- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
Jó Gaige robotja? Én Axtonnal toltam végig eddig 2x + dlc-k, most meg ultra módban tolom. Valahogy nem szimpi ez a robotos csaj, de ha azt mondjátok jó, akkor megnézem.
ja még egy kérdés. most fejeztem be true vault hunter módban, majd egyből elkezdtem ultrában. viszont most jutott eszembe, hogy van 100 eridiumom, amiből hátizsák slotot akartam venni.
ha visszaváltok true módba, megveszem a slotot, majd visszamegyek ultra módba, akkor elvesznek az ultra mentései és előlről kell kezdenem?
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest