- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
lowzor #17722 üzenetére
Nemtom mennyire Op az SMG-k közt, amint írtam is, nem nagyon használom őket.Én nem tudok úgy pörögni egy multiban, mint sok tizenéves. Amikor némelyiket streamen nézem,fel sem fogom néha mi történik, nemhogy cselekedjek. Én lassabb vagyok jóval, így vmi ilyen stílus is kell nekem.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
lowzor #17696 üzenetére
Én egy Scrapyard / Shoot House / Rust / listát akarok, dupla XP/WXP-vel, dupla Tier ponttal, meg egy Dupla Kávéval, de utóbbit megoldom magamnak játék közbenre, csak az előbbieket szolgáltassaja az Aktivizsön lécci lécci.
-
omfgk
veterán
válasz
lowzor #17410 üzenetére
A fejlődés mindenképpen érződni fog, csak közel sem annyira mintha teljesen random módon töltenék fel a szervereket.
6v6-ban ez a helyzet.Részben ezért is Ground War-ozok.
Ott egyértelműen szanaszét daráltak amikor elkezdtem vele játszani.Most viszont már ritka az olyan meccs amikor ne tudnék legalább egy top 5-öt hozni.
(#17411) Plag : Én fix 75 fps-el tolom. Teljesen jó ez már.
Persze biztos jobb lenne 144 fps-el, de a latency és a szerver lag szerintem sokkal többet számít. -
válasz
lowzor #17404 üzenetére
Nem akarom szét offolni a topikot, de gyereke, ez... ezt nem is gondoltam volna.
Egy HyperX Pulsfire egerem volt amiről nem gondoltam volna, hogy ennyire szar.
Ez az MX518 egy zseniális egér. 2 meccset lementem vele és annak ellenére, hogy a gépem többi alkatrésze vacak és régi, oda lőttem ahová akartam. Le a kalappal.
Zseniális a fogása, a célzás vele. Szóval, most megint élvezem a gémet.Aki pedig javasolta, hogy vegyek jobb egeret annak meg külön köszönet.
Piszok jó egér.
-
KRoy19
őstag
válasz
lowzor #16942 üzenetére
Azt max olyan helyzetben tudom elképzelni, amikor a növényzetet le lehet venni annyira, hogy konkrétan eltűnik, szóval te az ultra grafikára állított game-ben azt hiszed, hogy láthatatlan vagy a fűben hasalva, az ellenfelednek meg a minimumra állított növényzet miatt nincs is fű, szóval símán lát téged.
-
omfgk
veterán
válasz
lowzor #16872 üzenetére
A fire rate csak minimálisan csökken 833-ról 822-re.
A damage pedig 25 méter felett lesz jobb.
A 9mm-nek van egy adott sebzése 25 és 30 méter között és 30 méter felett még egy csökkenés.
A 10mm a 25-30 méteres értéket tartja a végtelenségig.Tehát 25 méter alatt használja mindenki a 9mm-set.
Afelett meg használjatok más fegyvert mert 10mm ide vagy oda, egy Grau szanaszét szed már itt.
-
dombi81
senior tag
válasz
lowzor #16854 üzenetére
Pl. azért, mert folyamatosabb lenne a multi (ha még nem tapasztaltad/nem tudhatod), semmi másért, akármennyi játékod van, ennek nincs köze ahhoz, hogy hány játékkal szórakozol. A 60hz-et saját elhatározásod, s ha napi egy-két órát teszed, valóban minek. Semmi értelme. Nekem napi pár órában is megéri, másnak nem, egyéni döntés alapja.
-
WaterWave
veterán
válasz
lowzor #16447 üzenetére
Amiről tudok, hogy kisebb javítások, loadout droppon valamit akartak csiszolni, skinek, operator, egy-két fegyver...
Én mondjuk az RPG-vel is kezdenék valamit, lehet nem értetek velem egyet de az, hogy 7 lőszer lehet nálad rpg-vel az egyenesen vicckategória. Ha már nem is szedik ki, a lőszerek számát csökkenteném, mert irreálisan magas.
-
Laraxior
titán
válasz
lowzor #16309 üzenetére
Csak próbáld ki a 25-ös dobtáras Origint... Épületekben, szűk helyeken a legjobb. Gyakorlatilag egész squadokat fel lehet vele tartóztatni
...és nincsenek hülye feladatok sem velük, hogy kitámasztva lőjél vele, meg hasonló.
Szerelékkel, szerelék nélkül, térdelve.. a többi meg tök alap lövöldözés vele. -
-
prokxy
veterán
válasz
lowzor #16223 üzenetére
Teszek majd egy próbát.
Voltam ma 2 kört, mind2-ben igazi pro player, egyikben velünk, másikban ellenünk. Már követett a falon keresztül, mindenki hullott, mint a légy. Másikban meg velünk volt, 29-1-gyel zárt. Néztem a play of the game-t, az is vmi huncutságot művelt az biztos. Jól indul a mai 2xp... -
prokxy
veterán
válasz
lowzor #16215 üzenetére
Nekem annyit volt az a Ram7 a kezemben, amikor BR-ben felvettem párszor, zölden lőtt. Na ott fogtam a fejem, mikor 30+ méterre kellett lőni.
Megnéztem 1x a spec-jeit, de mivel nincs maxolva, így annyit láttam, h a range az gyengébb, ezek szerint nem.
Viszont nem igazán ölnek meg vele sokszor, csak a szokásosakkal, M4, Grau, M13, MP5, MP7 és HDR. -
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #15910 üzenetére
Még nem jutottam el a kipróbálásához, azt láttam, hogy többen dicsérték. Félautomataként alighanem gyorsabb, mint egy manuális (pl a KAR, bár ahogy írtam, az sem vészes, rosszabbra számítottam). Nekem alapból bejönnek ezek a fegyverek, pl AR -ből kifejezetten kedvelem pl a FAL -t. Kis gyakorlással nagyon jól használhatók.
-
shotika
őstag
válasz
lowzor #15644 üzenetére
A Cod esetében engem is inkább csak a zúgása idegesít a HDD-nek, csak miatta vettem anno egy 250-es ssd-t - illetve nemrég egy 480-asat is egyéb játékoknak. A cél az, hogy végleg megszűnjön a klasszik HDD a gépemben, egyszerűen idegesítő a hangja, még akkor is búg néha, amikor nem használom.
-
atee
őstag
válasz
lowzor #15644 üzenetére
Eddig ennél a jatéknál nem vettem észre betöltési problémát a hdd miatt. Igazad van volt már olyan játék aminél bosszantó volt a különbség. BF4 pl sdd-n volt de a BF1 és 5 is a PUBG és az Apex is.
A hangját meg nem hallom az asztal alól, fülesen keresztül. Meg úgy általában is csak néha hallom őket felpörögni. Nem zavaró. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
lowzor #15631 üzenetére
Azaz 5-6 Mbps nem valami sok, 6-700KB/s, tegnap 1-10MB/s között ugrált, de sűrűbben volt az 1 közelében ez még a kisebb gond, de, hogy közben el is dobja a kapcsolatot és teljesen be kell zárni a klienst, hogy folytatni tudja, na ez a fő gond, ez mellett még a régiókkal is játszani kell, mert hol erről, hol arról folytatja csak.
-
malystryx
senior tag
válasz
lowzor #15498 üzenetére
Óóó és tényleg, egyik hajnalon mennyit győzködtem magam, hogy a Striker hogy hasonlít az UMP-ra, a RAM-7 meg egyenesen a Cod2-es fegyó, és egy picit hasonlít, vagy lehet az is egy az egyben az, ami a Division 1-ben Urban MDR néven futott. Emlékszem mennyire meg akartam szerválni, és nem dobta.
Hát köszönöm a felhomályosítást, meg a videót is @csZ.
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #15350 üzenetére
+1
Rég toltam ilyen jó meccseket, a Rust -ot különösen kedvelem, valahogy még jobban adja, mint anno az MW2 -ben.
Kivételesen egy shipmentet is beengedtem, jó darálás volt, végül sikerült pluszban zárni, de sosem lesz a kedvencem, inkább kerülöm.
(#15343) Dragon3000:
Komoly bug, még a színe sem olyan, mint az ejtőernyős helyzetjelző fáklyáké...
De csalinak még jó lehet
Btw, ha már látványos füst, melyik játékban volt, hogy a camperek egy idő után füstöt kezdtek ereszteni? (vagy nem játszottam vele, vagy nem kempeltem, de nem emlékszem)
-
prokxy
veterán
válasz
lowzor #15300 üzenetére
Az szép!
Nálam általában az a gond, hogy mivel márc. közepén kezdtem a játékot, életem első cod-ja és nem amiatt, mert 12 voltam előtte, szóval a fegyvereket húzom, most pl hdr goldozás és úgy azért nehezebben ölök. Egy mp7-rel, m13-mal sokkal többet hoztam le a v-tolt.Viszont efelett nem is erőltetem, az esetek többségében nem lenne aktiválva. Most care package + prec.airstrike + vtol van bent. Persze mindig elcseszem a beállítását, mert egy shipmenten felvenni az elsőt, hááát, talán 1x sikerült
-
Xaels
félisten
válasz
lowzor #15190 üzenetére
Warzone-ról van szó, ott 7db van 1 embernél, lőszeres dobozból 1 pillanat alatt újratöltöd. Tegnap nem győztem kerülgetni, Port-on vagy 5 suhant el mellettem, leraktam az egyik csávót de nem láttam rá utána és felhúzta magát és azzal a lendülettel persze RPG-vel ugrott rám és hiába raktam le megint de az RPG-t is benyeltem...
Sima multiban én is használtam az RPG-t, bedurrantottam vele a kempereknek meg SD-ben jó messziről kinyitni vele az ajtókat, meg kipucolja a proxikat/claymore-okat.
-
nanorambo
őstag
válasz
lowzor #15190 üzenetére
Én főként hc SD-t játszom, de egyre többen tolják only rpg-vel. De olyan szinten, hogy ha éppen három csapattársa van az ellenség mellett akkor is minden lelkiismeret nélkül elnyomja.
Azon már fel sem húzom magam amikor random belő vele egy ablakon és három embert leszed vele.
Rettentő noob dolog, de ősidők óta a cod része. -
válasz
lowzor #15121 üzenetére
Az valószínűleg Cranked volt, olyan mint a TDM, annyi hogy folyamatosna kell ölnöd, és minden egyes kill után gyorsul a weapon swap, gyorsabb reload , stb, ezért van az hogy a top player 20-25 killig eljut akkor vége is azonnal a meccsnek, mivel a killekkel a csapat összpontszámát is folyamatosan emeli. Ez shipmenten hatványozottan gyorsabb mint a nagyobb mapokon , ezért van itt kb 1-2 perc alatt vége a meccsnek.
-
prokxy
veterán
válasz
lowzor #15116 üzenetére
Dettó, csak ott gyorsan jön a kill a gold-ozáshoz, felmegyek vmi tdm-re, most is 10v10-en voltam azt öltem egész körben 6-ot a no attachmentes ax-50-nel, hát ez el fog tartani egy ideig, asszem 75 kill kell vele...úgy öltem 6-ot, hogy egész körben ha láttam 10 enemy-t...
-
prokxy
veterán
válasz
lowzor #14920 üzenetére
Azt olvastam vhol, hogy hipfire-ben ezt a sorrend: Renetti, Deagle, 357. Viszont damage-ben nem tudom, talán 357, Renetti, Deagle. Most, hogy mondod, a 357-est is kihúzom akkor azt eldöntöm!
szerk: nekem a "nyomom a jobb klikket is lövéshez" dolog még nem mindig megy, főleg, ha meglepnek vhonnan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged