- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csibe1 #23390 üzenetére
A Wood, Bronz, Silver, Gold a szerzett mennyiség alapján egy összesítő csoport, a top 3-ban 1M felett meg a Jade, Ruby és még valami szokott lenni, de szerintem ott is az össz pénz alapján sorol egy csoportba. Nem lényeges, csak egy fícsőr szvsz.
Ha 10-sik is lettél, de nem sok zsével, akkor is a pénzmennyiség alapján adja, ahogy írtam fentebb. Igen, több csapat is lehet, hiszen plunder alatt van/lehet akár 20-30 csapat is.#23391Garsza: Nincs, ez mindig is időszakos dolog volt, ha ilyenre vágyik az ember vegye meg a teljes játékot.
-
válasz
csibe1 #23388 üzenetére
A rangsor, a pénzed alapján a 10-dik csapat lettetek, az első nyert értelemszerűen. A Silver a gyűjtött pénzmennyiség általános jelzője, a silver egy alacsony szint, alatta a Bronz van és a Wood talán. (wood tuti, bronz csak tipp).
Meccs közben is jelzi, olyankor te vagy az egyik piros pénzes zacsi a térképenAz első a King (korona).
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csibe1 #23376 üzenetére
Spotter, átugrotta. Nálam is alap perk a spotter.
edit.: Ja várj... a prox mine elég genyó cucc szerintem nagyobb lesz a range mint a claymorenak.Kiírni kiírja de mikor én flankelek ő meg valahonnan mountolva figyel akkor tudod kifog ezekre figyelni... ő.
Ő türelmes, én meg szerencsés szóval általában én vagyok aki frontból nyit.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csibe1 #23374 üzenetére
Olyan mint pl a red acces card, ha meghalsz akkor eldobod. Mi pont ma próbáltunk lekempelni egy társaságot mikor megláttuk a vörös füstöt. Majdnem sikerült. Csak haverom elfelejtett szólni, hogy a 3. nem kill lett hanem down így nem kerestem a negyedik társukat hanem csak berohantam...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csibe1 #23074 üzenetére
"nincs utalatosabb az AFK farmereknel"
Talán pontot vesznek el tőled vagy miért?
Megáll, fekszik egy helyben aztán jónapot. Ha éppen valaki véletlenül arra téved akkor meg ott egy ingyen frag."
AFK farmerek sima PVP-ben ha a saját csapatodban vannak, akkor hátrányt jelentenek mert nem csinálnak semmi, ergó nehezítik a győzelmet. Én pl sosem játszom TDM-et, csak objektiva alapú módokat, ott ha egy-két ember kiesik az AFK miatt a saját csapatodból instant vesztést jelent. És igen, azt nem szeretem.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
csibe1 #23074 üzenetére
Azért, mert vagy játszol és aktív vagy, vagy vakarod a gatyádban a kispisztolyt, csak azt inkább offline a négy fal között csináld, ne a játékát rontsd másnak. Ebben semmi színvonalcsökkenés nincs, minimum az hogy egy multi rendszer így épül fel. Majd szívok inkább nem?Amikor a tag áll AFK-n, mi meg megyünk az az enemy ellen létszámhiányban objective-t szedni. SD-ben hatványozottan igaz amit mondok. Egyébként nem kell sehová se rohangálni, akkor kapsz kicket inaktivitásért, ha 0 parancsot regisztrál a játék a vezérlődön, ha legalább nézelődsz egy helyben - és ki nem nézelődik most őszintén, senki nem mereven a falat bámulja játék közben - akkor már nem rak ki a játék.
-
juve600
nagyúr
válasz
csibe1 #22869 üzenetére
sajnos feltörték a fiókját...........
-kapott tegnap délelőtt egy e-mailt amiben biztonsági kódot küldött neki a blizzard,persze nem ő kérte
- egy perc múlva újabb e-mail amiben azt írja a blizzard hogy sikerült megváltoztatni az e-mail címét,persze nem ő volt
- erre a két e-mail-re írtunk vissza hogy feltörték a fiókot és kérjük az eredeti mail cím visszaállítását
-természetesen a mail fiók jelszavát is megváltoztattuk
- kell még mást tenni ???
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csibe1 #22792 üzenetére
7 vagy 9 meccsen kell 2 hip kill / meccs nem vészes M4-el megvolt szerintem kevesebb mint 2 óra alatt(minden TDM-en könnyen pipa volt a 2 hip fire kill).
Asvalra gyúrok még 2 szint kell hozzá BP-ben. An-94 meg na... azt már csak az emlékek miatt is szeressük az M16A3/M416/AN94/Dao-12 mindig is a gusztustalanul OP cuccok közt volt.
Noshahr-en vagy Lockeren amit a Daoval lehetett művelni slug tölténnyel az valami végtelenül para volt... becsúszik lő kill, repeat.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csibe1 #22639 üzenetére
Grat!
Nekünk Dam még nem adta kis... stabilan 10+ kill megvan csak Damban az elején per fő a triónknak de hiába nyitjuk a ládákat szarik beadni.
Pedig az eventes charm is fent van a fegyvereken mert az magyarázza is a menüben, hogy a részvételhez legyen fent. Aztán lehet csak rizsa...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csibe1 #22637 üzenetére
Superstore pipa, taktikát váltottam. Hétvégén nincs zh ment is a kör üzi kijön kockulni... nem ládázásra mentünk hanem aprításra így volt időnk nyitogatni.
Vonat brute force volt ha nem jött össze instant exit... már csak Dam lenne hátra de ennyi FLiR-es nyomoroncot...
Laraxior a buszos tippért köszi, Airport így simaliba volt be se kellett menjek terminál előtt végig futottam két buszon is volt láda, 2. beadta!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csibe1 #22622 üzenetére
"A Damnél lent volt a különálló házban amiről linkeltem a videót, ott nem vándorolt különösebben a láda"
Nekem fent volt a tűzoltóságon. Fura, hogy egyes ládák kb. fixen ugyanott vannak többségnek, mások meg egy adott területen belül. Hospitalnál voltam így, haver 2. ládából nyitotta én meg futkároztam mint egy hülyegyerek és kb az összeset kinyitottam mikor véletlenül meglett.
-
-
AAntii
őstag
válasz
csibe1 #22568 üzenetére
Nekem is második hely jött össze eddig legjobbként, mikor egyedül mentem vagy a többiek nem gyűjtöttek összesen 100k-t. Mondjuk a millió+-os körökben én vért ***ztam, nem csak bóklásztam, hanem 30+ ládát nyitottam ki és a pálya ötödét felporszívóztam és/vagy megcsináltam 4-5 recont és közben volt bekapcsolva pluszban a porszívó. Viszont egy plunder második helyért el sem indítom játékot, a győzelem esélye nélkül. Nem kötelező nyerni, de a cél az. Ha neked bejön ez a félhomály, kívánom hogy plusz lehetőségként legyen rá egy éved, hogy élvezd
-
Laraxior
titán
válasz
csibe1 #22525 üzenetére
A láda ugyanott van, csak nem biztos, hogy a tartalom lesz ugyanaz.
Nekem a Superstore volt az utolsó.. Ha egyszer megöltek, már vissza se ugrottam oda, inkább kiléptem, és kezdtem új játékot. Mire visszaérek úgyis minden ládát kinyitogattak.
Van egy csomó fix pont a játékban ahol 90%-ban mindig van láda, pl a buszokbanMeg azok a kis nyilvános zuhanyzók vagy micsodákban stb..
-
Laraxior
titán
-
-
válasz
csibe1 #22010 üzenetére
Köszi! Ezek szerint ha nem érdekel az alapjáték, csak a battle royale, még sokáig jó lehetek. De ugye PC-ről beszélsz? Gondolom igen, de mintha konzolon kicsit más lenne. Úgy néztem be most ide, hogy semmi infóm a játék jelenlegi helyzetéről, csak pár napja olvastam a megnőtt helyigényről. Gyorsan neki is állok az elmúlt 250-300 hozzászólásnak.
-
-
-
Block01
csendes tag
válasz
csibe1 #21393 üzenetére
Jelentem.
A rakéta mágnest megtaláltam a zsebemben ,eldobtam.
A hátamon,illetve a sisakom felett lévő feliratot kicseréltem AZ ELLENSÉG BARÁTJA feliratra.
Mivel a játékban csak fél lábú karaktert találtam,ezért megkértem az ellenfél bicskás csávóját, vágja le a karom ne hogy az óra/térkép nézegetését ,integetésnek vélje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest