- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Hát, nézd, egyrészt igazad van, és PS4-en pl. a régebbi részekben is találsz meccset (nekem fenn is van a BO4 pl., ha éppen nem elérhető az MW), másrészről, ha a kiadó az évi új kiadásokat támogatja, akkor a nagyobb tömeget arrafelé viszi. Mert olyankor azért rendre bereked a régi támogatása, nem jönnek új mapok, új fegyverek és szépen lassan kihalnak a kevésbé játszott módok. A másik módszerrel él pl. az Ubisoft, akik az R6-ot már X éve támogatják. Én többek között emiatt sem vagyok hajlandó semmit venni a storeból, és ha kifogyok a CP-ből, akkor a battle passt sem fogom megvenni. Persze mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné
-
Pro!Petya
addikt
Teljesen igazad van!!
És még sokat mondtál a 3 perccel ....
Ilyen minimális kill/pont mennyiség mellett minimum 3x annyira kéne megemelni a vtol/chopper -ért szükséges killt.
Abszurdum egy fps játék ahol a spawnkill sorozatban megtörénhet.
Shipmenten mindig van egy etap mikor 6-7x insta halált kapok...
Legalább ez a nyomorék brigád berakna már csak 0,5sec spawndef-et akkor élhetőbb lenne, de nemNem azért de régen egy ilyen COD2 mennyivel egy összeszedettebb játék volt minden szempontból a mai AAA-s címek mellett??!
teljesen elkorcsosult a játékos bázis és a játékfejlesztők is , és a legszebb hogy a kettő egymást húzza. -
Corpuscle
őstag
Egy Cod valahol mindig is erről szólt, elfogadom. BO4-ben láttad volna a rakétát. Itt, ahhoz képest egy visszabutított valami. A killstreak nem zavar. Az inkább, mikor hasalok a ponton, a csapattárs meg képtelen odajönni 3 méterről. Mióta nem feltétel nélkül rohanok foglalni, azóta vissza is esett a W/L arányom. Ritkán jön össze olyan csapat, ahol 3-4 ember a feladatra koncentrál. Nem egy kör volt olyan, ahol "B"-re egyik csapat sem ment be, vagy 5 percig foglalni. A K/D mindenek felett.
(#9887) dombi81: Én sem sokkolom magam ezen, elfogadtam. Próbálok alkalmazkodni, élvezni a játékot.
-
BandiHUN
veterán
Engem abból zavar jobban,hogy az aimost azért látja-érzi mindenki,a wh-st meg aki kicsit stratégiázna,meg objektívázna.Aki csak rongyol előre,meg úgyis hal killenként,annak mindegy.
Most pl.itt a hülye feladat a 15 halálnélküli killre,és full random módon vágják tönkre full kis senkik,mert nem vagy tűzvonalban,a WH-t leszámítva más indok NINCS,hogy pont Téged szúrjon ki az ilyen.Ma is volt ilyenem,hogy volt a tagnak 6 killje összesen,de engem ellökött egy VTOL-tól és 2 wheelsontól egy DOM körben,úgy,hogy mindig máshol voltam,és killcam nincs. -
Deck
titán
A BR a sírás tárgya folyamatosan twitteren, facen, redditen is.
Az meg, hogy 2 havonta kapunk 2-3 új mapot ne, hogy már gond legyen egy ekkora cégnek.. Mikor régi mapokat újítanak fel :)
Csak mikor kijön majd az új rész.. Kíváncsi leszek lesznek-e további tartalmak a skineket leszámítva.. -
pulffy
őstag
Azért tart pár percig, mert 75 kill a határ,pikpak lepörög. Ezt ha elosztod 6-al akkor csak 12.5 kill/fő, ha van a csaptban egy két predátor(mint én
) akkor nekik 20 felett aztan a többi csak szotyizik.
(#9380) Deck
Ezért kellene felnyomni a tdm kill határt, 250-300 és a sok gyökér nem mennek foglasósozni. Megmondom öszintén én sem szeretem a tdm-et ha lehet kerülöm,dom. a kedvencem, na de én foglalok is rendessen, mert úgy több az xp is... -
BandiHUN
veterán
Eszméletlen sok van normálon,azt én is észrevettem.WH-s.Feljebb egyébként múlik a dolog,pár jobb kör után már normálisabb,de profibb ellenfeleket ad.Egyébként nem tudom,érdemesebb-e kilépni,vagy hagyni a csalós kört,de szerintem a kilépés csak jobb rangsor alapján,mert ilyen körök visszatolják az embert a "szemétbe".Teljesen más nevesebb klánok játékosaival egy lobbiban...sokszor "ismerek meg" streamereket is,a múltkor emlegetett csajszival is toltam már több kört(cross-on játszok,ez megintcsak csökkenti a csalók számát,vegyes lobbi),HC-n teljesen jól hat a füst,a kemp,stb,hiába nincs killcam,tökre tudom,miért szúrnak ki/kések a reakcióval.Nincs prefire egyáltalán.
-
BandiHUN
veterán
Cold Blooded+Ghost perkeket használj,és nem lesz gond,sőt nyugisan le is lőheted a repülőt,helit,főleg FMJ-vel,de amúgyis jól sebzi,riflével is 2 tár.Néha még jobb,mint a rakétavetővel,mert az első rakétát automatikusan kivédik a nagyobb streakek,és csak kettő lehet nálad,szóval csak raksis lelövéshez 1x halni kell/ládából töltés.
Kis killstreakek 1 tárból megvannak,papírcuccok,de rohadtsokat számít,a csapat foglalkozik-e vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest