Hirdetés
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Ha level 60-61 szintű a karaktered akkor feltételezem hogy már UVHM-ben vagy. Nos UVHM-ben megszokott dolog a könnyű elhalálozás. Elég durván el lett balanszolva az a szint ellenfelek általi sebzés tekintetében. Sirenemnek OP 8-as Hoplite van, 7.9 millió a shieldje és még azzal is csuklottam meg OP 0-n. OP 8-on meg pikk pakk lekapják azt a shieldet is, hiába tűnik soknak. Szóval nem kell semmin csodálkozni ha sokszor halsz. Slag használata ajánlott mindenképpen, mert UVHM előtt legtöbbször felesleges és gyenge addig itt kb 3x annyi sebzést kap be az ellenfél az effekt hatására. Ha Zero-val használsz kunai-t akkor az is tehet fel slaget. Igazából ezen a szinten már az a lényeg hogy minél gyorsabban leírtsd az ellenfeleket a HP regenjük miatt is részben. És fedezékből próbálj lövöldözni. Más tippem nem nagyon van
Sokszor én is szenvedtem itt már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tesla topik
- Autós topik
- Revolut
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Sokszor én is szenvedtem itt már.