Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Ez egy szép csomag, sok szép dolog van benne, ami tetszik, alig várom az estét, hogy végre nekiülhessek. Bundle csomag betárazva, a HC Scrapyard -ot gyorsan becsaptam a választható pályák közé, nagyon kedveltem anno, tűkön ülök... És végre, úgy tűnik, meghallgatták imáim, a Rytec AMR -ben nagy kedvencem, a Barrett M82 -t vélem felismerni - de csalódás, hogy egyelőre nem találtam meg a fegyvertárban (csak az eddigi három sniper fegyó figyel ott) Nem nagyon volt még időm olvasgatni, van hír arról, hogy miért nincs itt egyből, vagy hogyan lehet hozzáférni? Remélem, nem okoz csalódást.
(#16995) oriic: +1
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest