- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Vikus
tag
Elvileg olvasgattam azóta "külföldön" is, úgy néz ki elég bug-os a dolog, mert akinek megvan a bundle, az se tudja lenyomni az első mission-jét. Szóval akkor ez elég nagy kapufa ha jól látom. Amúgy nekem ezt mutatja (mellékelek egy képet), nincs lakat, ezért is volt fura. Mert a többinél is van egy csomó bundle, amit megvehetnék, de ott be se dobja a mission-jeit. Azt hittem azért meg lehet csinálni, sose rossz egy új operátor..
[kép]
Egyébként az új battlepassos operátorok közül, az a csákó, aki a derekán hordja a zakóját -srry nemtom' mi a neve - is elég bugosra sikerült, mentem pár kört vele, de semmi értelme nem volt, mert az esetek többségénél kitakarta a fél képernyőt az a tetves zakó, ahogy lobogott.. szép, meg jó, de nagyon nem az arcomba kéne lengedeznie.. -
Trebron09
őstag
-
Vikus
tag
Csak az a furi, hogy ami bundle-ban van,, amit megvehetnék azok nincsenek az operátorok között. Csak ez. És ebből sem mind a 3, hanem csak 2. És se a fegyó se semmit nem látok. És ami még fura, hogy nincs is lock-olva.
arra gondoltam, ha elérem a 155-öt vagy végig viszem a Bp-t, akkor lehetne? Vagy esetleg jön valami event, és amiatt. De az is érdekes, hogy én PS-en nyomom haverom meg PC-n, és ugyanígy van neki.
Hát mindegy akkor csak kiderül valahogy idővel..
-
-
H14
csendes tag
-
-
KIrály, köszönöm.
CP nincs sok, 300. Max azt bukom. Ugyanazon Acti acc alatt van mindkettő.
Még a bill + egeres részre várok választ attól, aki próbálta, mert tudom, hogy te kontrollerrel nyomod.
Vagy kipróbálom, ha nem érkezik válasz mástól.
Nagyon off, de ha eza megoldás így "bejön" akkor viszont semmi értelmét nem látom már a gamer laptopomnak, szóval lehet eladom aztán lecserélem egy Tab S6-ra.
-
Frod
addikt
-
KaitouP
nagyúr
Akkor talán a Haunting of Verdansk lesz a zombis megjelenés.
Szerintem én elengedem mégiscsak ezt a játékot már, szép volt jó volt, elég volt.
A két fegyvert még kihúzom ingyen, kipróbálom a pályákat, aztán bye-bye. Nagyon ráálltam a sztori orientált játékokra most, sokkal jobban érdekelnek jelenleg és most inkább arra van szükségem amit ezek tudnak adni.
A CP-t meg átmentem a Cold War-ra.
-
Dave567
addikt
És amikor nem halok meg tőle, hiába van a közelembe...?? És nincs berakva az EOD..... Gondolom cheatelek...
VAN ÉLETEM.... Még rosszabb mint az eddigi Codok voltak..
Kizárólag az Mw szériát szeretem, meg a WAW-ot, nem adok ki pénzt minden sz@rra, nem vagyok gyerek...
Szóval nem kell aggódni, nem fogom meg venni.(#21550) Acheron : Inkább az mint az EOD....
-
Block01
csendes tag
TDM,TDM10V10,FREE FOR ALL,FACE OFF.A többi nem nagyon jött be. Köszi az 5letet megpróbálom,Azt szoktam csinálni,csak nálam nem cold blood van beállítva,így már értem mi volt a baj
.
A másik amit nem tudok megérteni,hogy látom a messzebb lévő ellenfelet,elhajítom a semtexet ,közben lelőnek, az eldobott robbanószer meg a levegőben eltűnik.Persze ha én észreveszem az ellent ,hogy pont indítja a rakétát(nem fegyver van a kezébe,hanem babrálja az indítót),és kilövöm,na az mindig megérkezik,és a nyakamba szakad.
MÉG MINDIG ÉN VAGYOK A RAKÉTAMÁGNES.
Jó lenne ha a következő szezonban végre lenne olyan pálya ami CQB-re van kihegyezve,nekem a single játékmódban is az volt a személyes kedvenc részem,amikor éjjellátóval,szobáról szobára kellet felderíteni az épületet,vagy 30x megcsináltam,na az volt számomra a legjobb rész.
Milyen játékmódot válasszak,hogy csak a kicsi pályákat adja be(mint pl a fürdő,a pici raktár),és a saját fegyverbeállításaimat használhassam? -
KaitouP
nagyúr
Hopp, ott a Farah meg a Nyikk-olaj.
"The founder and Commander of the Urzikstani Liberation Force, Farah, grew up a fighter after surviving imprisonment by Roman Barkov. She’s an exceptional soldier and leader that’s known a lifetime of war. Her skills have been further honed with additional training with the SAS, and she’s led dangerous missions to fight off Al-Qatala forces and other regimes stationed in her country. Following the events of Campaign, Farah joins the Chimera of the Allegiance reuniting with Iskra, a former scout of hers. "
"Nikolai is the leader of the Chimera, a PMC within the Allegiance. A long-time friend to Captain Price, Nikolai initially worked with Price, Kamarov, and Kate Laswell to build the Armistice to stop the rise of a new AQ. After the Armisitice collapse, Nikolai now takes the battle in his own hands to stop Zakhaev."
De most wtf, beállnak a "rossz" oldalra?(Ennyire nem fekete fehér a sztori, meg igazából Zakhaev-ék a "gonoszak", de na...)
-
csibe1
addikt
Én a battleneten a Connections menüpontnál néztem, ott nem volt Activisionos lehetőség.
Ez a kép a mobilos appból van?Közben mentem egy kört. A battlenet kliens kérte az új jelszót, megadom, semmi gond.
Az első indításnál miután elkezdte betölteni a játékot kérte az Activision acchoz az adatokat. Ezt most megváltoztattam, de nem problémázott rajta, nem kérte újra. Érdekes.Update az megvolt tegnap vagy tegnapelőtt, a VGA drivert meg install után frissítettem, mert problémázott. Gondoltam egyszer felteszi a 3 shaderpakkot aztán okés.
Nem tudom mi a gondja még mindig. -
-
-
Acheron
őstag
Érdekesnek tűnik, kíváncsi vagyok, tényleg ennyire kicsi lesz -e majd a recoil.
(#21072) lowzor : Gyakori, hogy futtomban egy sarokra / ablakba érkezve már célzok a fegyverrel, hogy amikor kinézek, ne kelljen az ADS késleltetéssel se foglalkozni. Ilyenkor átok még a Tac Laser is (ami ezzel együtt is a leghasználhatóbb a lézerek között), mert mire kinézek, sokszor már rajtam van néhány célkereszt... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged