többé kevésbé, sajnos a közel ígéretes koncepció amivel indult a Modern Warfare reboot sajnos valóban rossz irányba halad a minőség téren - az Activision ebből persze mit sem érez, újabb eladási rekordok dőltek, újabb mikrotranzakciós rekordok is dőltek. Ez van, ez nem is igazán fog változni már. Nekem a legnagyobb problémám a BP rendszerrel van, behozták ezt a baromságot a Fartnite-al, aztán többiek is átvették, a játékost meg kényszerítik erre az eszetlen és értelmetlen grindfest-re.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #8700 üzenetére
Érezhetően lejjebb vették a cuccok minőségéből az ingyenesség rovására, de ezzel már akkor számoltam amikor ujjongott a tömeg, hogy free content jön. Jó, mondjuk a BO4-é fizetősen is szar volt, de az előtt azért quality content jott. Igazából ez a BP system kútja el a dolgot szvsz, szimplán lehessen a meccsek során pontokat farmolni, és abból kiváltani az éppen kínálatban lévő cuccost. Ilyen szempontból az Infinite Warfare rendszere volt a legjobb, mert nem érezted a BP farmolási kényszerét, hogy "úristen, mi lesz ha nem lesz meg a Tier 100", kaptad a Salvage-t, és azt a fegyver variánst hoztad ki amelyiket akartad.
-
venom8888
őstag
válasz
dombi81 #8574 üzenetére
win10 em van, persze hogy kaloz, az emberek 99%-anak az van
De miota ezt az uzenetet dobja ki a jatek, azota Map betoltese kozben kidob a jatek a menube,es hatalmas akadasok vannak benne. Semmi bajom nem volt a jatekkal,megjelenes ota,csak olvastam kinek mi baja van vele,de ugy latom,en is sorra kerultem.
-
Deck
titán
válasz
dombi81 #8547 üzenetére
Opcionális minden..
Én meg szeretem a skineket, ebből van bevételük is. Donald kacsa teljesen más.
Én rühellem a rakétavetőket, lmg-ket, csicsás dolgokat stb.. Semmi keresnivalójuk a játékba szerintem.. De ez van..Azért, a Gung-Ho, Dead Silence, Maddox nagyon hiányzik nekem a BO4-ből..
-
KaitouP
nagyúr
-
venom8888
őstag
válasz
dombi81 #8355 üzenetére
En meg mondom oszinten, csak Mp7 el megyek HC-ra, nagykepuseg nelkul mondom, 9/10 mecset en vezetem elso helyen.
Nem csinalok semmi kuldetest,csak olok, a fegyveremre kivan gyujtve minden alkatresz, magamnak osze raktam valamit, azt csa,megyek apritani. Az hogy arany legyen kurvara nem izgat, azert nem fogok szopni 1 hetig, es oletni magam,csak azert hogy, rosz szituban legyek a kuldetes miatt, pl csak gugolva,meg maszva, meg faszom tudja. Inkabb a karakterek erdekelnenek,de azok amik jol neznek ki, penzes mind. Pl van az a kukas emberAz jol nez ki,de mikor meg lattam ,hogy kb 6000ft -nyi kredit kell hozza, elengedtem.
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #8350 üzenetére
A fejlesztésnek, kiegészítők megszerzésének én látom értelmét, ezekkel sokszor hatékonyabbá lehet varázsolni az adott fegyvert az alapmodellhez képest. A camok gyüjtögetése valóban nem túl hasznos, de néha szórakoztató. Ellenben kicsit sincs jó hatással a K/D arányra, ha valakinek ez fontos.
(#8351) LorenzoHUN: Az szép vállalás, jó sok " munka" lesz benne! Grat az eddigiekhez, nekem nem hiszem, hogy lenne türelmem a pjzs, kés és pisztoly fejlesztésekhez. Ha az AR kész, visszaállok a kedvencekre (FAMAS, AK + SMG vagy Sniper, pályafüggően), és megpróbálok valamit javítani a nagy fejlesztgetésben lerontott statomon.
(#8352) venom8888: Ezzel nem tudok egyetérteni, HC -n is erősen kijönnek a fegyverek közötti különbségek, a pontosság, vissarúgás, de még a sebzés is. A HC mód nem egyenlő azzal, hogy egy lövés egy halál bármilyen fegyverből. -
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #8341 üzenetére
Úgy semmi, csak készül a kolléga az idén (elvileg) megjelenő új konzolokra, és viszonylag jó árral akarta eladni a jelenlegit. Nem rossz opció, bár én ilyet biztos nem vállalnék be, gondol egyet az MS, aztán jön a váratlan delay, idei megjelenés helyett meg mondjuk jövő év elejére tolják az új gép megjelenését. Másrészt elég sokan fognak venni használt gépeket a jelenlegiek közül az újak megjelenésekor, szerintem még akkor is jó áron lehet őket majd eladni.
-
craftsman01
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest